Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Varaussopimus

Postinkantaja 3 A01, 2 huonetta, 39,5 m²

Arvioitu valmistuminen: kesällä 2021

Kaksio laajentuu terassille ja asuntopihalle

Ensimmäisen kerroksen kodissa voi yhtä aikaa nauttia kerrostaloasumisen huolettomuudesta ja omasta vehreästä asuntopihasta nurmikkoineen.

Olohuoneen isot terassille ja asuntopihalle avautuvat ikkunat varmistavat, että luonto on aina läsnä tässä kompaktissa kaksiossa. Tilan tuntua kotiin tuo myös tavallista korkeampi huonekorkeus. Runsaat säilytystilat ja selkeä pohjaratkaisu saavat arjen sujumaan mukavasti vehreässä kotikorttelissa.

Viihtyisät oleskelutilat

Jo eteisestä avautuvat näkymät ulos omalle mukavalle asuntopihalle. Kodin valoisa ilme syntyy isoista ikkunoista sekä vaaleasävyisestä parkettilattiasta. Olohuone ja Puustellin kaapein sisustettu keittotila muodostavat kodin sydämen ja toiminnallisen keskuksen. Säilytystilojen riittävyyteen on panostettu ja kodissa on peräti kaksi vaatehuonetta. Kylpyhuoneessa on moderni seinä-wc, kätevä pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Terassi ja piha

Ikkunat ja piha suuntautuvat vehreälle ja kodikkaalle sisäpihalle. Puuterassille ja asuntopihalle mahtuu mukavasti omia viljelyksiä, ruokaryhmä ja muuta tarpeellista. Kivetyksestä ja nurmikosta muodostuvan asuntopihan rajalle istutettavat puut antavat suojaa ja yksityisyyttä.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Yhteistilat ja piha

Talon yhteinen pesula löytyy A-portaasta ja kuivausurakan helpottamiseksi jokaisessa portaassa on oma kuivaushuone. Ulkoväline- ja lastenvaunuvarastot on sijoitettu kaikkiin portaisiin. Kiireitä helpottaa myös Postin automaatti, jonka avulla uuden Bonava-kodin asukkaat voivat lähettää paketteja ja noutaa verkko-ostoksia omasta talosta mihin tahansa vuorokauden aikaan. Vehreän sisäpihan kruunaa yhteisöllinen korttelipaviljonki, jossa on saunat ja tiloja vapaa-ajan toimintoihin. Asukkailla on myös mahdollisuus kasvattaa salaatteja ja muita kasviksia oman pihapiirin viljelypalstoilla ja -laatikoissa. Rauhalliselle sisäpihalle tulee kuntoilupiste ja leikkipaikka lapsille. Piha säilyy turvallisena ja autottomana, sillä autoille valmistuu pysäköintilaitos naapuriin.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
1 / 7
Pinta-ala
39,5 m²

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_duo_180x180px.png

Bonava Duo tuplaa asumisen mahdollisuudet ja tuo joustoa uuden asunnon hankintaan.

Lue lisää Bonava Duosta

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.