Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Kirkkonummi

Uudiskohteet Kirkkonummella kutsuvat viihtymään

Uusi asunto Kirkkonummella on huoleton vaihtoehto elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Valikoimastamme löydät ihastuttavat uudet asunnot yksiöistä kaksioihin ja kolmioista isompiin perheasuntoihin. Kirkkonummen uudiskohteet tarjoilevat uudenlaisia asumisen muotoja ja asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Tee uudesta asunnosta juuri oman makusi mukainen koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Uusi asunto Kirkkonummella on tyylikkään laadukas vaihtoehto ja turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan kodikkaaseen naapurustoon loistopaikalle hyvien lähipalveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle. Ei ihme, että Kirkkonummen myytävät asunnot vetävät puoleensa. Mukavaan naapurustoon on ilo tuntea kuuluvansa.

Tutustu Kirkkonummen myytävien asuntojen valikoimaan ja löydä tie elämäsi kotiin.

Myytävät asunnot Kirkkonummi

Asunnot Kirkkonummella

Kirkkonummesta on moneksi

Helsingin metropolialueeseen kuuluva Kirkkonummi sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla. Ajoaika Helsingin keskustaan on puolisen tuntia. Kasvukeskuksena Kirkkonummi vetää puoleensa monen ikäisiä asukkaita. Bonavan uudet asunnot ja kodikkaat naapurustot tarjoavat hyviä vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.
 
Kirkkonummen omaleimainen historia keskiajasta nykypäivään näkyy alueen maisemassa ja rakennuskulttuurissa. Pitäjän tunnettu historia ulottuu 1300-luvun alkuun, mutta alueelta löytyy paljon jälkiä elämästä sitä ennenkin, kuten kivikautisia kalliomaalauksia. 

Kansallisromanttisen arkkitehtuurin helmet, kuten Hvitträskin taiteilijakoti, Hvitttorp ja Majvik kertovat 1900-luvun huvilakulttuurista ja taiteilijaelämästä. Myös aika Neuvostoliiton sotilastukikohtana 1944-1956 on vaikuttanut omalla tavallaan seudun vaiheisiin, mikä tulee esiin niin maastossa, muistoissa kuin museoissa.

Porkkalan saariston purjehdusreitit ja vauraat viljelysmaisemat kartanoineen kutsuvat seikkailuun kauniiseen luontoon.

Nauti luonnosta Kirkkonummella

Kirkkonummet myytävät asunnot sijaitsevat loistopaikalla monipuolisten vapaa-ajan aktiviteettien läheisyydessä. Kirkkonummella voi harrastaa ulkoilua ja urheilua, halusitpa sitten ratsastaa, retkeillä, uida, golfata, keilata, tanssia, hiihtää tai lasketella. Ulkoilu- ja virkistysalueet sekä meren äärellä että sisämaan metsäalueilla kutsuvat viihtymään. Urheilukenttiä ja muita kunnan liikuntapaikkoja löytyy keskustasta ja uusien Bonava-kotien naapurustosta moneen menoon.

Kesäisin kannattaa nauttia Kirkkonummen merellisyydestä ja rantakallioista. Veneellä pääsee kätevästi Kirkkonummen edustan viehättäviin saariin ja vaikkapa nauttimaan kesäisen lounaan tunnelmallisessa keittokatoksessa. Jos käytössä ei ole venettä, vesillä olosta voi nautiskella vuokraamalla kanootin. Meren lisäksi Kirkkonummella on lukuisia järviä ja uimarantoja.

Maaseudun idyllissä mutkittelevat maantiet ovat kuin luotuja polkupyöräilyyn. Kirkkonummi on tunnettu myös hyvistä golfkentistään. Ratsastajien iloksi Kirkkonummelta löytyy parikymmentä ratsutallia.

Talvella ykköslaji on monelle hiihto. Tähän nälkään Kirkkonummen myytävät asunnot tarjoavat naapurustossa erinomaiset puitteet merkityillä ja valaistuilla laduilla. Laskettelemaan pääsee Peuramaan rinteille eli ylellisen lähelle omaa kotia. 

Luonnossa liikkujille Kirkkonummi tarjoaa oivat marjastus- ja sienestysmaastot. Kirkkonummen puolelle asti ulottuvassa Nuuksion kansallispuistossa risteilevät lukuisat merkityt reitit sopivat niin lyhyille kävelyretkille kuin jopa useamman päivän vaelluksiin. Vaihtelevat maastot tarjoilevat luonnon monimuotoisuutta, hulppeita maisemia sekä useita keittokatoksia ja telttailualueita.

Kulttuurinnälkäisten Kirkkonummi

Kirkko keskellä kylää on Kirkkonummen pitäjän maamerkki. Keskiaikaista harmaakivikirkkoa alettiin rakentaa historiankirjojen mukaan jo 1400-luvulla ja se on ehtinyt nähdä matkan varrella monia vaiheita. Kunnan nimenkin arvellaan saaneen nimensä kirkosta, joka sijaitsee mäen päällä kuntakeskustassa. Historian siivet havisevat myös historiallisella Kuninkaantiellä, jonka reitti kulkee Kirkkonummen halki.

