Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Helsingin Postinkantaja 3

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: keväällä 2021

Viihtyisää ja aktiivista asumista Keskuspuiston vieressä

Haaveiletko modernista kodista ja huolettomasta asumisesta vehreän Keskuspuiston kupeessa? Postinkantaja 3 asettuu kehittyvän Pohjois-Pasilan parhaalle, luonnonläheiselle paikalle.

Helsingin Postinkantaja 3 tuo uuden Postipuiston alueen vehreään ympäristöön koteja, joista on vain kivenheiton matka Keskuspuistoon ja sen runsaisiin liikuntamahdollisuuksiin. 5- ja 7-kerroksisten kotitalojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti huoneiden valoisuus ja arjen helppo sujuminen. Kesäisiä lisäneliöitä koteihin syntyy reilunkokoisista lasitetuista parvekkeista ja ensimmäisen kerroksen puuterasseista, osassa kodeista tunnelmaa tuo ranskalainen parveke. Monipuolinen huoneistojakauma luo valinnanvaraa erilaisissa elämänvaiheissa olevien kodinetsijöiden tarpeisiin. Osa huoneistoista voidaan myös yhdistää isommiksi kodeiksi. Jätä yhteystietosi nyt, niin pidämme sinut ajan tasalla Helsingin Postinkantaja 3:n suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman unelmakotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta.

Yhteisöllisyys syntyy omassa kotikorttelissa

Postipuistossa voi viljellä yrtit ja salaatit omassa pihapiirissä, kun korttelin sisäpihalle tulee viljelypalstoja ja -laatikoita asukkaiden käyttöön. Umpinainen kotikortteli on mukavan suojaisa ja turvallinen. Pihan kruunaa korttelipaviljonki, jossa on väljät saunat sekä tilaa monenmoiseen vapaa-ajan toimintaan. Pyöräilijöiden iloksi pihalla on kätevä pyöränhuoltopiste ja Keskuspuiston pyöräreiteille pääseekin kotipihalta melkein yhdellä polkaisulla. Autoille valmistuu pysäköintilaitos naapuriin.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
96
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kylä keskellä kaupunkia

Postinkantajassa nautitaan upeista yhteistiloista Lue lisää