Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Kirkkonummi

Myytävät asunnot Kirkkonummi uudiskohteet
Kuvaus

Uudiskohteet Kirkkonummella kutsuvat viihtymään

Uusi asunto Kirkkonummella on tyylikkään laadukas vaihtoehto ja turvallinen valinta elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Uudet asunnot on rakennettu Kirkkolaakson kodikkaaseen naapurustoon lähipalveluiden ja kulkuyhteyksien äärelle.

Kirkkonummen uudet asunnot ovat muuttovalmiita, joten nyt kannattaa toimia pikaisesti. Valikoimasta löytyy vielä muutamia ihania vaihtoehtoja, joissa kaikissa on oman lasitetun parvekkeen tunnelmaa. Tutustu Kirkkonummen myytäviin asuntoihin ja löydä tie elämäsi kotiin. Muuttamaan pääset vaikka heti.

Sijainti
Talotyyppi
Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Uudiskohteet ja myytävät asunnot Kirkkonummella

Bonavan uudisasunnot Kirkkonummella

Muuttovalmiit kodit Kirkkonummi

Asu Kirkkonummella mukavan huolettomasti

Kirkkonummen myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, laatuun, varusteluun, persoonallisiin pohjaratkaisuihin ja hyvään äänieristykseen.
 
Uusi asunto Kirkkonummella on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.
 
Perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu uudiskohteen piilevistä virheistä, joten uusi asunto Kirkkonummella tuo mielenrauhaa. Uudiskohteessa asuminen on ihanan huoletonta, sillä taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uusien asuntojen kulutus on maltillista. Esimerkiksi asuntokohtainen vedenmittaus on uudiskohteen asukkaille merkittävä etu. 
 

Myytävät kaksiot ja kolmiot Kirkkonummen keskeisimmällä paikalla

Unelmoitko uudesta kodista Kirkkonummen keskustassa? Bonavan myytävät kaksiot ja kolmiot asettuvat Kirkkolaaksoon kattavien lähipalvelujen ja ainutlaatuisten harrastusmahdollisuuksien äärelle. Uudet kodit on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeisiin. Hukkaneliöitä ei näistä kodeista löydy. Yksiötä metsästävälle pieni kaksiokin on varsin fiksu vaihtoehto, sillä Kaariportin tehokkaimmat kaksiot mahtuvat kodikkaasti vain 42,5 neliöön. Lisäksi uudiskohde tarjoaa monipuolisen valikoimat myytäviä kolmioita. Kirkkonummen Kaariportin kompakteimmat kolmiot ovat 60,5-neliöisiä ja suurimmat peräti 80-neliöisiä saunallisia perheasuntoja. Katso kaikki myytävät kaksiot ja kolmiot Kirkkonummella ja valitse suosikkisi.

Kirkkonummesta on moneksi

Helsingin metropolialueeseen kuuluva Kirkkonummi sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla. Ajoaika Helsingin keskustaan on puolisen tuntia. Kasvukeskuksena Kirkkonummi vetää puoleensa monen ikäisiä asukkaita. Bonavan uudet asunnot ja kodikkaat naapurustot tarjoavat hyviä vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.
 
Kirkkonummen omaleimainen historia keskiajasta nykypäivään näkyy alueen maisemassa ja rakennuskulttuurissa. Pitäjän tunnettu historia ulottuu 1300-luvun alkuun, mutta alueelta löytyy paljon jälkiä elämästä sitä ennenkin, kuten kivikautisia kalliomaalauksia. 

Kansallisromanttisen arkkitehtuurin helmet, kuten Hvitträskin taiteilijakoti, Hvittorp ja Majvik kertovat 1900-luvun huvilakulttuurista ja taiteilijaelämästä. Myös aika Neuvostoliiton sotilastukikohtana 1944-1956 on vaikuttanut omalla tavallaan seudun vaiheisiin, mikä tulee esiin niin maastossa, muistoissa kuin museoissa.

Porkkalan saariston purjehdusreitit ja vauraat viljelysmaisemat kartanoineen kutsuvat seikkailuun kauniiseen luontoon.
 

Nauti luonnosta Kirkkonummella

Kirkkonummet myytävät asunnot sijaitsevat loistopaikalla monipuolisten vapaa-ajan aktiviteettien läheisyydessä. Kirkkonummella voi harrastaa ulkoilua ja urheilua, halusitpa sitten ratsastaa, retkeillä, uida, golfata, keilata, tanssia, hiihtää tai lasketella. Ulkoilu- ja virkistysalueet sekä meren äärellä että sisämaan metsäalueilla kutsuvat viihtymään. Urheilukenttiä ja muita kunnan liikuntapaikkoja löytyy keskustasta ja uusien Bonava-kotien naapurustosta moneen menoon.

Kesäisin kannattaa nauttia Kirkkonummen merellisyydestä ja rantakallioista. Veneellä pääsee kätevästi Kirkkonummen edustan viehättäviin saariin ja vaikkapa nauttimaan kesäisen lounaan tunnelmallisessa keittokatoksessa. Jos käytössä ei ole venettä, vesillä olosta voi nautiskella vuokraamalla kanootin. Meren lisäksi Kirkkonummella on lukuisia järviä ja uimarantoja.

