Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Turun Solina 15:n kotien suunnitelmia myös henkilökohtaisissa tapaamisissa. Tervetuloa asuntomyymäläämme osoitteeseen Maariankatu 1.
Varaa tapaamisaika

Ennakkomarkkinoinnissa

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet varaussopimuksen Turun Solina 15:n Bonava- kodista 1.9.–31.10., vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeita vastaavan summan. Säästösi on jopa 14 900 euroa.

Kuvaus

Koti, joka täyttää kaikki toiveet

Kirstinpuiston vehreisiin maisemiin asettuvan Solina 15:n kodit on suunniteltu mukavaa ja huoletonta elämää silmällä pitäen. Viidennen kerroksen 42-neliöinen A-energialuokan koti hurmaa tunnelmallaan ja huolellisesti mietityillä ratkaisuillaan.

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet varaussopimuksen tästä kodista 1.9.-31.10.2023, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeita vastaavan summan.

Oleskelutila

Tämä valoisa kaksio tarjoilee upeita puistonäkymiä, ja tilat jatkuvat etelän suuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuone sekä keittotila ovat asunnon kokoon nähden tilavia. Keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Electroluxin kodinkoneet. Lattialämmityksen ansiosta ikkunat ovat korkeat ja tilaa säästyy sisustamiselle. Eteisen Puustellin säilytysjärjestelmän lisäksi säilytystilaa tarjoilee reilun kokoinen vaatehuone. Kaikissa Solina 15:n asunnoissa on myös varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Kylpyhuone

Modernissa kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesutornille, seinä-wc, korkea pyykkikaappi sekä käytännöllinen suihkukulma kääntyvillä suihkuseinillä. Allaskalusteen yläpuolella on peili led-valaisimella. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus.

Sisustusvalinnat

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuteen kotiisi sinulle mieleisimmät värit ja materiaalit. Sisustussuunnittelijamme ovat laatineet avuksesi kolme upeaa keittiötyyliä sekä kylpyhuoneen tyylikokonaisuuden, jotka tekevät uuden kodin sisustusvalinnoista ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa. Halutessasi voit myös valita useista lisävalintaisista tyylivaihtoehdoista mieleisesi tai yhdistellä eri tyyleistä juuri omaa makuasi vastaavan kokonaisuuden.

Yhteistilat ja korttelipiha

Asumisen Solina 15:ssä kruunaavat hulppeat yhteistilat, kuten ylimmän kerroksen ikkunallinen sauna, keittiöllinen saunatupa sekä puistoon ja ilta-aurinkoon avautuva kattoterassi. Asukkaat pääsevät nauttimaan arjesta suojaisalla ja turvallisella korttelipihalla, jonne tulee viljelylaatikoita, sadepuutarha, viherkattoja, kiipeilyseinä sekä kuntoilu- ja leikkipaikka. Yhteiskäyttötilassa tullaan nauttimaan saunan löylyistä, jonka korttelitupa on kuin asukkaiden yhteinen olohuone. Turvalliset säilytystilat niin lastenvaunuille kuin ulkoiluvälineille tuovat lisää sujuvuutta arkeen. Yhteistiloista löytyy lisäksi polkupyörän huoltopiste sekä runsaasti katettuja pyöräpaikkoja. Pesupisteessä onnistuu näppärästi koiran tassujen, lasten kuravaatteiden sekä polkupyörän pesu.

Autopaikat

Osakkeena myytävät autopaikat sijoitetaan Heikintaskun pysäköintialueelle, pihan autokatoksiin sekä erilliseen parkkihalliin. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Turun Solina 15

Solina 15:ssä asut puistojen syleilyssä ja silti lyhyen matkan päässä kaupungin sykkeestä.

Valoisista ja toimivapohjaisista kodeista avautuu vehreitä puisto- ja pihanäkymiä.

Lattialämmityksen ansiosta ikkunat ovat korkeat ja tilaa säästyy sisustamiselle.

Jokaisessa asunnossa on varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Monipuoliset yhteistilat, kuten kattosauna vilvoitteluterasseineen, tuovat ylellisyyttä arkeen.

/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Solina 15 on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Katso energiatodistus

Kuvat

Naapurusto

 • Liiku ja nauti puistomaisemista

  Puistojen ympäröimän Solina 15:n sijainti on kaupunkiympäristöön varsin poikkeuksellinen. Viherrakentamiseen on panostettu erityisen paljon, mistä kertovat alueen viihtyisän vehreät piha-alueet ja viherkatot. Aluetta halkovan vesiaiheisen keskuspuiston arvioidaan valmistuvan jo loppuvuodesta 2023. Noin 600 m päässä sijaitseva Saippua Center tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikunnasta kuntosaliin, tanssiin ja joogaan. Ruissalon viherkeitaaseenkin polkaisee nopeasti pyörällä.

 • Arjen palvelut Kirstinpuistossa

  Palvelujen läheisyys tuo arkeen ihanaa huolettomuutta. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle matkaa on noin kolme kilometriä. Aivan kulman takaa löytyvä päivittäistavarakauppa avaa ovensa syksyllä 2023.

 • Helppo tulla joka suunnasta

  Solina 15:n uudet kodit sijaitsevat ihanteellisesti hyvien kulkuyhteyksien varrella. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja, juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Pyöräillen täältä pääsee kätevästi paikasta toiseen, sillä naapuruston suunnittelussa on panostettu toimiviin ja turvallisiin kevyen liikenteen väyliin. Kun kulkuyhteydet toimivat ja palvelut ovat lähellä, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta myös ilman autoa.

 • Vihreä Kirstinpuisto

  Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuiston suunnitelmissa korostuukin pihojen ja puistojen runsas kasvillisuus. Hulevesiongelmien hillitsemisen lisäksi riittävä viherkerroin parantaa ilmanlaatua, sitoo hiilidioksidia ja lisää viihtyvyyttä.

Uutiset