Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Ennakkomarkkinoinnissa

Helsingin Postinkantaja 3

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: kesällä 2021

Viihtyisää ja aktiivista asumista Keskuspuiston vieressä

Haaveiletko modernista kodista ja huolettomasta asumisesta vehreän Keskuspuiston kupeessa? Postinkantaja 3 asettuu kehittyvän Pohjois-Pasilan parhaalle, luonnonläheiselle paikalle.

Helsingin Postinkantaja 3 tuo uuden Postipuiston alueen vehreään ympäristöön koteja, joista on vain kivenheiton matka Keskuspuistoon ja sen runsaisiin liikuntamahdollisuuksiin. 5- ja 7-kerroksisten kotitalojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti huoneiden valoisuus ja arjen helppo sujuminen. Kesäisiä lisäneliöitä koteihin syntyy reilunkokoisista lasitetuista parvekkeista ja ensimmäisen kerroksen puuterasseista, osassa kodeista tunnelmaa tuo ranskalainen parveke. Monipuolinen huoneistojakauma tuo valinnanvaraa eri elämäntilanteissa olevien kodinetsijöiden tarpeisiin. Osa huoneistoista on mahdollista yhdistää isommiksi kodeiksi. Jätä yhteystietosi nyt, niin pidämme sinut ajan tasalla Helsingin Postinkantaja 3:n etenemisestä.

Yhteisöllisyys syntyy omassa kotikorttelissa

Postipuistossa voi viljellä yrtit ja salaatit omassa pihapiirissä, kun korttelin sisäpihalle tulee viljelypalstoja ja -laatikoita asukkaiden käyttöön. Umpinainen kotikortteli on mukavan suojaisa ja turvallinen. Pihan kruunaa korttelipaviljonki, jossa on väljät saunat sekä tilaa monenmoiseen vapaa-ajan toimintaan. Pyöräilijöiden iloksi pihalla on kätevä pyöränhuoltopiste ja Keskuspuiston pyöräreiteille pääseekin kotipihalta melkein yhdellä polkaisulla. Autoille valmistuu pysäköintilaitos naapuriin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
27 - 100 m²
Huoneita
1 - 5
Koteja yhteensä
96
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
91 700 - 274 100 €
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_duo_180x180px.png

Bonava Duo tuplaa asumisen mahdollisuudet ja tuo joustoa uuden asunnon hankintaan.

Lue lisää Bonava Duosta

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Kylä keskellä kaupunkia

Postinkantajassa nautitaan upeista yhteistiloista Lue lisää

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)