Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Länsiranta

Myytävät asunnot Turku Länsiranta

Uudiskohteet Länsirannassa tarjoavat ainutlaatuisen kotipaikan

Länsirannan uudet asunnot houkuttelevat viihtymään uniikkiin Linnanfältin kotikortteliin, joka edustaa modernin puurakentamisen valtakunnallista kärkihanketta. Länsirannan myytävät asunnot tarjoavat ainutlaatuisen asumisen mahdollisuuden hyvällä paikalla lähellä kaikkea.

Länsirannan myytävät asunnot sijoittuvat hyvälle paikalle Turun linnan kupeeseen.  Linnakaupunkinakin tunnetulle alueelle syntyy laadukas historialliseen keskustamiljööseen sopiva ja asukkaiden toiveisiin vastaava kotipaikka.

Turun Länsiranta sijaitsee nimensä mukaisesti Aurajoen länsipuolella Kakolanmäen ja Turun sataman läheisyydessä. Kaupunginosa tunnetaan muun muassa monista museoistaan ja kulttuuripalveluistaan. Turun keskustaan kuuluvan Länsirannan myytävät asunnot sijaitsevat ihanteellisella paikalla, sillä kaupungin ytimeen ja kauppatorille on matkaa vain 1,5 kilometriä.

Linnanfältin uusi asuinalue on yksi suomalaisen puurakentamisen valtakunnallisia pilottikohteita. Länsiranta saa Turun moderni puukaupunki -hankkeen myötä uuden elämän historiaa kunnioittaen. Uudisrakennuksissa käytettävä puu luo luontevan yhteyden alueella jo oleviin ja säilytettäviin vanhoihin puurakennuksiin. Linnanfältin uudesta kotikorttelista kuoriutuu yhtenäinen, viihtyisä ja kaupunkimainen puukerrostaloalue, joka on niin kokoluokassaan kuin huomioarvoltaan ainutlaatuinen puurakennuskohde Suomessa.

Uudiskohteet Länsirannassa tuovat Turkuun jotain aivan uutta

Miltä tuntuisi asua kauniissa puukerrostalokorttelissa? Uudiskohteet Länsirannassa muodostavat tunnelmallisen Linnanfältin kotikorttelin, jonka erikoisuutena on rakennusmateriaalina käyttävä puu. Ekologisuutta, huolettomuutta ja kolme 3-5 kerroksista puukerrostaloa viihtyisine piha-alueineen – niistä on Linnanfältin kotikortteli tehty. Uudiskohteet Länsirannassa tarjoilevat mukavaa elämää hyvällä paikalla. Tutustu ja ihastu.

Kulkuyhteydet toimivat jouhevasti joka suuntaan

Länsirannan myytävät asunnot sijaitsevat kulkuyhteyksien kannalta loistopaikalla kantakaupungissa ja Aurajokirannassa. Elämää sykkivästä Linnanfältin kotikorttelista on helppo liikkua joka suuntaan – olitpa liikenteessä jalan, polkupyörällä, julkisilla tai omalla autolla. Tulevaisuudessa uuteen Bonava-kotiin saattaa päästä myös raitiovaunulla, mikäli kaupungissa tehdään päätöksiä ratikan paluun puolesta.

Länsiranta tunnetaan museoista ja kulttuuripalveluista

Länsirannan myytävät asunnot sijaitsevat vetovoimaisella paikalla keskustan kainalossa. Alueelta löytyy monia museoita ja kulttuuripalveluita tarjoavia toimijoita.

Yli 700 vuotta vanha Turun linna on Suomen hienoimpia nähtävyyksiä museoineen, arkeologisine esineistöineen, vaihtuvine näyttelyineen, erilaisine tapahtumineen ja linnaravintoloineen. Naapurustossa on myös merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo Forum Marinum. Kulttuuria, konsertteja ja taidetta tarjoavat naapurustossa myös muun muassa Turun konservatorion Sigyn-Sali ja Crichton-Sali, Taideakatemian Köysiratagalleria ja Köysiteatteri sekä idyllinen kulttuuritehdas Manilla.

