Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Säihke C 45, 3 huonetta, 68,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Ylimmän kerroksen saunallinen kolmio

Myynnissä 68,5-neliöinen kolmio Ahjo-Kalevan elämää sykkivästä kotikorttelista. Tässä kodissa on oma kattoterassi, sauna ja näkymät kahteen ilmansuuntaan.

Säihkeen asunto C 45 hurmaa upeilla näkymillä kahteen ilmansuuntaan. Tämä ylimmän kerroksen päätyasunto sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Kodikasta tunnelmaa ja hulppea huonekorkeus

Koti alkaa tilavasta eteisestä, jossa vaatteet ja tavarat pysyvät siististi piilossa liukuovin varustellussa Elfa-säilytysjärjestelmässä. Tyylikkääseen keittotilaan mahtuu kätevästi pöytä jättäen erilaisia mahdollisuuksia olohuoneen sisustamiseen. Toisesta makuuhuoneesta löytyy liukuovikaapistot, toisessa on oma vaatehuone. Molemmista makuuhuoneista on käynti omille parvekkeilleen. Kattoterassi avautuu länteen. Valoa asuntoon tulvii kahdesta ilmansuunnasta parkettilattian ja hulppean huonekorkeuden viimeistellessä kokonaisuuden.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle sekä pyykkikaappi. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Säihkeen uusiin koteihin laadukkaat sisustusmateriaalit. Tämän kodin eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet sekä Elfan säilytysjärjestelmä peililiukuovin. Oleskelutilojen lattia on valkomattalakattu, 3-sauvainen saarniparketti. Raikkaan vaaleansävyisen keittotilan kaapinovet ovat valkoiset ja työtaso musta. Kalustevälissä on valkoinen laatoitus. Lisäksi keittotilassa on induktiotaso, integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä valkoinen jääkaappi ja pakastin. Parvekkeella on harmaa terassimatto ja kattoterassilla ruskea, painekyllästetty kestopuulaudoitus. Pesuhuoneessa on musta lattialaatoitus, valkoiset seinälaatat sekä laatoitettu vaalea tehosteseinä (väri Vegas Bianco). Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa.

Toimivat yhteistilat

Oulun Säihkeen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen helppouteen, asumisen huolettomuuteen sekä laatuun. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen autohalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa ja kellarista löytyy jopa polkupyörien huoltopiste. Piha-alueen viihtyisyyden viimeistelevät kauniit viheristutukset.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
68,5 m²
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Pääomavastikearviot esitetty huoneiston kohdalla. 

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk