Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Postinkantaja 2 B 30, 2 huonetta, 48,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: loppuvuodesta 2020

Toimivapohjainen 48,5-neliöinen uusi koti

Tässä toisen kerroksen Hitas-kaksiossa on avara pohjaratkaisu, laadukkaat sisustusmateriaalit sekä upea kylpyhuone. Tervetuloa Postipuiston mukavaan naapurustoon.

Tässä selkeäpohjaisessa kodissa on runsaasti säilytystilaa sekä eteisessä että erillisessä vaatehuoneessa. Kun toimit ajoissa, voit vaikuttaa makuuhuoneen oven sijaintiin sekä valita vaatehuoneeseen joko saranaoven tai seinän sisään liukuvan välioven.

Viihtyisät oleskelutilat

Heti eteisestä avautuu kutsuvan valoisa näkymä kodin oleskelutiloihin. Keittotila ja olohuone muodostavat avaran kokonaisuuden, johon tulvii luonnonvaloa suuresta, lattiaan asti ulottuvasta ikkunasta. Kodissa on miellyttävä lattialämmitys, jonka ansiosta seinäpattereita ei ole lainkaan. Keittotilan varustukseen kuuluu keraaminen keittotaso, kalusteuuni, jääkaappipakastin sekä integroitu kalusteovellinen astianpesukone. Tässä kodissa on runsaasti säilytystilaa, sillä eteisen suuren liukuovellisen säilytysjärjestelmän lisäksi makuuhuoneessa on tilava vaatehuone. Makuuhuoneessa on useita kalustusmahdollisuuksia, sillä parisängyn lisäksi huoneeseen mahtuu esimerkiksi lastensänky, työpöytä tai nojatuoli.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit vaikuttaa uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Pesutilat

Tyylikkäissä pesutiloissa on laadukkaat materiaalit ja huolella suunniteltuja yksityiskohtia. Kylpyhuoneessa on seinä-wc, valopeili, korkea pyykkikaappi, kätevä pyyhekuivain, varaus pesukoneelle sekä mukavuuslattialämmitys.

Ranskalainen parveke

Olohuoneessa on ranskalainen parveke, josta avautuu näkymä kaakkoon Postiljooninkadun suuntaan.

Yhteistilat

Postinkantaja 2 kutsuu viihtyisään kotikortteliin yhteisölliseen Postipuistoon. Kotitalon yhteistiloissa on muun muassa pesula ja kuivaushuone, hyvät varastotilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille sekä reilusti säilytystilaa polkupyörille. Vehreän korttelin asukkaiden ilona tulee olemaan viljelypalstoja ja -laatikoita sekä kodikas korttelipaviljonki saunoineen ja vapaa-ajantiloineen. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen. Lisäksi Postipuiston yhteiseen Postivarikko-kylätaloon on suunniteltu naapuruston asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettuja liikuntatiloja, etätyöpisteitä sekä nikkarointi- ja kerhotilaa.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
48,5 m²
Kerros
2 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_hitas_180x180px.png

Uusi Hitas-asunto Helsingissä on fiksu vaihtoehto. Löydä omasi Bonavan kodikkaista naapurustoista.

Hitas-asuminen

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupaunteosta.

  • 15 % myyntihinnasta
  • 15 % myyntihinnasta 10.1.2020
  • 20 % myyntihinnasta 27.3.2020
  • 20 % myyntihinnasta 26.6.2020
  • n. 20 % myyntihinnasta 25.9.2020
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 26.11.2020, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi