Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Pasila Postinkantaja 4
Loppuunmyyty

Helsingin Postinkantaja 4

Moderneja kaupunkikoteja, puistomaisemia ja kylätunnelmaa

Tontin omistus:
Oma

Tämä kohde on loppuunmyyty. Katso kaikki uudiskohteet ja löydä uusi kotisi.

Asuntohakuun

Kuvaus

Arvioitu valmistuminen: Keväällä 2022

Moderneja kaupunkikoteja, puistomaisemia ja kylätunnelmaa

Helsingin Postinkantaja 4:n viihtyisät kodit on myyty loppuun, mutta Postipuistoon on tulossa lähivuosina lisää laadukkaita Bonava-koteja. Tutustu myös Triplan kupeeseen asettuvaan Elleniin.

Asunto Oy Helsingin Postinkantaja 4 liittyy aiemmin valmistuvien sisartensa seuraan ja tuo 60 kaunista kotia Pohjois-Pasilan Postipuistoon. Tämän omalle tontille asettuvan kohteen suosituista kodeista on enää muutama jäljellä. Viihtyisän asumisen takaavat miellyttävä lattialämmitys sekä oleskelutilojen korkeat ikkunat, joista tulvii sisään virkistävää luonnonvaloa. Kaikissa jäljellä olevissa kodeissa on vehreälle sisäpihalle avautuva parveke, jolla on mukava rentoutua ja nauttia ihastuttavan kylämäisestä miljööstä. Nyt kannattaakin toimia, mikäli haluat muuttaa Postipuistoon keväällä 2022.

Korttelipiha on naapuruston helmi

Asukkaiden ilona on vehreä korttelipiha, joka kutsuu kotipuutarhureita viljelypalstoillaan ja -laatikoillaan. Lapsille on varattu oma leikkialue, jossa perheen pienimmillä on tilaa heittäytyä leikin riemuun. Keskelle viihtyisää korttelipihaa asettuva viherkattoinen korttelipaviljonki muodostaa asukkaille yhteisen olohuoneen, jossa voi nauttia kahden saunan lämpimistä löylyistä ja rennosta oleskelusta suurella ulkoterassilla. Kotitalon käytännöllisiin yhteistiloihin lukeutuvat pesutupa ja kuivaushuone. Polkupyörille löytyy pihalta oma huoltopiste, ja pyörät sekä muut ulkoiluvälineet pysyvät tallessa oman kotitalon varastotiloissa. Autopaikat sijoitetaan viereiseen, kotikorttelin yhteiseen pysäköintilaitokseen.

Kuvat

Naapurusto

 • Yhdessäoloa korttelipaviljongissa

  Postipuiston korttelipihan kruunaa tunnelmallinen korttelipaviljonki, joka muodostaa kotikorttelin asukkaille viihtyisän keitaan. Kaksi saunaa, iso ulkoterassi ja kesäkeittiö tarjoavat mahdollisuuksia rentoon yhdessäoloon. Tilassa voi myös järjestää erilaisia juhlia ja tapahtumia. Kotikorttelin omia yhteistiloja täydentää yhteinen kylätalo Postivarikko, joka rakentuu Postipuiston ytimeen. Kylätalo tarjoaa muunneltavia tiloja muun muassa etätyöskentelyyn, liikuntaan ja harrastuksiin.

 • Keskuspuisto kutsuu liikkumaan

  Postipuiston kotien ovelta avautuvat Keskuspuiston kutsuvat lenkkipolut ja hiihtoladut. Kymmenen kilometriä pitkä puistoalue alkaa etelässä Töölönlahdelta ja päättyy Haltialaan sekä Vantaanjoelle Helsingin pohjoisrajalle. Ulkoilureittejä löytyy reilun sadan kilometrin edestä. Lenkkeilyn lomassa on mukava hengähtää ja nauttia virvokkeita tunnelmallisella Maunulan ulkoilumajalla. Lisää liikuntamahdollisuuksia tarjoaa muun muassa Pirkkolan liikuntapuisto uimahalleineen.

 • Kehittyvät lähipalvelut

  Niin Postipuiston kuin koko Pasilan alue kehittyy kovaa vauhtia asukkaiden tarpeita kuunnellen. Postipuistossa on oma päivittäistavarakauppa sekä suunnitteilla kaksi päiväkotia ja alakoulu. Uusi kauppakeskus Mall of Tripla houkuttelee sadoilla kaupoillaan, palveluillaan sekä monilla vapaa-ajan mahdollisuuksillaan. Lisäksi läheiset Hartwall Arena sekä Messukeskus tarjoavat elämyksiä moneen makuun.

 • Kattavat kulkuyhteydet

  Pasilasta aukeavat sujuvat liikenneyhteydet moneen suuntaan. Postipuistoa lähinnä sijaitsevat Ilmalan ja Käpylän juna-asemat, joille pääsee viihtyisää kävelykatua Kustinpolkua pitkin. Myös Pasilan asema on lähellä, ja Kehärataa pitkin matkustaa kätevästi vaikka lentokentälle. Bussireitit kulkevat uusien Bonava-kotien viereltä, ja kävellen sekä polkupyörällä pääsee Keskuspuiston reittejä pitkin moneen suuntaan. Myös autoilijalle sijainti on sujuva – Kehä 1:lle hurauttaa vain viidessä minuutissa.

Ajankohtaista