Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nallikari

Riemukas Nallikari kutsuu harrastamaan

Virkistysalue Nallikari sijaitsee vain kivenheiton päässä Toppilansaaren uusista Bonava-kodeista. Nallikariin pääsee kätevästi pyöräillen tai leppoisasti kävelyteitä pitkin.

Tankkaa energiaa kotikulmilla

Aivan Oulun Sataman Kajon uusien Bonava-kotien naapurista löytyy hurmaava virkistysalue Nallikari. Tunnelmallisine siltoineen ja viihtyisine luontoreitteineen matka Hietasaareen sujuu mukavasti vaikka pyörän selässä. Nallikarin tunnetuin vierailukohde on kilometrin mittainen ranta, mutta löytyypä sieltä paljon muutakin puuhaa ulkoilumaastoista ja harrastusmahdollisuuksista aina eläväisiin tapahtumiin. Hyppää Potnapekan kyytiin ja ota rennosti. Nallikarissa on lupa viihtyä.

Treenaten ja yhdessä hauskaa pitäen

Kilometrin mittainen ranta ja upea saaristomaisema tarjoavat oivat puitteet uintiin ja rentoon rantaelämään sekä vesiurheiluun kuten purjelautailuun ja leijapurjehdukseen. Nallikari on kuitenkin paljon enemmän kuin kaunis ranta. Upeat luontopolut ja lenkkeilyreitit innostavat liikkumaan ja nauttimaan luonnosta. Talvella ladut kutsuvat hiihtämään ja jäätynyt meri pilkkimään tai ihastelemaan pakkasen kauneutta.

Pohjolan Rivieranakin tunnettu alue hurmaa vierailijat säällä kuin säällä. Hietasaaren alueella sijaitseva Nallisport pitää huolen, että pelikausi jatkuu läpi talven. Palloiluhallin lajivalikoimaan lukeutuvat tennis, sulkapallo, squash ja racketball. Golfin harrastajat voivat hyödyntää sisäpelipisteet hiomalla swingiä tai lähipelialueella puttaillen. Lisäksi Nallisport tarjoaa kaksi kenttää salibandyn ja futsalin pelailuun. Kuntokeskus Fit Edenissä liikutaan iloisesti yksin ja yhdessä, kesät talvet.

Leikin riemua perheen pienimmille

Mitä olisikaan lapsiperheen kesä ilman jännittäviä puuhapäiviä huvipuistossa? Vauhtipuistossa karusellit, pomppulinna, vuoristorata, polkuautot ja monet muut hassunhauskat laitteet tarjoavat riemukkaita elämyksiä koko päiväksi. Mukavaa kesäpuuhaa löytyy myös lähistön 18-rataiselta minigolfkentältä, joka soveltuu mainiosti niin lapsille kuin aikuisillekin. Sympaattinen Ponipiha puolestaan on jokaisen pienen heppatytön paratiisi. Miltä kuulostaisi oma hoitoponi tai ratsastuksen alkeiden opettelu idyllisessä maisemassa?

Rentoudu kylpylän lämmössä

Kun keho ja mieli kaipaavat lepoa, on kylpylä Eden oikea osoite. Nallikarin rannan tuntumassa poreiden trooppinen lämpö ja saunan löylyt kutsuvat hiljentymään ja nauttimaan olosta. Hurjapäiden iloksi kylpylästä löytyy vesiliukumäki, vastavirtajoki sekä ulkouima-allas. Mielen rauhaa tarjoilevat hieronnat ja vartalohoidot. Mukavan yhteispäivän voi päättää vaikka merenrantaravintola Nallikariin, jonka ruokalista elää Pohjolan vuodenaikojen mukaan. Tervetuloa nauttimaan elämästä omille kotikulmille. Tutustu Sataman Kajon uudiskohteeseen.