Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ahjo-Kalevan kotikortteli

Myytävät asunnot Oulu Ahjo-Kaleva

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Kiinteistömaailma Puistolan kiinteistövälittäjä Pekka Seppälän kanssa joko sähköpostitse pekka.seppala@kiinteistomaailma.fi tai soittamalla suoraan numeroon 040 163 4555 (ma-pe klo 9-18).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Onni on oma asunto ja viihtyisä kotikortteli

Rakkaalla paikalla on monta nimeä. Oulun Ahjo-Kalevan uusi asuinalue on saanut nimensä paikan perinteestä, joka saa nyt jatkoa uuden kotikorttelin ja mukavan naapuruston muodossa.

Oulun Ahjo-Kaleva asettuu Karjasillan asuinalueelle, joka kuuluu Höyhtyän suuralueeseen. Karjasilta toimi nimensä mukaisesti aikanaan kaupunkilaisten omistamien lehmien laidunalueena. Keskustan kainalossa sijaitseva Karjasilta tunnetaan idyllisenä asuinalueena värikkäine puutaloineen, aitojen yli kurkottelevine sireeneineen ja vehreine kujineen. Kotipaikka kuuluu museoviraston luokittelemiin arvokkaisiin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. Suomen parhaaksikin asuinalueeksi nimetty Karjasilta saa naapurustoineen uuden elämän, kun Ahjo-Kalevan komea kotikortteli tuo paikalle energisiä uudiskohteita perinteitä kunnioittaen. Ensimmäisenä paikalle ehtinyt Oulun Ukonkivi on jo valmistunut ja myyty loppuun. Ihastuttavassa Säihkeessä on jäljellä vielä muutama muuttovalmis saunallinen koti.

Energinen kotikortteli kutsuu viihtymään

Ahjo-Kalevan kotikortteli tekee asumisesta viihtyisää. Naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät päivittäistavarakauppoineen, kouluineen ja päiväkoteineen sekä kahviloineen ja kulttuurimenoineen. Energinen kotipaikka tarjoaa vehreitä puistoja sekä runsaasti ulkoilu- ja harrastemahdollisuuksia heti omalla kotiovella. Kotikorttelin sydän on alueen läpi kulkeva tunnelmallinen kortteliraitti, jonka ympärillä on monipuolisia oleskelualueita, pelipaikkoja ja muita aktiviteetteja kaikenikäisten asukkaiden iloksi. Järjestä vaikkapa kesäjuhlat omassa grillikatoksessa, pelaa petankkia tai pihashakkia ja perusta viljelylaatikoihin oma hyötypuutarha.

Kuvat

Naapuruston faktat

550
uutta kotia
8
päivittäistavarakauppaa kävelymatkan päässä
100
metriä lähikahvilaan
800
metriä urheilemaan
5
oppilaitosta kotikulmilla
5
minuuttia lenkkipolulle

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Ahjo-Kalevan kotikortteli

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Tutustu Ahjo-Kalevan naapurustoon

Uudet kodit kutsuvat viihtymään

Ahjo-Kalevan kotikorttelista muotoutuu viihtyisä kotipaikka luonnon ja palvelujen kupeeseen. Karjasillalla koulut ja harrastuksetkin löytyvät läheltä. Ihastu raikkaan moderneihin koteihin.

Ahjo-Kalevan kotikorttelissa on virtaa

Piharaitin varrella viihtyvät asukkaat vauvasta vaariin Lue lisää

Asukastupa Höyhtyän Välke

Asukkaiden oma olohuone vetää puoleensa Lue lisää