Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Postinkantaja 2 A 04, 3 huonetta, 71,5 m²

Arvioitu valmistuminen: marraskuu 2020

Viihtyisää kaupunkiasumista ja oman asuntopihan tunnelmaa

Tämän 71,5-neliöisen kolmion avarat sisätilat ja oma puutarha terasseineen muodostavat upean kokonaisuuden. Poikkea suoraan keittiöstä omalle pihalle hakemaan yrttejä tai oman omenapuun satoa.

Postinkantaja 2:n asunto A04 on ainutlaatuinen 71,5-neliöinen kolmio, jossa yhdistyvät käytännölliset tilat, laadukkaat materiaalit sekä uudisasumisen mukavuus. Tervetuloa tunnelmalliseen kaupunkikotiin ja elämää sykkivään naapurustoon.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämän kodin avarassa pohjaratkaisussa on kiinnitetty huomiota asumisen mukavuuteen ja selkeään pohjaratkaisuun, joka on helppo sisustaa elämäntilanteen mukaan. Erillisessä eteisessä on tilava peiliovellinen säilytysjärjestelmä, jossa vaatteet ja tarvikkeet pysyvät siististi järjestyksessä. Keittiö ja olohuone muodostavat näyttävän yhteistilan, joka mahdollistaa useita sisustusvaihtoehtoja. Keittotilan seinäke on persoonallinen yksityiskohta, joka jakaa tilaa kauniisti. Keittotilan varustukseen kuuluu keraaminen keittotaso, kalusteuuni, integroitu kalusteovellinen astianpesukone sekä täyskorkeat kylmälaitteet. Luonnonvaloa tulvii suurista, lattiaan asti ulottuvista ikkunoista, ja miellyttävän lattialämmityksen ansiosta seinäpattereita ei ole lainkaan. Suuremmassa makuuhuoneessa on koko seinän levyinen säilytysjärjestelmä. Myös toinen makuuhuone on reilun kokoinen, ja tilaan sopii esimerkiksi kaksi lastensänkyä.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit vaikuttaa uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Pesutilat

Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on seinä-wc, valopeili, korkea pyykkikaappi, kätevä pyyhekuivain, varaus pesukoneelle sekä suihkunurkkaus, jossa on kirkkaat taiteovet. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Terassi ja asuntopiha

Tämän kodin oleskelutilat jatkuvat koko huoneiston levyiselle terassille ja ikiomalle asuntopihalle, jotka avautuvat kotitalon sisäpihan puolelle luoteeseen päin. Terassille on miellyttävästi käynti sekä oleskelutiloista että suuremmasta makuuhuoneesta. Terassin sivussa on pergola, ja piha-alue on osittain kivetty. Omalla viehättävällä asuntopihalla kasvaa kaksi omenapuuta. Huolella suunniteltu asuntopiha tarjoaa monia mahdollisuuksia kesäkeittiöstä ja kukkaistutuksista kaupunkiviljelmän perustamiseen.

Yhteistilat

Postinkantaja 2 kutsuu viihtyisään kotikortteliin yhteisölliseen Postipuistoon. Kotitalon yhteistiloissa on muun muassa pesula ja kuivaushuone, hyvät varastotilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille sekä reilusti säilytystilaa polkupyörille. Vehreän korttelin asukkaiden ilona tulee olemaan viljelypalstoja ja -laatikoita sekä kodikas korttelipaviljonki saunoineen ja vapaa-ajantiloineen. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen. Lisäksi Postipuiston yhteiseen Postivarikko-kylätaloon on suunniteltu naapuruston asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettuja liikuntatiloja, etätyöpisteitä sekä nikkarointi- ja kerhotilaa.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
1 / 7
Pinta-ala
71,5 m²

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_hitas_180x180px.png

Uusi Hitas-asunto Helsingissä on fiksu vaihtoehto. Löydä omasi Bonavan kodikkaista naapurustoista.

Hitas-asuminen
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.