Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot helsinki pasila postipuisto postinkantaja 3

Loppuunmyyty

Helsingin Postinkantaja 3

Viihtyisää ja aktiivista asumista Keskuspuiston vieressä

Tontin omistus:
Oma
Kuvaus

Arvioitu valmistuminen: kesäkuu 2021

Viihtyisää ja aktiivista asumista Keskuspuiston vieressä

Helsingin Postinkantaja 3 on loppuunmyyty, mutta Postipuistoon niin ikään kohoavassa Postinkantaja 4:ssä on jäljellä vielä muutamia huolettomia Bonava-koteja. Tutustu myös Lähetti 1:n Hitas-kotien suunnitelmiin.

Helsingin Postinkantaja 3 tuo uuden Postipuiston alueen vehreään ympäristöön koteja, joista on vain kivenheiton matka Keskuspuistoon ja sen runsaisiin liikuntamahdollisuuksiin. 5- ja 7-kerroksisten kotitalojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti huoneiden valoisuus ja arjen helppo sujuminen. Kesäisiä lisäneliöitä koteihin syntyy reilunkokoisista lasitetuista parvekkeista ja ensimmäisen kerroksen puuterasseista, osassa kodeista tunnelmaa tuo ranskalainen parveke. Monipuolinen huoneistojakauma tuo valinnanvaraa eri elämäntilanteissa olevien kodinetsijöiden tarpeisiin.

Yhteisöllisyys syntyy omassa kotikorttelissa

Postipuistossa voi viljellä yrtit ja salaatit omassa pihapiirissä, kun korttelin sisäpihalle tulee viljelypalstoja ja -laatikoita asukkaiden käyttöön. Umpinainen kotikortteli on mukavan suojaisa ja turvallinen. Pihan kruunaa korttelipaviljonki, jossa on väljät saunat sekä tilaa monenmoiseen vapaa-ajan toimintaan. Pyöräilijöiden iloksi pihalla on kätevä pyöränhuoltopiste ja Keskuspuiston pyöräreiteille pääseekin kotipihalta melkein yhdellä polkaisulla. Pysäköintirakennus sijoitetaan kotitalon viereen, ja osakkeina myytäviä autopaikkoja on vielä jäljellä. Kaikki paikat varustetaan pikaliittimellä, johon asukas voi halutessaan ostaa sähköauton latauslaitteen. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Kuvat
Naapurusto
 • Hyvät kulkuyhteydet ihan kaikkialle

  Suuntautuupa matka Helsingin keskustaan tai mihin tahansa Suomessa, Pasilasta on hyvät liikenneyhteydet. Postinkantaja 3:a lähinnä ovat Ilmalan ja Käpylän juna-asemat, ja Pasilaankin on helppo matka. Bussit tulevat kulkemaan uusien Bonava-kotien läheltä. Pyöräilijällä on onni nauttia viereisen Keskuspuiston kattavista reiteistä ja keskustassa kulkevaa Baanaa suunnitellaan jatkettavan Postipuistoon. Autolla matka Helsingin keskustaan sujuu 20 minuutissa ja Kehä 1:lle 5 minuutissa.

 • Yhteiset tilat tutustuttavat naapureihin

  Postinkantaja 3:n vehreän ja turvallisen sisäpihan sydämenä sykkii korttelipaviljonki. Tilassa voi järjestää vaikka isommatkin juhlat ja pihasaunan löylyissä on ihana levähtää. Autot ovat poissa suojaisesta pihapiiristä lähistön pysäköintilaitoksessa. Parin korttelin päähän rakentuu koko Postipuiston yhteinen kylätalo Postivarikko, jossa on tarjolla etätyöpaikkoja, nikkarointi- ja kerhotilaa sekä liikuntapalveluja.

 • Kehittyvät lähipalvelut

  Koko Pasilan alue ja Postipuisto rakentuvat vauhdilla täyttämään uusien asukkaiden tarpeita. Ihan Bonava-kotien viereen onkin tulossa päiväkoti ja alakoulu. Lähialueilta löytyy myös peruskouluja. Vapaa-aikana Hartwall Arena ja Messukeskus houkuttelevat Pasilaan monipuolisilla suurtapahtumillaan. Shoppailijaakin hemmotellaan, kun kauppakeskus Mall of Triplassa on tarjolla satoja kauppoja, palveluita ja elämyksiä.

 • Naapuruston tarina

  Postipuisto syntyy Pohjois-Pasilaan entisen maaliikennekeskuksen alueelle rajoittuen vehreään Keskuspuistoon. Alun perin alueella on sijainnut Fredriksberg-niminen tila, jonka mukaan myös rautatieasema sai nimensä. Naapuritila Bölen nimellä alue tunnetaan ruotsiksi. Pasila-nimen alue sai tilan pitkäaikaisen vuokralaisen mukaan.