Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Postinkantaja 2 B 38, 2 huonetta, 51,5 m²

Muutto: loppuvuodesta 2020

Mukavaa kaupunkielämää tyylikkäässä kaksiossa

Tervetuloa 51,5-neliöiseen neljännen kerroksen Hitas-kaksioon, jossa on avarat oleskelutilat, laadukkaasti varustettu keittotila, vaatehuone sekä upea kylpyhuone.

Huolella suunnitellut yksityiskohdat lisäävät asumisen ja arjen mukavuutta. Esimerkiksi tilavassa eteisessä, joka saa pehmeää luonnonvaloa sivuikkunasta, on runsaasti säilytystilaa peiliovellisessa säilytysjärjestelmässä. Kun toimit ajoissa, voit valita makuuhuoneen oveksi joko saranaoven tai seinän sisään liukuvan välioven.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämän kodin pohjaratkaisussa on kiinnitetty huomiota arjen toimivuuteen sekä selkeisiin tiloihin, jotka on helppo sisustaa mieleisekseen. Eteisen sivuikkunasta tuleva pehmeä luonnonvalo toivottaa tervetulleeksi heti kotiovella. Tilavassa eteisessä on kätevä peiliovellinen säilytysjärjestelmä ja lisäksi tilaa lisäkalusteelle, kuten lipastolle, sivupöydälle tai penkille. Säilytystilaa on runsaasti, sillä tilavassa makuuhuoneessa on lisäksi vaatehuone. Keittotila ja oleskelutilat muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. U:n muotoisen keittotilan varustukseen kuuluu keraaminen keittotaso, kalusteuuni, jääkaappipakastin sekä integroitu kalusteovellinen astianpesukone. Kokonaisuuden viimeistelevät suuret ikkunat ja miellyttävä lattialämmitys, jonka ansiosta seinäpattereita ei ole lainkaan.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit vaikuttaa uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Pesutilat

Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on seinä-wc, valopeili, korkea pyykkikaappi, kätevä pyyhekuivain, varaus pesukoneelle sekä suihkunurkkaus, jossa on kirkkaat taiteovet. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Parveke

Oleskelutiloista on kulku koko huoneiston levyiselle lasitetulle lounaisparvekkeelle, josta avautuu näkymä Pakettikadulle. Lasituksen ansiosta voit nauttia oleilusta parvekkeella alkukeväästä aina pimeneviin syysiltoihin ja sisustaa tilaan vaikkapa tunnelmallisen viherhuoneen.

Yhteistilat

Postinkantaja 2 kutsuu viihtyisään kotikortteliin yhteisölliseen Postipuistoon. Kotitalon yhteistiloissa on muun muassa pesula ja kuivaushuone, hyvät varastotilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille sekä reilusti säilytystilaa polkupyörille. Vehreän korttelin asukkaiden ilona tulee olemaan viljelypalstoja ja -laatikoita sekä kodikas korttelipaviljonki saunoineen ja vapaa-ajantiloineen. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen. Lisäksi Postipuiston yhteiseen Postivarikko-kylätaloon on suunniteltu naapuruston asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettuja liikuntatiloja, etätyöpisteitä sekä nikkarointi- ja kerhotilaa.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 236 100
Myyntihinta
€ 141 900
Lainaosuus
€ 94 200
Pinta-ala
51,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 74
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 413
Hoitovastike
€ 328
Kerros
4 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_hitas_180x180px.png

Uusi Hitas-asunto Helsingissä on fiksu vaihtoehto. Löydä omasi Bonavan kodikkaista naapurustoista.

Hitas-asuminen

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut