amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Myyty

Frida B 15, 3 huonetta, 81 m²

Frida B 15

Kodikkaat faktat

Tyyppi
3H+KT+S
Pinta-ala
81,0 m²
Kerros
2 / 6
Vesimaksu
€ 20
Myyty

Frida B 15, 3 huonetta, 81 m²

Frida B 15

Valitse omaksesi upea 81-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta Oulun keskustasta. Asunnossa B15 on komea pohjaratkaisu, lasitettu parveke, kodinhoitohuone ja oma sauna.

Oulun Fridan myytävä asunto B15 sijaitsee huippupaikalla kävelyetäisyyden päässä kaupungin sykkeestä ja palveluista. Tämä huoleton uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

TOIMIVA ASUNTO KAIKIN HERKUIN

Oulun Fridan toisessa kerroksessa sijaitsevan avaran kolmion pohjaratkaisu on tehokkaan toimiva ja käytännöllinen. Asunnossa on valoisa ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Hyvät pesuhuonetilat mukavuuslattialämmityksellä sekä oman saunan löylyt tuovat iloa elämään! Asunnossa on kaksi wc-tilaa sekä kätevä kodinhoitohuone. Nyt on tarjolla tilaa ja toimivuutta!

MUKAVASTI KESKELLÄ KAUPUNKIA

Omalle tontille tuleva Oulun Fridan uudiskohde edustaa energiataloudellista tekniikkaa, jossa asutaan huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskuluin. Pysäköintihallista on suora hissiyhteys asuinkerroksiin. Korttelipihalle tulee suojaisa, oleskeluun kutsuva korttelipiha, josta löytyy mm. kuntoilulaitteita, petanque-kenttä, leikkipaikkoja sekä hyvät tilat ulkoiluvälineiden säilytykseen.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Oulun Frida

Uudet myytävät asunnot asettuvat vain kävelymatkan päähän Oulun keskustan ytimestä. Oulun Fridan laadukkaat uudet asunnot kutsuvat viihtymään loistopaikalle palvelujen äärelle. Lue lisää

Ota yhteyttä