Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Postinkantaja 3 A06a, 3 huonetta, 70,0 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18 ja su 12-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Arvioitu valmistuminen: kesäkuu 2021

Upea läpitalon kolmio huolettomaan asumiseen

Keskuspuiston kupeessa sijaitseva kolmio ihastuttaa huolettomasta asumisesta haaveilevaa hyvin suunnitellulla pohjaratkaisulla, näkymillä kahteen suuntaan, hulppealla parvekkeella ja kahdella vaatehuoneella.

Läpitalonhuoneiston pohja on suunniteltu sujuvaa arkea ajatellen. Kun toimit ajoissa, voit valita, tuleeko kotiisi toisen vaatehuoneen sijasta erillis-wc. Tämä 70-neliöinen kahden makuuhuoneen koti on myös mahdollista yhdistää viereiseen yksiöön A06b.

Viihtyisät oleskelutilat

Selkeässä kolmiossa on helppo viihtyä. Olohuoneen ja keittotilan yhdistelmä muodostaa tilan mukavalle yhdessäololle perheen ja läheisten kesken. Ehjän seinätilan ansiosta olohuone on helppo kalustaa omalla persoonallisella tavalla. Olohuone jatkuu upealle lasitetulle parvekkeelle. Laadukkaassa keittotilassa on Puustellin kalustus, ja varustukseen kuuluu mm. induktioliesi, kalusteuuni, integroitu kalusteovellinen astianpesukone ja mikroaaltouuni. Makuuhuoneet ovat tilavia ja toiseen makuuhuoneeseen mahtuu mukavasti työpistekin. Kodissa on peräti kaksi vaatehuonetta ja eteisessä on lisäksi iso Elfan säilytyskaluste.

Lasitettu parveke

Koko asunnon levyinen parveke tuo olohuoneeseen runsaasti valoa. Parveke avautuu Pakettikadun suuntaan ja lounaaseen. Lasitettua parveketta on ihana käyttää kodin kesäisenä lisähuoneena, jolle voi sisustaa vaikka viherkeitaan ja mukavan oleskelutilan ruokailuryhmineen.

Pesutilat

Järkevästi mitoitetussa kylpyhuoneessa on seinä-WC, kääntyvät suihkuseinät sekä kattoon upotetut led-valot, kätevä pyykkikaappi ja tilavaraus pesutornille.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Yhteistilat ja piha

Talon yhteinen pesula löytyy A-portaasta ja kuivausurakan helpottamiseksi jokaisessa portaassa on oma kuivaushuone. Ulkoväline- ja lastenvaunuvarastot on sijoitettu kaikkiin portaisiin. Kiireitä helpottaa myös Postin automaatti, jonka avulla uuden Bonava-kodin asukkaat voivat lähettää paketteja ja noutaa verkko-ostoksia omasta talosta mihin tahansa vuorokauden aikaan. Vehreän sisäpihan kruunaa yhteisöllinen korttelipaviljonki, jossa on saunat ja tiloja vapaa-ajan toimintoihin. Asukkailla on myös mahdollisuus kasvattaa salaatteja ja muita kasviksia oman pihapiirin viljelypalstoilla ja -laatikoissa. Rauhalliselle sisäpihalle tulee kuntoilupiste ja leikkipaikka lapsille. Pysäköintirakennus sijoitetaan kotitalon viereen, ja osakkeina myytäviä autopaikkoja on vielä jäljellä. Kaikki paikat varustetaan pikaliittimellä, johon asukas voi halutessaan ostaa sähköauton latauslaitteen. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Kesäkuu 2021
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
70,0 m²
Kerros
2 / 7
Velaton hinta
€ 406 200
Myyntihinta
€ 205 200
Lainaosuus
€ 201 000
Pääomavastike (vain korko)
€ 154
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 882
Hoitovastike
€ 280

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_duo_180x180px.png

Bonava Duo tuplaa asumisen mahdollisuudet ja tuo joustoa uuden asunnon hankintaan.

Lue lisää Bonava Duosta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_sahkoauto_lataus_180x180px.png

Joustava sähköauton latausmahdollisuus jokaisella autopaikalla.

Lue lisää sähköauton latauksesta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

Bonava-kodeissa on digitaalinen iLOQ-lukitusjärjestelmä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-18 ja su 12-16