Maaseudun idyllissä mutkittelevat maantiet ovat kuin luotuja polkupyöräilyyn. Kirkkonummi on tunnettu myös hyvistä golfkentistään. Ratsastajien iloksi Kirkkonummelta löytyy parikymmentä ratsutallia.

Talvella ykköslaji on monelle hiihto. Tähän nälkään Kirkkonummen myytävät asunnot tarjoavat naapurustossa erinomaiset puitteet merkityillä ja valaistuilla laduilla. Laskettelemaan pääsee Peuramaan rinteille eli ylellisen lähelle omaa kotia. 

Luonnossa liikkujille Kirkkonummi tarjoaa oivat marjastus- ja sienestysmaastot. Kirkkonummen puolelle asti ulottuvassa Nuuksion kansallispuistossa risteilevät lukuisat merkityt reitit sopivat niin lyhyille kävelyretkille kuin jopa useamman päivän vaelluksiin. Vaihtelevat maastot tarjoilevat luonnon monimuotoisuutta, hulppeita maisemia sekä useita keittokatoksia ja telttailualueita.
 

Kulttuurinnälkäisten Kirkkonummi

Kirkko keskellä kylää on Kirkkonummen pitäjän maamerkki. Keskiaikaista harmaakivikirkkoa alettiin rakentaa historiankirjojen mukaan jo 1400-luvulla ja se on ehtinyt nähdä matkan varrella monia vaiheita. Kunnan nimenkin arvellaan saaneen nimensä kirkosta, joka sijaitsee mäen päällä kuntakeskustassa. Historian siivet havisevat myös historiallisella Kuninkaantiellä, jonka reitti kulkee Kirkkonummen halki.

Kirkkonummella on useita museoita, jotka esittelevät alueen mielenkiintoista historiaa. Esimerkiksi Ragvaldsin museoalueella sekä Allsgårdenin museossa saa elävän kuvan siitä, millaista entisaikojen elämä oli. Kenties tunnetuin Kirkkonummen nähtävyys sijaitsee Bitträsk-järven rannalla: Hvitträskin kansallisromanttinen ateljeekoti, jonka rakennuttivat kuuluisat suomalaisarkkitehdit Herman Geselius, Armas Lindgren ja Eliel Saarinen. 

Kirkkonummen kirjasto uusien asuntojen naapurustossa on asukkaiden yhteinen kohtaamispaikka. Harrastajateatteri Masalan Nuorisoteatterin ohjelmistosta löytyy niin Shakespearen klassikoita kuin päivän polttaviin puheenaiheisiin kantaa ottavia esityksiä. Kirkkonummi-päivät vetävät elokuussa torialueen ja naapuruston täyteen asukkaita ja vierailijoita monipuolisine tapahtumineen ja esiintyjineen. 
 

Shoppaile ja herkuttele Kirkkonummella

Kirkkonummen keskustan uudet asunnot sijaitsevat vain pienen kävelymatkan päässä kaupungin palveluista. Kauppakeskus Kirsikka sijaitsee ihan ydinkeskustan ja Bonavan uusien asuntojen naapurustossa. Keskustasta pääsee kaupoille kätevästi turvallisia kävely- ja pyöräilyteitä pitkin. Kauppakeskuksesta löytyvät sekä päivittäisruoka- ja erikoiskaupat että terveys- ja postipalvelut.

Kahviloita ja ravintoloita on Kirkkonummen keskustan alueella joka makuun lounaspaikoista illanviettopaikkoihin. Tarjolla on makuja niin maalta kuin maailmalta. Mikäli haluat hyödyntää meren antimia, lähialueelta löytyy myös kalasavustamo myymälöineen ja erikoisherkkuineen. Kylien leipomot ja maatilapuoti kahviloineen tarjoavat aitoja paikallisia makuelämyksiä. 

Ja mitä Kirkkonummelta ei löydy, lisää mahdollisuuksia löytyy läheltä. Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa reilussa puolessa tunnissa niin autolla, bussilla kuin junalla. 
 

Kirkkonummen keskustasta ihana koti ensiasunnoksi

Myytävät asunnot Kirkkonummella tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisimman mukavan ja vaivattoman. 

Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi, sillä uusien asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Kun hankit ensimmäiseksi omaksi kodiksi uuden asunnon, voit keskittyä rauhassa oman kotipesän rakentamiseen ilman remonttihuolia. Kirkkonummen myytävät asunnot tarjoavat uniikkeja pohjaratkaisuja laadukkain materiaalein. Tutustu nyt Kirkkonummen myytäviin asuntoihin ja löydä omasi. 

Uudiskohde Kirkkonummella on hyvä sijoitus

Kirkkonummen uudet asunnot on rakennettu parhaalle paikalle kaupungin keskustaan. Bonavan uudiskohteet sijaitsevat mukavassa naapurustossa, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä. Uudiskohde sopii mainiosti myös sijoitusasunnoksi, jonka valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. 

Kirkkonummen uudet asunnot suunnitellaan asukkaita varten

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Kirkkonummelle sekä uusia koteja että onnellista naapurustoa. Meidän mielestämme parhaissa asunnoissa ei ole kyse myöskään pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Siksi maailman parhaiden paikkojen rakentaminen alkaa asukkaista, heidän toiveistaan ja unelmistaan.

Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta aina mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme asiakkaidemme kanssa koko matkan aina uuden asunnon harkinnasta muuttoon saakka ja vielä sen jälkeenkin. 
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä on avoinna ajanvarauksella