amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Sofia A 09 Oulun Sofia

Myyty

Sofia A 09, 3 huonetta, 99,0 m²

Sofia A 9

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
99,0 m²
Kerros
2 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Sofia A 09, 3 huonetta, 99,0 m²

Sofia A 9

Valitse omaksesi hulppea 99-neliöinen 3-4 huoneen asunto uudesta kerrostalosta Oulun keskustasta. Asunnossa A9 on tilava pohjaratkaisu, upea parveke, laadukkaat materiaalit ja oma sauna.

Oulun Sofian uudiskohteen asunto A9 tarjoaa kaikki huolettoman elämän eväät huippupaikalla kaupungin keskustassa. Tähän asuntoon mahtuu mukavasti isompikin perhe!

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Kuusikerroksisen Oulun Sofian uudiskohteen toisessa kerroksessa sijaitsevan asunnon pohjaratkaisu on tilava, toimiva ja käytännöllinen. Asunnossa on ihanan valoisa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka tarjoaa monia erilaisia sisustusratkaisuja. Upealle, koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle on näkymät sekä olohuoneesta että makuuhuoneesta. Laadukkaat materiaalit, hyvä varustetaso sekä oma sauna tuovat luksusta arkeen. Asunnon lattiat ovat lautaparkettia ja pesutilassa on mukavuuslattialämmitys. Eteisessä on kätevät liukupeiliovet ja ovipuhelin. Asunnossa on tilava vaatehuone sekä kaksi wc:tä.

MUKAVASTI KESKELLÄ KAUPUNKIA

Omalle tontille rakennetussa Oulun Sofian uudiskohteessa asut huolettomasti ilman remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskuluin. Hoitovastike tässä A-energialuokan ja uutta energiataloudellista tekniikkaa edustavassa uudiskohteessa on vain 2,50 euroa/neliö. Talossa on hyvät varastotilat ja pysäköintihallista suora hissiyhteys asuinkerroksiin.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Oulun Sofia

Oulun Sofian uudet asunnot on loppuunmyyty, mutta ei hätää. Valmistuneen uudiskohteen naapuriin Oulun keskustaan on tulossa lisää uusia myytäviä asuntoja. Lue lisää

Ota yhteyttä

Minna  Ylipahkala
Minna Ylipahkala

050 421 2233

Ota yhteyttä