Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Sataman Kajo A 40, 3 huonetta, 107,5 m²

2 esittelyä

2 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: vuodenvaihteessa 2019-2020

Ylimmän kerroksen saunallinen kolmio

Miltä kuulostaisi ylimmän kerroksen kulmahuoneisto vailla seinänaapureita? Tai vilvoittelu omalla terassilla saunan löylyjen päätteeksi?

Tästä 107,5-neliöisestä kodista avautuu näkymä Toppilansalmelle. Kodin viihtyisyyden viimeistelee lattialämmitys, isot ikkunat kahteen ilmansuuntaan, erillis-wc sekä tilava kodinhoitohuone.

Valoisat oleskelutilat

Avaa ovi ja astu avaraan eteiseen, jossa vaatteet ja tavarat pysyvät siististi piilossa liukuovien takana. Näkymä kantaa läpi olohuoneen ja keittotilan muodostaman tyylikkään ja valoisan kokonaisuuden aina omalle terassille asti. Oleskelutiloissa on parkettilattia ja keittotila on varusteltu kahdella kylmälaitteella, integroidulla astianpesukoneella sekä induktioliedellä. Saareke tuo näyttävyyttä ja laskupintaa kokkaushetkiin. Makuuhuoneet on sijoitettu erilleen toisistaan.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa on lattialämmitys, pykkikaappi sekä kaksi suihkua. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Kiireistä arkea helpottavat eteisen yhteydestä löytyvä erillis-wc sekä ylellinen kodinhoitotila.

Terassi

Kodin kruunaa hulppea koko asunnon levyinen lasitettu terassi. Sisusta terassille vaikka kiva kesähuone kukkineen ja kalusteineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Yhteistilat

Sataman Kajo 1 tarjoaa asukkaileen arjen luksusta rantasaunoineen ja valokatteisine sisäpihoineen. Autopaikat sijoitetaan kotitalon ensimmäiseen kerrokseen suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Vieraspaikat löytyvät pihalta. Pohjakerroksesta löytyvät niin ikään Postin Smartpost-automaatti sekä varastotilat.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
107,5 m²
Kerros
ullakko / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Rakennusohjelman mukainen asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta

  • 50 % myyntihinnasta
  • n. 40 % myyntihinnasta 31.10.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta aikaisintaan 18.12.2019 ja viimeistään 17.2.2020, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi