Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Ukonkivi A 46, 3 huonetta, 78,5 m²

Ylimmän kerroksen avara ja valoisa koti saunalla

Ihastu suositun Ukonkiven kuudennen kerroksen rauhalliseen kulmahuoneistoon, jossa on tilava lasitettu parveke, muuntuva pohjaratkaisu ja oma sauna. Näin upeaa kokonaisuutta on harvoin tarjolla.

Tämä 78,5-neliöinen kulmahuoneisto kutsuu viihtymään lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Huoleton ja laadukas ylimmän kerroksen kolmio sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Kodin kaksi makuuhuonetta sijaitsevat käytännöllisesti huoneiston eri puolilla, mikä antaa omaa rauhaa ja mahdollistaa toisen huoneen käytön esimerkiksi työtilana tai kirjastona.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämä kulmahuoneisto hurmaa jo kotiovella, sillä eteisestä avautuu avara näkymä läpi olohuoneen aina lasitetulle parvekkeelle asti. Kodista avautuu miellyttävän rauhallinen näkymä luontomaisemaan, joka on kuin vuodenajan mukaan muuttuva taideteos. Kodin ikkunat avautuvat etelään, ja toisessa makuuhuoneessa on lisäksi tunnelmallinen pikkuikkuna itään. Keittotilan ja olohuoneen muodostamaan yhteistilaan tulvii päivänvaloa suurista ikkunoista, ja kokonaisuuden viimeistelee laadukas parkettilattia. Avara oleskelutila mahdollistaa erilaisia sisustusratkaisuja saarekkeesta aina suureen ruokailuryhmään. Makuuhuoneet ovat mukavasti erillään toisistaan, minkä ansiosta pienempi makuuhuone soveltuu esimerkiksi rauhalliseksi työtilaksi. Asunnossa on useita käytännöllisiä asumisen ratkaisuja, kuten kamerallinen ovipuhelin, huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä yleiskytkin, jolla kaikki valot saa kerralla päälle ja pois.

Kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna

Tilavan pesuhuoneen ja tunnelmallisen saunan lisäksi tässä kodissa on myös toinen erillis-wc. Kodissa on lisäksi tyylikäs kodinhoitotila, joka on erotettu pesuhuoneesta lasiliukuovella. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on tilavaraus pesutornille sekä kätevä pyykkikaappi ja siivouskaappi. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Koko oleskelutilan levyiselle lasitetulle eteläparvekkeelle on kaksi sisäänkäyntiä. Lasituksen ja parvekematon ansiosta voit nauttia tilasta ympäri vuoden. Sisusta parvekkeelle esimerkiksi vehreä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkipuutarhurin yrttiviljelmä.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
78,5 m²
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Pääomavastike
• 1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,18 €/m²/kk (sis. koron)
• 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 12,24 €/m²/kk

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Oulun Osuuspankki
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti