Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Kirkkonummi. Täältä löydät uudet asunnot Kirkkonummella.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Kirkkonummi

Bonavan uudiskohteet Kirkkonummella

Kuvaus

Kirkkonummen uudiskohteet

Etsitkö uutta asuntoa Kirkkonummelta? Bonavan uudiskohde on huoleton vaihtoehto elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Valikoimastamme löydät ihastuttavat uudisasunnot yksiöistä kaksioihin ja isompiin perheasuntoihin. Kirkkonummen uudiskohteet tarjoilevat asuntoja monenlaisiin tarpeisiin. Tee uudesta asunnosta juuri oman makusi mukainen koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Uusi asunto Kirkkonummella on tyylikkään laadukas vaihtoehto ja turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan kodikkaaseen naapurustoon loistopaikalle hyvien lähipalveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle. Mukavaan naapurustoon on ilo tuntea kuuluvansa. Tutustu Kirkkonummen myytävien asuntojen valikoimaan ja löydä tie elämäsi kotiin.

Myytävät asunnot Kirkkonummella

Myytävät asunnot Kirkkonummi

Uudiskohteet Kirkkonummella tarjoilevat viihtyisää asumista luonnon helmassa ja lähellä palveluita. Valikoimastamme löydät ihastuttavat yksiöt, kutsuvat kaksiot, hurmaavat kolmiot ja tilavammat perheasunnot. Tutustu hurmaaviin uudiskohteisiimme ja valitse omaksesi uusi asunto Kirkkonummelta.

Uusi Vesitorninmäen asuinalue tuo lisää asuntoja Kirkkonummen keskustan tuntumaan. Vesitorninmäen uudiskohteet asettuvat ihanteellisesti upeiden ulkoilumaastojen äärelle. Täällä lenkkipolut ja hiihtoladut avautuvat lähes kotiovelta. Jokirinteen korttelin uudet Bonava-kodit on suunniteltu hyvää arkea ja huoletonta asumista silmällä pitäen. Astu kanssamme unelmiesi kotimatkalle Kirkkonummelle.

Kirkkonummesta on moneksi

Helsingin metropolialueeseen kuuluva Kirkkonummi sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla. Ajoaika Helsingin keskustaan on puolisen tuntia. Kasvukeskuksena Kirkkonummi vetää puoleensa monen ikäisiä asukkaita. Bonavan uudet asunnot ja kodikkaat naapurustot tarjoavat hyviä vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Kirkkonummen omaleimainen historia keskiajasta nykypäivään näkyy alueen maisemassa ja rakennuskulttuurissa. Pitäjän tunnettu historia ulottuu 1300-luvun alkuun, mutta alueelta löytyy paljon jälkiä elämästä sitä ennenkin, kuten kivikautisia kalliomaalauksia.

Kansallisromanttisen arkkitehtuurin helmet, kuten Hvitträskin taiteilijakoti, Hvittorp ja Majvik kertovat 1900-luvun huvilakulttuurista ja taiteilijaelämästä. Myös aika Neuvostoliiton sotilastukikohtana 1944–1956 on vaikuttanut omalla tavallaan seudun vaiheisiin, mikä tulee esiin niin maastossa, muistoissa kuin museoissa. Porkkalan saariston purjehdusreitit ja vauraat viljelysmaisemat kartanoineen taas kutsuvat seikkailuun kauniiseen luontoon.

Nauti luonnosta Kirkkonummella

Kirkkonummet myytävät asunnot sijaitsevat loistopaikalla monipuolisten vapaa-ajan aktiviteettien läheisyydessä. Kirkkonummella voi harrastaa ulkoilua ja urheilua, halusitpa sitten ratsastaa, retkeillä, uida, golfata, keilata, tanssia, hiihtää tai lasketella. Ulkoilu- ja virkistysalueet sekä meren äärellä että sisämaan metsäalueilla kutsuvat viihtymään. Urheilukenttiä ja muita kunnan liikuntapaikkoja löytyy keskustasta ja uusien Bonava-kotien naapurustosta moneen menoon.

Kesäisin kannattaa nauttia Kirkkonummen merellisyydestä ja rantakallioista. Veneellä pääsee kätevästi Kirkkonummen edustan viehättäviin saariin ja vaikkapa nauttimaan retkieväitä tunnelmallisessa keittokatoksessa. Jos käytössä ei ole venettä, vesillä olosta voi nautiskella vuokraamalla kanootin. Meren lisäksi Kirkkonummella on lukuisia järviä ja uimarantoja.

Maaseudun idyllissä mutkittelevat maantiet ovat kuin luotuja polkupyöräilyyn. Kirkkonummi on tunnettu myös hyvistä golfkentistään. Ratsastajien iloksi Kirkkonummelta löytyy parikymmentä ratsutallia.

Talvella ykköslaji on monelle hiihto. Tähän nälkään Kirkkonummen myytävät asunnot tarjoavat naapurustossa erinomaiset puitteet merkityillä ja valaistuilla laduilla. Laskettelemaan pääsee Peuramaan rinteille eli ylellisen lähelle omaa kotia.

Luonnossa liikkujille Kirkkonummi tarjoaa oivat marjastus- ja sienestysmaastot. Kirkkonummen puolelle asti ulottuvassa Nuuksion kansallispuistossa risteilevät lukuisat merkityt reitit sopivat niin lyhyille kävelyretkille kuin jopa useamman päivän vaelluksiin. Vaihtelevat maastot tarjoilevat luonnon monimuotoisuutta, hulppeita maisemia sekä useita keittokatoksia ja telttailualueita.

