amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Mikä ihana uusi asunto ja kutsuva naapurusto! Kirkkonummen keskustan kainaloon kasvaa viihtyisä kotikortteli, joka tarjoaa laadukkaita uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on valovoimainen valikoima uudisasuntoja, josta löytyy sopiva vaihtoehto moneen menoon ja makuun.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Mikä ihana uusi asunto ja kutsuva naapurusto! Kirkkonummen keskustan kainaloon kasvaa viihtyisä kotikortteli, joka tarjoaa laadukkaita uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on valovoimainen valikoima uudisasuntoja, josta löytyy sopiva vaihtoehto moneen menoon ja makuun.

Tervetuloa uuteen asuntoon Kirkkonummelle

Uusi Bonava-koti sopii elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Valikoimastamme löydät ihastuttavia uusia kerrostaloasuntoja yksiöistä kaksioihin ja kolmioista isompiin perheasuntoihin. Kirkkonummen uudiskohteet tarjoilevat uudenlaisia asumisen muotoja ja asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Teet uudesta asunnosta juuri omien toiveidesi mukainen koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Uusi asunto Kirkkonummella on upean huoleton vaihtoehto ja turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan kodikkaaseen naapurustoon loistopaikalle hyvien lähipalveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle. Ei ihme, että Kirkkonummen uudet kodit vetävät puoleensa. Mukavaan naapurustoon on ilo tuntea kuuluvansa.

Helsingin metropolialueeseen kuuluva Kirkkonummi sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla. Ajoaika Helsingin keskustaan on vain puolisen tuntia. Kasvukeskuksena Kirkkonummi puhuttelee monenikäisiä asukkaita. Tervetuloa uuteen kotiin Kirkkonummen keskustaan.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Kaupunginosat Kirkkonummella

Kaikki kaupunginosat Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)