Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myynnissä

Helsingin Postinkantaja 2

Muutto: loppuvuodesta 2020

Urbaania sykettä Keskuspuiston äärellä

Haaveiletko uudesta kodista kehittyvässä Pohjois-Pasilassa? Tutustu nyt ihaniin Hitas-asuntoihin nuorekkaan Postipuiston parhaalta paikalta ja löydä oma kotisi.

Helsingin Postinkantaja 2 tuo odotettuja Hitas-asuntoja huippupaikalle urbaaniin Postipuistoon. Ihastuttavan uudiskohteen huoneistovalikoimasta löytyy koteja kaupunkiyksiöistä aina neljän huoneen perhekoteihin. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuden kodin sisustustyylin upeista tyylipakettivaihtoehdosta. Helsingin kaupungin uusien Hitas-asuntojen markkinointi- ja myyntiohjeen mukaisesti lapsiperheillä on etusija perheasuntoihin, joita ovat kolme huonetta ja sitä suuremmat asunnot. Lapsiperheellä tarkoitetaan hakijataloutta, johon kuuluu hakuhetkellä vähintään yksi alaikäinen lapsi. Lisäksi hakijatalous saa lapsiperheen aseman raskauden ja vireillä olevan adoption perusteella. Perheasunnot, joihin lapsiperheillä on etusija, ovat myös kaikkien muiden hakijoiden haettavissa.

Kotikorttelin iloja

Postipuiston kotikorttelissa nautitaan vahvasta yhteisöllisyydestä. Korttelin asukkaiden iloksi tulee harvinaislaatuisia kaupunkiasumisen iloja, kuten viljelypalstoja ja -laatikoita, pyöränhuoltopiste sekä korttelipaviljonki saunoineen ja vapaa-ajantoimintoineen. Postinkantajan kotitalon yhteistiloista löytyy mm. pesula ja kuivaushuone, hyvät varastotilat niin urheiluvälineille kuin lastenvaunuille sekä runsaasti pyöräpaikkoja. Osa huoneistokohtaisista irtaimistovarastoista sijoitetaan omaan kotikerrokseen. Pysäköintirakennus valmistuu naapuriin hieman Postinkantaja 2:n jälkeen. Sitä ennen parkkipaikat löytyvät tilapäiseltä pysäköintialueelta.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
45 - 100 m²
Huoneita
2 - 4
Koteja yhteensä
57
Tontin omistaja
Helsingin kaupunki
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
125 800 - 276 600 €
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_hitas_180x180px.png

Uusi Hitas-asunto Helsingissä on fiksu vaihtoehto. Löydä omasi Bonavan kodikkaista naapurustoista.

Hitas-asuminen

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Kylä keskellä kaupunkia

Postinkantajassa nautitaan upeista yhteistiloista Lue lisää

Hitas-asuminen

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan.

Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla. Valinnat uusiin Hitas-koteihin tehdään ennakkomarkkinoinnin alkaessa hakijoiden joukosta arpomalla. Hakijoille ilmoitetaan arvonnan tuloksista henkilökohtaisesti. Vapaaksi jääneet asunnot ovat vapaasti varattavissa ja jo varattuihin asuntoihin voi jäädä jonoon. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden. Lue lisää Helsingin kaupungin sivuilta