Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Yksiöt Oulu

Löydä oma yksiö Oulusta

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Oulussa, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Oulun yksiöt sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät asunnot Oulu

 • Huoneita3
 • Pinta-ala78.5 m²
 • Myyntihinta101 309 - 126 109 €
 • Koteja50
 • Huoneita3
 • Pinta-ala70.5 m²
 • Myyntihinta98 603 €
 • Koteja51
 • Huoneita2 - 3
 • Pinta-ala50.5 - 62.5 m²
 • Myyntihinta56 472 - 80 213 €
 • Koteja49
 • Huoneita1 - 2
 • Pinta-ala31.5 - 59 m²
 • Myyntihinta39 052 - 94 452 €
 • Koteja41
 • Huoneita2 - 3
 • Pinta-ala41.5 - 88 m²
 • Myyntihinta45 144 - 106 732 €
 • Koteja43
Muuttovalmis
Myynnissä
Ennakkomarkkinoinnissa

Kaupunginosat Oulussa

Oulu shoppailijoille ja herkkusuille

Bonavan myytävät yksiöt Oulussa asettuvat lähelle kaupungin parhaita ostosmahdollisuuksia. Shoppailijalle tarjolla on muotia moneen makuun. Verrattain pienen alueen sisään keskittyneet kaupat tekevät ostospäivästä rattoisan. Rotuaarin lisäksi kannattaa muistaa kurkata Isokadun, Uusikadun, Hallituskadun ja Pakkahuoneenkadun tarjonta. Kauppakeskus Valkea kätkee sisäänsä muotia, kodintarvikkeita, erikoisliikkeitä, ravintoloita ja jopa Sokos-tavaratalon. Kauppahallissa omistajaa vaihtavat kauniit käsityöt.

Herkkusuulle Bonavan myytävät yksiöt Oulussa tarjoavat kattavan valikoiman niin kotimaisia klassikkoja kuin myös makuja maailmalta. Sijaintinsa ansiosta Ouluun on saapunut eksoottisia mausteita jo vuosisatojen ajan. Ehdoton ykkönen on useammasta eri ravintolasta saatava Oulu menu, joka kootaan aina lähellä tuotetuista sesongin raaka-aineista. Kauppuri 5:n maine yhtenä Suomen parhaana hampurilaisravintolana on kiirinyt pitkälle Etelä-Suomeen asti. Turkkilaista ruokaa tarjoilee tuomiokirkon naapurista löytyvä Hagia Sofia ja meksikolaiseen tunnelmaan voi virittäytyä rautatientorin kupeessa ravintola Coyocánissa. Valitse uusi yksiö Oulusta ja löydä oma suosikkisi kaupungin kattavasta ravintolatarjonnasta.

Anna viihteen viedä

Bonavan myytävät yksiöt Oulussa kutsuvat viihtymään kaupungin kattavan kulttuuritarjonnan äärelle. Rotuaari Piknik tuo eturivin artistit kaupunkifestivaalin lavalle nelipäiväiseen ilotteluun. Vuosittain heinäkuun loppupuolella järjestettävä Qstock puolestaan tarjoilee iloista festivaalitunnelmaa ja niin kotimaisia suosikkiartisteja kuin ulkomaisia esiintyjiä.

Teatteri Riossa näytelmistä, konserteista ja stand upista nautitaan intiimissä ravintolaympäristössä. Oulun kaupunginteatterissa pääsee näytelmien lisäksi ihastelemaan oopperaa ja musiikkiteatteria sekä lapsille että aikuisille. Harrastelijateatteri Oulun Työväen Näyttämö hurmaa yleisönsä entisisissä armeijan elokuvateatterin tiloissa. Valitse omaksesi uusi yksiö Oulusta ja hyödynnä kotikaupungin rikas kulttuuritarjonta.

Yksiö Oulussa sopii sijoittajalle

Yksiö Oulussa sopii mainiosti sijoituskohteeksi. Vetovoimaiseksi sijoitusasunnoksi yksiön tekee paitsi koko, myös erinomainen sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut Oulun suosituissa naapurustoissa. Uudiskohde on huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uudessa yksiössä on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit sekä viihtyisä pihapiiri. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi yksiö Oulussa.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Ensiasunnoksi yksiö Oulussa

Uusi yksiö Oulussa on turvallinen ja fiksu valinta ensiasunnoksi. Uuden asunnon rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista. Voit siis heittää hyvästit remonttihuolille ja keskittyä nauttimaan elämästä uudessa kodissasi. Ensiasunnon ostajana et maksa varainsiirtoveroa. Käytä siis tilaisuus hyväksesi ja valitse ensimmäiseksi omaksi kodiksi yksiö Oulussa.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Yksiö Oulussa sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Valitse omaksesi yksiö Oulusta ja ihastu uuteen kotiisi. Bonavalla jokaisen yksiön suunnittelun perustana on toimiva pohjaratkaisu. Meille laatu, esteettömyys, kattava varustelu sekä hyvä äänieristys ovat kunnia-asia asunnon kokoon katsomatta. Lisäksi panostamme toimiviin yhteistiloihin ja viihtyisiin naapurustoihin. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, yksiö Oulussa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Ota vastaan Oulun kutsu

Valitse omaksesi yksiö Oulusta ja pääset kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Kaupunkina Oulu on vertaansa vailla. Monipuolisen ravintola- ja kulttuuritarjontansa ansiosta Oulussa viihtyvät niin paikalliset kuin turistit. Täällä luonto on läsnä upeine lenkkeilypolkuineen ja hiihtolatuineen ja Perämeren upea saaristokin löytyy vain kivenheiton päästä. Bonavan yksiöt Oulussa rakennetaan vetovoimaisille sijainneille kaupungin keskustaan tai hyvien kulkuyhteyksien päähän. Ota siis vastaan tämän kiehtovan kaupungin kutsu ja valitse omaksesi yksiö Oulusta.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!