Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Postinkantaja 2 A 16, 3 huonetta, 72,5 m²

Muutto: loppuvuodesta 2020

Kodikas läpitalonhuoneisto omalla saunalla ja lasitetulla parvekkeella

Postinkantaja 2:n asunto A16 on 72,5-neliöinen avara kolmio, jossa yhdistyvät selkeä ja helposti sisustettava pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit sekä keskeinen sijainti.

Tässä neljännen kerroksen Hitas-kolmiossa on huolella suunniteltu pohjaratkaisu, tilava keittiö, tyylikäs saunaosasto sekä erillis-wc. Kun toimit ajoissa, voit valita, onko kulku suurempaan makuuhuoneeseen eteisestä vai keittiöstä, ja vaikuttaa eteisen ja suuremman makuuhuoneen säilytysratkaisuihin.

Viihtyisät oleskelutilat

Avarassa pohjaratkaisussa on kiinnitetty huomiota asumisen mukavuuteen ja selkeisiin tiloihin, jotka on helppo sisustaa mieleisekseen. Eteisessä on kätevä peiliovellinen säilytysjärjestelmä ja lisäksi tilaa lisäkalusteelle, kuten lipastolle, sivupöydälle tai penkille. Tilavaan keittiöön tulvii luonnonvaloa suuresta, lattiaan asti ulottuvasta ikkunasta, ja tilaan mahtuu reilunkokoinen ruokailuryhmä. Laadukkaaseen varustukseen kuuluu keraaminen keittotaso, kalusteuuni, integroitu kalusteovellinen astianpesukone sekä täyskorkeat kylmälaitteet. Suuremmassa makuuhuoneessa on koko seinän levyinen säilytysjärjestelmä, ja toisessa makuuhuoneessa on oma säilytyskaapisto. Kokonaisuuden viimeistelevät kahteen suuntaan avautuvat näkymät sekä miellyttävä lattialämmitys, jonka ansiosta seinäpattereita ei ole lainkaan.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit vaikuttaa uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Pesutilat

Ylellisen tilavissa pesutiloissa ja lasiseinäisessä saunassa on laadukkaat materiaalit ja tyylikkäitä yksityiskohtia. Kylpyhuoneessa on seinä-wc, valopeili, korkea pyykkikaappi, kätevä pyyhekuivain, varaus pesutornille sekä mukavuuslattialämmitys. Tässä kodissa on myös erillis-wc.

Parveke

Kodin oleskelutilat jatkuvat Postiljooninkadun puoleiselle kaakkoisparvekkeelle, johon on käynti olohuoneesta. Lasituksen ansiosta voit nauttia oleilusta tilavalla parvekkeella alkukeväästä aina pimeneviin syysiltoihin ja sisustaa tiloihin vaikkapa tunnelmallisen viherhuoneen.

Yhteistilat

Postinkantaja 2 kutsuu viihtyisään kotikortteliin yhteisölliseen Postipuistoon. Kotitalon yhteistiloissa on muun muassa pesula ja kuivaushuone, hyvät varastotilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille sekä reilusti säilytystilaa polkupyörille. Vehreän korttelin asukkaiden ilona tulee olemaan viljelypalstoja ja -laatikoita sekä kodikas korttelipaviljonki saunoineen ja vapaa-ajantiloineen. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen. Lisäksi Postipuiston yhteiseen Postivarikko-kylätaloon on suunniteltu naapuruston asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettuja liikuntatiloja, etätyöpisteitä sekä nikkarointi- ja kerhotilaa.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 335 100
Myyntihinta
€ 201 300
Lainaosuus
€ 133 800
Pinta-ala
72,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 105
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 586
Hoitovastike
€ 460
Kerros
4 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_hitas_180x180px.png

Uusi Hitas-asunto Helsingissä on fiksu vaihtoehto. Löydä omasi Bonavan kodikkaista naapurustoista.

Hitas-asuminen

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.