Kulttuurinnälkäisten Kirkkonummi

Kirkko keskellä kylää on Kirkkonummen pitäjän maamerkki. Keskiaikaista harmaakivikirkkoa alettiin rakentaa historiankirjojen mukaan jo 1400-luvulla ja se on ehtinyt nähdä matkan varrella monia vaiheita. Kunnan arvellaan saaneen nimensäkin kirkosta, joka sijaitsee mäen päällä kuntakeskustassa. Historian siivet havisevat myös historiallisella Kuninkaantiellä, jonka reitti kulkee Kirkkonummen halki.

Kirkkonummella on useita museoita, jotka esittelevät alueen mielenkiintoista historiaa. Esimerkiksi Ragvaldsin musealueella sekä Allsgårdenin museossa saa elävän kuvan siitä, millaista entisaikojen elämä oli. Kenties tunnetuin Kirkkonummen nähtävyys sijaitsee Vitträsk-järven rannalla: Hvitträskin kansallisromanttinen ateljeekoti, jonka rakennuttivat kuuluisat suomalaisarkkitehdit Herman Geselius, Armas Lindgren ja Eliel Saarinen.

Kirkkonummen kirjastotalo Fyyri on asukkaiden yhteinen kohtaamispaikka. Fyyrissä saman katon alla toimivat Kirkkonummen pääkirjasto, asukaspuisto, nuorisotila, musiikkileikkikoulu ja kunnan työllistymisyksikön pyörittämä kahvila Messi.

Harrastajateatteri Masalan Nuorisoteatterin ohjelmistosta löytyy niin Shakespearen klassikoita kuin päivän polttaviin puheenaiheisiin kantaa ottavia esityksiä. Kirkkonummi-päivät vetävät elokuussa torialueen ja naapuruston täyteen asukkaita ja vierailijoita monipuolisine tapahtumineen ja esiintyjineen.

Kirkkonummella palvelut ovat lähellä

Bonavan uudet asunnot sijaitsevat lähellä Kirkkonummen palveluita. Kauppakeskus Kirsikka sijaitsee ihan ydinkeskustassa ja Bonavan uusista asunnoista pääsee kaupoille kätevästi turvallisia pyöräilyteitä pitkin tai näppärästi bussilla. Kauppakeskuksesta löytyvät sekä päivittäisruoka- ja erikoiskaupat että postipalvelut.

Kirkkonummen hyvinvointikeskus Hyvis tarjoaa kuntalaisille nykyaikaiset puitteet sosiaali- ja terveyspalveluihin. Hyvinvointikeskus sijaitsee Jokiniityssä, jonne on vain lyhyt matka Bonavan uusista asunnoista.

Kirkkonummelta löytyvät kattavat päiväkoti- ja koulupalvelut sekä mahdollisuus suomen- ja ruotsinkieliseen opetukseen aina varhaiskasvatuksesta lukioihin ja ammatilliseen koulutukseen saakka.

Kahviloita ja ravintoloita on Kirkkonummen alueella joka makuun lounaspaikoista illanviettopaikkoihin. Tarjolla on makuja niin maalta kuin maailmalta. Mikäli haluat hyödyntää meren antimia, lähialueelta löytyy myös kalasavustamo myymälöineen ja erikoisherkkuineen. Kylien leipomot ja maatilapuoti kahviloineen tarjoavat aitoja paikallisia makuelämyksiä.

Ja mitä Kirkkonummelta ei löydy, on kätevän ajomatkan päässä. Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa reilussa puolessa tunnissa niin autolla, bussilla kuin junallakin.

Asu Kirkkonummella mukavan huolettomasti

Kirkkonummen myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, laatuun, varusteluun, ilmeikkyyteen, persoonallisiin pohjaratkaisuihin ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Kirkkonummella on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.

Perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu uudiskohteen piilevistä virheistä, joten uusi asunto Kirkkonummella tuo mielenrauhaa. Uudiskohteessa asuminen on ihanan huoletonta, sillä taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla.

Uudet Bonava-kodit rakennetaan energiaa ja luonnonvaroja säästäen. Haluamme luoda uusia asuntoja ja naapurustoja, joiden ilmasto- ja ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet niin rakentamisen kuin asumisen aikana ja tähtäämme A-energialuokkaan kaikissa uusissa kohteissamme. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uusien asuntojen kulutus on maltillista. Esimerkiksi asuntokohtainen vedenmittaus on uudiskohteen asukkaille merkittävä etu. 

Kirkkonummen keskustasta ihana koti ensiasunnon ostajalle

Myytävät asunnot Kirkkonummella tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattoman.

Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi, sillä uusien asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Kun hankit ensimmäiseksi omaksi kodiksi uuden asunnon, voit keskittyä rauhassa oman kotipesän rakentamiseen ilman remonttihuolia. Kirkkonummen myytävät asunnot tarjoavat uniikkeja pohjaratkaisuja laadukkain materiaalein. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuden asunnon sisustuksen sävyt ja materiaalit sisustussuunnittelijan koostamista vaihtoehdoista. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Kirkkonummen uudet asunnot suunnitellaan asukkaita varten

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Kirkkonummelle sekä uusia koteja että onnellista naapurustoa. Meidän mielestämme parhaissa asunnoissa ei ole kyse myöskään pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Siksi maailman parhaiden paikkojen rakentaminen alkaa asukkaista, heidän toiveistaan ja unelmistaan.

Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta aina mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme asiakkaidemme kanssa koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka.