Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Tribuuni B 35, 4 huonetta, 128,5 m²

Tasokas päätyasunto upealla länsiparvekkeella

Valitse omaksesi valoisa 128,5-neliöinen perheasunto Kauniaisten keskustasta. Asunnossa B35 on hulppea saunaosasto, länsiparveke ja kaksi pesuhuonetta.

Tässä laadukkaassa kolmannen kerroksen päätyhuoneistossa on kaikki, mitä huolettomalta keskusta-asumiselta voi toivoa. Suositussa Tribuunissa on vapaana enää muutama koti, joten nyt kannattaa toimia.

Viihtyisät oleskelutilat

Ihastu selkeään pohjaratkaisuun sekä valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään. Isolle parvekkeelle on käynti sekä olohuoneesta että isoimmasta makuuhuoneesta.  Kaikissa makuuhuoneissa on runsaat säilytystilat, yhdessä jopa erillinen pukeutumistila sekä oma pesuhuone. Viihtyvyyden viimeistelevät korkeat ikkunat ja laadukas valkolakattu tammiparketti. Kodissa on lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto ja viilennys.

Sauna ja kylpyhuone

Tässä kodissa on ylellisen tilava ikkunallinen saunaosasto ja tyylikkäät laatoitetut pesutilat. Kodissa on myös toinen erillinen pesuhuone. WC-istuimet ovat seinään kiinnitettävää mallia.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Tribuunin uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tässä kodissa on 3-sauvainen, valkomattalakattu tammiparketti. Keittotilassa on harmaa kivitaso ja kalustevälissä taustamaalattu valkoinen lasi. Keittiökaappien ovet ovat mattavalkoiset. Lisäksi kodissa on erillisuuni ja induktiotaso. Kylpyhuoneessa on tumma lattialaatoitus, kiiltävän valkoinen seinälaatoitus sekä tumma laatoitettu tehosteseinä (värinä Minimal Nero).

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu tilavalle länsiparvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia tilasta läpi vuoden. Sisusta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Yhteistilat ja autopaikat

Kauniaisten Tribuunin ensimmäisestä kerroksesta löytyvät irtaimisto-, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä pesula ja porraskohtaiset kuivaushuoneet. Autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa Thurmaninaukion alla. Tribuunista on katettu ja suojaisa yhteys pysäköintilaitoksen hisseille ja portaisiin. Autoilevan asukkaan iloksi autohallipaikkoja on vielä vapaana. Vapaita autopaikkoja on rajallinen määrä, joten otathan yhteyttä, jos haluat saada oman pysäköintipaikan tai sinulla on käyttöä toisellekin autopaikalle.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 957 700
Myyntihinta
€ 495 100
Lainaosuus
€ 462 600
Pinta-ala
128,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 335
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 817
Hoitovastike
€ 501
Kerros
3 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Sisusta unelmiesi koti Kauniaisiin

Muuta kotihaaveesi todeksi Tribuunissa. Esimerkiksi tämä komea päätyhuoneisto tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia sisustusideoiden toteuttamiseen. Katso video ja inspiroidu.