amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Mikä ihana uusi asunto ja kutsuva naapurusto! Kirkkonummen keskustan kainaloon kasvaa viihtyisä kotikortteli, joka tarjoaa laadukkaita uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on valovoimainen valikoima uudisasuntoja, josta löytyy sopiva vaihtoehto moneen menoon ja makuun.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Mikä ihana uusi asunto ja kutsuva naapurusto! Kirkkonummen keskustan kainaloon kasvaa viihtyisä kotikortteli, joka tarjoaa laadukkaita uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on valovoimainen valikoima uudisasuntoja, josta löytyy sopiva vaihtoehto moneen menoon ja makuun.

Tervetuloa uuteen asuntoon Kirkkonummelle

Uusi Bonava-koti sopii elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Valikoimastamme löydät ihastuttavia uusia kerrostaloasuntoja yksiöistä kaksioihin ja kolmioista isompiin perheasuntoihin. Kirkkonummen uudiskohteet tarjoilevat uudenlaisia asumisen muotoja ja asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Teet uudesta asunnosta juuri omien toiveidesi mukainen koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Uusi asunto Kirkkonummella on upean huoleton vaihtoehto ja turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan kodikkaaseen naapurustoon loistopaikalle hyvien lähipalveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle. Ei ihme, että Kirkkonummen uudet kodit vetävät puoleensa. Mukavaan naapurustoon on ilo tuntea kuuluvansa.

Helsingin metropolialueeseen kuuluva Kirkkonummi sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla. Ajoaika Helsingin keskustaan on vain puolisen tuntia. Kasvukeskuksena Kirkkonummi puhuttelee monenikäisiä asukkaita. Tervetuloa uuteen kotiin Kirkkonummen keskustaan.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kirkkonummella

Kaupunginosat Kirkkonummella

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Mannerheimintie 103a, 00280 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)