Kirkkonummella on useita museoita, jotka esittelevät alueen mielenkiintoista historiaa. Esimerkiksi Ragvaldsin musealueella sekä Allsgårdenin museossa saa elävän kuvan siitä, millaista entisaikojen elämä oli. Kenties tunnetuin Kirkkonummen nähtävyys sijaitsee Bitträsk-järven rannalla: Hvitträskin kansallisromanttinen ateljeekoti, jonka rakennuttivat kuuluisat suomalaisarkkitehdit Herman Geselius, Armas Lindgren ja Eliel Saarinen. 

Kirkkonummen kirjasto uusien asuntojen naapurustossa on asukkaiden yhteinen kohtaamispaikka. Harrastajateatteri Masalan Nuorisoteatterin ohjelmistosta löytyy niin Shakespearen klassikoita kuin päivän polttaviin puheenaiheisiin kantaa ottavia esityksiä. Kirkkonummi-päivät vetävät elokuussa torialueen ja naapuruston täyteen asukkaita ja vierailijoita monipuolisine tapahtumineen ja esiintyjineen. 

Shoppaile ja herkuttele Kirkkonummella

Kirkkonummen keskustan uudet asunnot sijaitsevat vain pienen kävelymatkan päässä kaupungin palveluista. Kauppakeskus Kirsikka sijaitsee ihan ydinkeskustan ja Bonavan uusien asuntojen naapurustossa. Keskustasta pääsee kaupoille kätevästi turvallisia kävely- ja pyöräilyteitä pitkin. Kauppakeskuksesta löytyvät sekä päivittäisruoka- ja erikoiskaupat että terveys- ja postipalvelut.

Kahviloita ja ravintoloita on Kirkkonummen keskustan alueella joka makuun lounaspaikoista illanviettopaikkoihin. Tarjolla on makuja niin maalta kuin maailmalta. Mikäli haluat hyödyntää meren antimia, lähialueelta löytyy myös kalasavustamo myymälöineen ja erikoisherkkuineen. Kylien leipomot ja maatilapuoti kahviloineen tarjoavat aitoja paikallisia makuelämyksiä. 

Ja mitä Kirkkonummelta ei löydy, lisää mahdollisuuksia löytyy läheltä. Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa reilussa puolessa tunnissa niin autolla, bussilla kuin junalla. 

Asu Kirkkonummella mukavan huolettomasti

Kirkkonummen myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, laatuun, varusteluun, ilmeikkyyteen, hulppeisiin huonekorkeuksiin, persoonallisiin pohjaratkaisuihin ja hyvään äänieristykseen.
 
Uusi asunto Kirkkonummella on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.
 
Perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu uudiskohteen piilevistä virheistä, joten uusi asunto Kirkkonummella tuo mielenrauhaa. Uudiskohteessa asuminen on ihanan huoletonta, sillä taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uusien asuntojen kulutus on maltillista. Esimerkiksi asuntokohtainen vedenmittaus on uudiskohteen asukkaille merkittävä etu. 

Kirkkonummen keskustasta ihana koti ensiasunnon ostajalle

Myytävät asunnot Kirkkonummella tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattomia. 

Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi, sillä uusien asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Kun hankit ensimmäiseksi omaksi kodiksi uuden asunnon, voit keskittyä rauhassa oman kotipesän rakentamiseen ilman remonttihuolia. Kirkkonummen myytävät asunnot tarjoavat uniikkeja pohjaratkaisuja laadukkain materiaalein. Bonava-kodin ostajana pääset valitsemaan uuden asunnon sisustuksen sävyt ja materiaalit maksuttomista vaihtoehdoista. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Uudiskohde Kirkkonummella on hyvä sijoitus

Kirkkonummen uudet asunnot rakennetaan parhaalle paikalle kaupungin keskustaan. Bonavan uudiskohteet sijaitsevat mukavassa naapurustossa, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä. Uudiskohde sopii mainiosti myös sijoitusasunnoksi, jonka valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. 

Kirkkonummen uudet asunnot suunnitellaan asukkaita varten

Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Kirkkonummelle sekä uusia koteja että onnellista naapurustoa. Meidän mielestämme parhaissa asunnoissa ei ole kyse myöskään pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Siksi maailman parhaiden paikkojen rakentaminen alkaa asukkaista, heidän toiveistaan ja unelmistaan.

Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta aina mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme asiakkaidemme kanssa koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. 

Uusi asunto Kirkkonummella oman makusi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin. Voit räätälöidä uuden asunnon oman makusi mukaan, kun teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa. Sisustusalan ammattilaiset ovat koonneet viisi upeaa tyylikokonaisuutta, joista voit valita mieleisesi. Asunnon hintaan kuuluvan modernin tyylin lisäksi valittavanasi on  neljä lisähintaista tyylipakettia. 

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)