Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Frida B 74 Oulun Frida

Vapaa

Frida B 74, 3 huonetta, 79,5 m²

Uniikki kolmio hulppealla terassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
79,5 m²
Velaton hinta
€ 443 900
Pääomavastike
€ 200
Kerros
6 / 6
Lainaosuus
€ 262 350
Myyntihinta
€ 181 550
Hoitovastike
€ 215
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Frida B 74, 3 huonetta, 79,5 m²

Uniikki kolmio hulppealla terassilla

Myynnissä viihtyisä 79,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Oulun keskustassa. Asunnossa B74 on kaikki, mitä mukavalta asumiselta voi toivoa, jopa oma kattoterassi.

Oulun Fridan asunto B74 kutsuu viihtymään loistopaikalle ja monipuolisten palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja kokkaamaan kutsuvan keittiön yhdistelmään, joka tarjoaa monenlaisia sisustamismahdollisuuksia. Tila avautuu ihanasti omalle kattoterassille, josta avautuvat urbaanit kaupunkimaisemat. Oleskelutiloissa on lautaparketti, pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Kodissa on vaatehuone, kodinhoitohuone ja kaksi wc-tilaa. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään. Tässä uudisasunnossa arki rullaa ja asut huolettomasti ilman remonttihuolia kohtuullisin asumiskustannuksin.

Komea kattoterassi

Avaa ovi ja astu omalle terassillesi. Nauti tilasta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta terassille vaikka kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Oulun Fridan uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tämän kodin erikoisuuksiin kuuluu mahdollisuus toteuttaa ympäristöystävällinen maakylmäjäähdytys lisä- ja muutostöinä. Kysy sisustusvalinnoista lisää Bonava asuntomyymälästä.

Hyvät yhteistilat

Oulun Fridassa on kaksi kellarikerrosta, joissa on mm. irtaimistovarastoja ja ulkoiluvälinevarastoja. Maanalaisesta pysäköintihallista pääsee hissillä kätevästi suoraan kotikerroksiin. Fridan asukkaiden käytössä on myös kuivaushuone, joka löytyy naapuri-Fredrikan puolelta. Yhteinen vehreä korttelipiha on suunniteltu kaikenikäisten asukkaiden viihtymistä ja virkistäytymistä ajatellen.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Oulun Frida

Onni on uusi citykoti vain kävelymatkan päässä Oulun keskustan ytimestä. Oulun Fridan laadukkaat ja urbaania elämää tarjoilevat uudet asunnot kutsuvat viihtymään elämää sykkivään naapurustoon. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Maksuerätaulukko

  • 50 % myyntihinnastakaupanteon yhteydessä
  • n. 20% myyntihinnasta 31.8.2017
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 4.11.2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöotetuiksi

Pääomavastike

  • 1-3. vuosi ovat lyhennysvaspaita, vastike 2,52 €/m²/kk (sis.vain koron)
  • 4. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 14,74 €/m²/kk

Laajakaistavastike 7 €/kk/huoneisto

Yhtiölaina
Nordea Pankki Suomi Oy 
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti