Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Postinkantajan yhteistilat

Laita kesäkeittiön grilli kuumaksi ja herkuttele oman pihan antimilla, treenaa viereisessä Keskuspuistossa ja rentoudu korttelipaviljongin saunassa. Postinkantajassa on helppo viihtyä.

Postinkantajan kotikorttelissa on hurmaavaa kylätunnelmaa

Bonava toteuttaa Pohjois-Pasilaan uudelle Postipuiston alueelle viihtyisän Postinkantajan kotikorttelin, jossa panostetaan poikkeuksellisen mukaviin yhteisiin tiloihin. Korttelipiha ja -paviljonki saunoineen houkuttelevat viihtymään vapaa-aikana ja lisää mahdollisuuksia tarjoaa alueen yhteinen Postivarikko-kylätalo. Kotikortteli ja koko Postipuiston uusi asuinalue huokuvat ihanaa pienen kylän tunnelmaa – aivan keskellä kaupunkia.

Korttelipaviljonki on asukkaiden olohuone

Korttelipaviljonki on Postinkantajan uusien Bonava-kotien asukkaiden yhteinen olohuone. Rakennus sijaitsee keskellä korttelipihaa ja sen edessä avautuu suuri ulkoterassi.

”Korttelipaviljongissa on noin 60 neliömetrin avara kerhotila avokeittiöineen. Tila soveltuu tapahtumien järjestämiseen ja moneen muuhun käyttöön ympäri vuoden. Kerhotilasta on käynti lähes yhtä suurelle terassille, joka on pääosin katettua tilaa. Terassille tulee kesäkeittiö grilleineen naapureiden yhteisiä illanviettoja varten”, kuvailee projektiarkkitehti Joonas Mikkonen JKMM Arkkitehdeistä.

Korttelipaviljongissa sijaitsevat myös asukkaiden yhteiset saunatilat. ”Saunoja on kaksi ja kumpaankin niistä on oma sisäänkäynti, samoin kuin kerhotilaan. Lisäksi tilat ovat yhteydessä toisiinsa sisäkautta. Näin kaikkia tiloja voidaan käyttää joustavasti samaan aikaan joko yhdessä tai erikseen”, Mikkonen sanoo.

Korttelipaviljongin julkisivu on yhdistelmä puuta ja suuria lasipintoja. Valoisista tiloista avautuu näkymä vehreälle piha-alueelle. Korttelipihaa ympäröivien Postinkantajan Bonava-kotien ikkunoista myös paviljonki itsessään näyttäytyy vihreänä, sillä rakennuksen erikoisuuksiin kuuluu viehättävä viherkatto.

Yhteistreeniä ja oman pihan yrttejä

Postinkantajan kotikorttelin toiminnallisella yhteispihalla on tilaa muun muassa liikkumiseen, leikkimiseen ja kaupunkiviljelyyn sekä tietysti oleskeluun ja yhteiseen ajanviettoon. Monikäyttöinen ja turvallinen piha palvelee eri-ikäisiä asukkaita ja erilaisia kiinnostuksen kohteita.

Liikunnasta innostunut voi yhdistää lenkin läheisessä Keskuspuistossa treeniin oman pihan kuntoilupisteellä ja rentoutua lopuksi korttelisaunassa. Puutarhuri puolestaan nauttii, kun saa iskeä kynnet multaan sekä poimia tuoreet salaatit, yrtit tai minitomaatit omalta viljelypalstalta. Satoa voi maistella grillin äärellä yhteisellä terassilla ja samalla valvoa lapsia viereisellä leikkipaikalla.

Myös Postinkantajan asuintaloissa on asukkaille varattua yhteistä tilaa. Aputiloista löytyy muun muassa hyvät puitteet polkupyörien säilytykseen sekä kunkin taloyhtiön omat talopesulat.

Vielä ehdit omaan kotiin Postinkantajaan

Postinkantajan kotikortteli kohoaa hyvää vauhtia Pasilan Postipuiston parhaalle paikalle. Oman kotikorttelin yhteistilat, vierestä avautuva Keskuspuisto, Tripla ja Pasilan monipuolinen palvelutarjonta sekä oman naapuruston kehittyvät lähipalvelut tekevät asumisesta ihanan huoletonta. Tutustu Postipuiston uusiin Bonava-koteihin ja aloita kotimatkasi kohti tulevaisuuden suosikkialuetta.