Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Ukonkivi A 46, 3 huonetta, 78,5 m²

Ylimmän kerroksen avara ja valoisa koti saunalla

Valitse omaksesi ihanan rauhallinen 78,5 m² kulmahuoneisto Oulun Ahjo-Kalevan kotikorttelista. Asunnossa A 46 on tilava lasitettu parveke, muuntuva pohjaratkaisu ja oma sauna.

Ukonkiven 6. kerroksen asunto A 46 kutsuu viihtymään uuteen kotikortteliin, lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kerroksen koti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Eteinen, pesutilat & sauna

Kodin eteisessä on kamerallinen ovipuhelin turvaa tuomassa. Ulko-oven vieressä on myös näppärä yleiskytkin, jolla valot saa kerralla päälle ja pois koko asunnosta. Eteisestä on suora käynti kodinhoitohuoneeseen ja laatoitettuun pesutilaan, jossa on miellyttävä lattialämmitys ja varaus pesutornille. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Kompaktiin tilaan on saatu tehokkaasti mahtumaan kaikki tarpeellinen. Suihkuseinät ovat kätevästi kääntyvät. Kaksi wc-tilaa varmistaa arjen sujuvuuden.

Autopaikka ja pesutorni kaupan päälle

Kun teet kaupat Ukonkiven uudesta kodista 30.9.2019 mennessä, saat lisäksi autohallipaikan (arvo 17 900 €).78,5 m2:n kodeissa on myös mahdollisuus saada uusi pesutorni (arvo 1 200 €).

Viihtyisät oleskelutilat

Ihastu uuden kodin valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuuteen, joka avautuu ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Avara tila mahdollistaa monenlaiset sisustusratkaisut. Oleskelutiloissa ja makuuhuoneissa on laadukas lautaparkettilattia. Makuuhuoneet säilytystiloineen ovat mukavasti erillään toisistaan. Kodin ikkunat avautuvat etelään avoimin näkymin.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Avaa ovi ja astu etelään suuntautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta parvekkeelle kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Oulun Ahjo-Kalevan Ukonkiven autopaikat sijaitsevat tontin yhteisessä käytössä olevassa pysäköintihallissa, jonne pääsee kätevästi suoraan hissillä. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on lisäksi vieraspaikkoja pihalla. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy myös mm. irtaimistovarastot sekä polkupyörien huoltotila.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 355 800
Myyntihinta
€ 126 109
Lainaosuus
€ 229 691
Pinta-ala
78,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 171
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 961
Hoitovastike
€ 228
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Pääomavastike
• 1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,18 €/m²/kk (sis. koron)
• 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 12,24 €/m²/kk

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Oulun Osuuspankki
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti