Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Säihke C 09, 3 huonetta, 53,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Kaunis kolmio omalla saunalla

Valitse omaksesi 53,5-neliöinen kolmio Ahjo-Kalevan elämää sykkivästä kotikorttelista. Tässä kodissa on oma sauna sekä hulppea lasitettu parveke.

Säihkeen asunto C 9 valloittaa toimivalla pohjaratkaisullaan sekä loistavilla säilytystiloillaan. Tämä toisen kerroksen koti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Enemmän rahaa unelmiin

Kun teet kaupat Säihkeen uudesta Bonava-kodista 1.6.-31.8.2019, maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Asut siis ensimmäisen vuoden uudessa kodissasi ilman vastikemaksuja.  Etu ei koske vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita. (Etu ei koske tontin vuokravastikkeita.)

Viihtyisät oleskelutilat

Koti alkaa tilavasta eteisestä, jossa vaatteet ja tavarat pysyvät siististi piilossa Elfa-säilytysjärjestelmän ansiosta. Tilava avokeittiön ja olohuoneen muodostama kokonaisuus saa rutkasti luonnonvaloa hulppeista ikkunoista. Toisessa makuuhuoneessa säilytystilat on sijoitettu tyylikkäästi liukuovien taakse, toisessa on oma vaatehuone. Käytännöllisen huonejakonsa ansiosta tämä koti taipuu moneen elämäntilanteeseen ja mahdollistaa vaikkapa toisen huoneen käytön työ- tai vierashuoneena. Kodin viihtyisyyden viimeistelee parkettilattia sekä tilava, lasitettu parveke.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä tyylikäs suihkuseinä. Tilavassa kylpyhuoneessa on paljon kaappitilaa, sillä pyykkihuollolle on varattu oma tila pyykkikaappeineen. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Säihkeen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tämän kodin eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet sekä Elfan säilytysjärjestelmä peililiukuovin. Oleskelutilojen lattia on valkomattalakattu, 3-sauvainen saarniparketti. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset. Työtaso on musta, ja kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Keittotilassa on reilusti laskutilaa ja laadukas varustelu, johon kuuluu induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro ja valkoinen jääkaappipakastin. Tilavalla ja helposti kalustettavalla parvekkeella on harmaa terassimatto. Pesuhuoneessa on musta lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu musta tehosteseinä. Lasinen suihkuseinä on kääntyvä. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
53,5 m²
Kerros
2 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Ihastu Säihkeen asuntoon C 9.

Katso, mitä kaikkea Säihkeen upea muuttovalmis koti tarjoaa.