Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Viihtyisää kaupunkiasumista ja oman asuntopihan tunnelmaa

Tämän 71,5-neliöisen kolmion avarat sisätilat ja oma puutarha terasseineen muodostavat upean kokonaisuuden. Poikkea suoraan keittiöstä omalle pihalle hakemaan yrttejä tai oman omenapuun satoa.

Postinkantaja 2:n asunto A04 on ainutlaatuinen 71,5-neliöinen kolmio, jossa yhdistyvät käytännölliset tilat, laadukkaat materiaalit sekä uudisasumisen mukavuus. Tervetuloa tunnelmalliseen kaupunkikotiin ja elämää sykkivään naapurustoon.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämän kodin avarassa pohjaratkaisussa on kiinnitetty huomiota asumisen mukavuuteen ja selkeään pohjaratkaisuun, joka on helppo sisustaa elämäntilanteen mukaan. Erillisessä eteisessä on tilava peiliovellinen säilytysjärjestelmä, jossa vaatteet ja tarvikkeet pysyvät siististi järjestyksessä. Keittiö ja olohuone muodostavat näyttävän yhteistilan, joka mahdollistaa useita sisustusvaihtoehtoja. Keittotilan seinäke on persoonallinen yksityiskohta, joka jakaa tilaa kauniisti. Keittotilan varustukseen kuuluu keraaminen keittotaso, kalusteuuni, integroitu kalusteovellinen astianpesukone sekä täyskorkeat kylmälaitteet. Luonnonvaloa tulvii suurista, lattiaan asti ulottuvista ikkunoista, ja miellyttävän lattialämmityksen ansiosta seinäpattereita ei ole lainkaan. Suuremmassa makuuhuoneessa on koko seinän levyinen säilytysjärjestelmä. Myös toinen makuuhuone on reilun kokoinen, ja tilaan sopii esimerkiksi kaksi lastensänkyä.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit vaikuttaa uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Pesutilat

Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on seinä-wc, valopeili, korkea pyykkikaappi, kätevä pyyhekuivain, varaus pesukoneelle sekä suihkunurkkaus, jossa on kirkkaat taiteovet. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Terassi ja asuntopiha

Tämän kodin oleskelutilat jatkuvat koko huoneiston levyiselle terassille ja ikiomalle asuntopihalle, jotka avautuvat kotitalon sisäpihan puolelle luoteeseen päin. Terassille on miellyttävästi käynti sekä oleskelutiloista että suuremmasta makuuhuoneesta. Terassin sivussa on pergola, ja piha-alue on osittain kivetty. Omalla viehättävällä asuntopihalla kasvaa kaksi omenapuuta. Huolella suunniteltu asuntopiha tarjoaa monia mahdollisuuksia kesäkeittiöstä ja kukkaistutuksista kaupunkiviljelmän perustamiseen.

Yhteistilat

Postinkantaja 2 kutsuu viihtyisään kotikortteliin yhteisölliseen Postipuistoon. Kotitalon yhteistiloissa on muun muassa pesula ja kuivaushuone, hyvät varastotilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille sekä reilusti säilytystilaa polkupyörille. Vehreän korttelin asukkaiden ilona tulee olemaan viljelypalstoja ja -laatikoita sekä kodikas korttelipaviljonki saunoineen ja vapaa-ajantiloineen. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen. Lisäksi Postipuiston yhteiseen Postivarikko-kylätaloon on suunniteltu naapuruston asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettuja liikuntatiloja, etätyöpisteitä sekä nikkarointi- ja kerhotilaa.

Kuvat
Naapurusto
 • Lähipalvelut Postipuistossa

  Postipuiston ytimeen rakennetaan yhteisöllisyyttä huokuva ja asukkaille moninaisia mahdollisuuksia tarjoileva keskustakorttelin sydän eli Postivarikko, jonne on suunniteltu sijoitettavan alueen asukkaille tarkoitettuja liikuntatiloja, etätyöpaikkoja sekä nikkarointi- ja muuta vapaa-ajantilaa. Postinkantaja 2:n naapurikortteliin tulee aikanaan myös alakoulu ja päiväkoti. Jo nyt läheltä löytyvät mm. Pasilan kirjasto, Messukeskus, Hartwall Areena sekä Tripla.

 • Liiku ja nauti luonnosta Pasilassa

  Postipuiston kotikortteli rajautuu tuhannen hehtaarin laajuiseen Helsingin Keskuspuiston puistoalueeseen, joka tarjoaa asukkaille ulkoilureittejä yli sadan kilometrin edestä ja virkistysmahdollisuuksia vuoden ympäri. Keskuspuiston polkuja pitkin pääsee kulkemaan Töölönlahdelta aina Helsingin pohjoisrajalle Haltialaan ja Vantaanjoelle asti. Lisää lähiliikuntapaikkoja tarjoaa mm. Käpylän liikuntapuisto sekä Mäkelänrinteen uintikeskus.

 • Pasilassa on kätevät kulkuyhteydet

  Liikenteen solmukohtana Pasilasta on loistavat yhteydet niin Helsingin keskustaan kuin ympäri Suomen. Kehärataa käyttäen matka Pasilan juna-asemalta myös lentokentälle sujuu nopeasti. Yhteyksiä parannetaan entisestään Posteljooninkatua ja Metsäläntietä pitkin kulkevien bussilinjojen avulla. Alueelle on suunnitteilla myös raitiotie sekä Baanan pyöräilyverkon laajennus. Vierestä avautuva Keskuspuisto tarjoaa kävelijöille ja pyöräilijöille upean reitistön.

 • Huoletonta Hitas-asumista

  Postinkantaja 2 on Hitas-kohde. Hitas-asumisen tarkoituksena on tarjota helsinkiläisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että Hitas-asunnot pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla ja niitä koskevat Hitas-jälleenmyyntirajoitukset. Myytäville Hitas-asunnoille määritetään tontinluovutusvaiheessa jälleenmyyntihinta, joka on sidottu indeksiin.

 • Naapuruston tarina

  Nykyisen Pasilan alueella sijaitsi aikoinaan Fredriksberg-niminen tila, jonka maille perustettiin rautatieasema. Naapurissa oli Bölen tila, joka oli lahjoitettu Helsingin kaupungille jo vuonna 1650. Böle tarkoittaa uudistilaa ja on nykyisinkin Pasilan ruotsinkielinen nimi. Alueen suomenkielinen nimi juontuu Fredriksbergin tilan pitkäaikaisen vuokraajan Carl Pasilan nimestä. Postipuiston kehittäminen uudeksi asuinalueeksi mahdollistui, kun maaliikennekeskuksen toiminnot siirtyivät alueelta pois.