Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Ahjo-Kalevan kotikortteli

3 esittelyä
Myytavat_asunnot_Ahjo-Kaleva_paakuva.jpg

Onni on oma asunto ja viihtyisä kotikortteli

Rakkaalla paikalla on monta nimeä. Oulun Ahjo-Kalevan uusi asuinalue on saanut nimensä paikan perinteestä, joka saa nyt jatkoa uuden kotikorttelin ja mukavan naapuruston muodossa.

Oulun Ahjo-Kaleva asettuu Karjasillan asuinalueelle, joka kuuluu Höyhtyän suuralueeseen. Karjasilta toimi nimensä mukaisesti aikanaan kaupunkilaisten omistamien lehmien laidunalueena. Kaupungin kainalossa sijaitseva Karjasilta tunnetaan idyllisenä asuinalueena värikkäine puutaloineen, aitojen yli kurkottelevine sireeneineen ja vehreine kujineen. Kotipaikka kuuluu museoviraston luokittelemiin arvokkaisiin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. Suomen parhaaksikin asuinalueeksi nimetty Karjasilta saa naapurustoineen uuden elämän, kun Ahjo-Kalevan komea kotikortteli tuo paikalle energisiä uudiskohteita perinteitä kunnioittaen. Suunnittelemme kymmenen kerrostalon muodostamaa kokonaisuutta, joista ensimmäisenä paikalle on noussut Oulun Ukonkivi. Säihke on rakenteilla ja Leimahdus suunnitteilla.

Uusi koti lähellä kaikkea

Ahjo-Kalevan kotikortteli tekee asumisesta viihtyisää. Naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut päivittäistavarakauppoineen, kouluineen ja päiväkoteineen sekä kahviloineen, ravintoloineen ja kulttuurimenoineen. Energinen kotipaikka tarjoaa vehreitä puistoja sekä runsaasti ulkoilu- ja harrastemahdollisuuksia. Oulun keskustan ytimeen on lyhyt matka, jonka voi kulkea näppärästi vaikka pyöräillen. Juna- ja linja-autoasemat sijaitsevat kävelymatkan päässä. Myös autoilijalle Ahjo-Kalevan kotikortteli on toimiva vaihtoehto.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Naapuruston faktat

550
uutta kotia
8
päivittäistavarakauppaa kävelymatkan päässä
100
metriä lähikahvilaan
800
metriä urheilemaan
5
oppilaitosta kotikulmilla
5
minuuttia lenkkipolulle

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Ahjo-Kalevan kotikortteli

Tutustu naapuruston palveluihin

Uudet kodit kutsuvat viihtymään

Ahjo-Kalevan kotikorttelista muotoutuu viihtyisä kotipaikka luonnon ja palvelujen kupeeseen. Karjasillalla koulut ja harrastuksetkin löytyvät läheltä. Ihastu raikkaan moderneihin koteihin.

Ahjo-Kalevan kotikorttelissa on virtaa

Piharaitin varrella viihtyvät asukkaat vauvasta vaariin Lue lisää

Asukastupa Höyhtyän Välke

Asukkaiden oma olohuone vetää puoleensa Lue lisää