amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Mikä ihana uusi asunto ja kutsuva naapurusto! Kirkkonummen keskustan kainaloon kasvaa viihtyisä kotikortteli, joka tarjoaa laadukkaita uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on valovoimainen valikoima uudisasuntoja, josta löytyy sopiva vaihtoehto moneen menoon ja makuun.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Mikä ihana uusi asunto ja kutsuva naapurusto! Kirkkonummen keskustan kainaloon kasvaa viihtyisä kotikortteli, joka tarjoaa laadukkaita uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on valovoimainen valikoima uudisasuntoja, josta löytyy sopiva vaihtoehto moneen menoon ja makuun.

Tervetuloa uuteen asuntoon Kirkkonummelle

Uusi Bonava-koti sopii elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Valikoimastamme löydät ihastuttavia uusia kerrostaloasuntoja yksiöistä kaksioihin ja kolmioista isompiin perheasuntoihin. Kirkkonummen uudiskohteet tarjoilevat uudenlaisia asumisen muotoja ja asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Teet uudesta asunnosta juuri omien toiveidesi mukainen koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Uusi asunto Kirkkonummella on upean huoleton vaihtoehto ja turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan kodikkaaseen naapurustoon loistopaikalle hyvien lähipalveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle. Ei ihme, että Kirkkonummen uudet kodit vetävät puoleensa. Mukavaan naapurustoon on ilo tuntea kuuluvansa.

Helsingin metropolialueeseen kuuluva Kirkkonummi sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla. Ajoaika Helsingin keskustaan on vain puolisen tuntia. Kasvukeskuksena Kirkkonummi puhuttelee monenikäisiä asukkaita. Tervetuloa uuteen kotiin Kirkkonummen keskustaan.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Kaupunginosat Kirkkonummella

Kaikki kaupunginosat Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)