Vuonna 1887 rakennettu museolaiva Sigyn pitää majaa alueen keskellä olevan Varvintorin edessä. Myös vuonna 1902 rakennettu Suomen Joutsen on löytänyt uuden laituripaikkansa alueen länsipäästä merimuseo Forum Marinumin edestä.

Varvintorista on muodostunut Turussa rantatapahtumien läntinen keskipiste, jossa järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Tori on toiminut kesäisin esimerkiksi Uuden musiikin festivaalin ja Down by the Laiturin sekä rantalentopallo-turnauksenkin tapahtumapaikkana.

Länsirannan asuntojen naapurustosta löytyy myös höyrylaiva UkkoPekka ja jazzistaan tunnettu Vaakahuoneen Paviljonki. Alueen itäpäässä ovat Turun satama sekä yli 700 vuotta vanha ja valtakunnan upeimpiin nähtävyyksiin kuuluva Turun linna.

Syö ja shoppaile Länsirannan naapurustossa

Turku tunnetaan kulinaristien asuinpaikkana. Länsirannan naapurustossa ja Jokirannassa on lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita, kuten Nooa ja Nerå. Houkuttelevia vaihtoehtoja tarjoilevat myös tunnelmalliset ravintolalaivat, esimerkiksi Esposito. Jännittävää uutta tarjontaa edustaa pop-up -ravintola Kakolan Ruusu. Keskusta-asumisen iloihin kuuluvat myös monipuoliset shoppailu mahdollisuudet. Kaupat, tavaratalot, kauppahalli ja kauppatori ovatkin vain puolentoista kilometrin päässä.

Tervetuloa Kakolan kaupunkialueelle

Länsirannan asuntojen naapurissa sijaitseva Kakolanmäki muistetaan kaupunkilaisilta suljettuna vankila-alueena, jota hallitsevat maamerkkimäiset, komeat vanhat graniittirakennukset sekä puistomaisesti hoidettu piha-alue jalopuumetsiköineen ja kalliorinteineen. Kakolanmäki erottuu kaupunkimaisemassa vihreänä, houkuttelevana ja omaleimaisena luonnonympäristönä. Turun kansallismaisemiin kuuluva Kakolanmäki on yksi kaupungin seitsemästä kukkulasta.

Alueella vuoteen 2007 saakka toimineen Turun Keskusvankilan alue kehittyy nyt aktiiviseksi osaksi Turun kaupunkia. Alueelle suunnitellaan uutta elämää asuntojen, liiketilojen ja muun muassa erilaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien muodossa. Suunnittelussa otetaan huomioon rakennuskannan säilyttäminen mahdollisimman pitkälle sekä alueen vehreydestä huolehtiminen. Alue liitetään kiinteästi kaupunkirakenteeseen sen vahva historiallinen leima säilyttäen. Museovirasto on määritellyt Kakolanmäen yhdeksi Suomen valtakunnallisesti merkittävistä rakennetuista kulttuuriympäristöistä.

Liiku ja nauti luonnosta

Länsirannan myytävät asunnot sijaitsevat Aurajokirannan tuntumassa, mikä luo naapurustoon omaleimaista tunnelmaa. Jokiranta on kuin tehty ulkoilua ja oleskelua varten. Paavo Nurmen stadionille on vain noin puolitoista kilometriä ja kuntokeskus Elixiaan vajaa kilometri. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia uusien asuntojen naapurissa tarjoilevat myös Kakolanmäen alue sekä Turun Saippua Center.

Tee uudesta Länsirannan asunnosta oman tyylisi mukainen

Bonavan myytävät asunnot Länsirannan puukaupunkiosassa ja Linnanfältin kotikorttelissa sopivat moneen menoon ja makuun. Kun valitset omaksesi uuden asunnon ja teet asuntokaupat jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit tehdä sisustushaaveistasi totta ja räätälöidä uuden kotisi makusi mukaan. Sisustusasiantuntijamme on koonnut huolella viisi erilaista, toinen toistaan upeampaa sisustustyyliä työtasojen materiaaleja, pesuhuoneen laattoja, kaapistojen vetimiä ja muita ihastuttavia yksityiskohtia myöten. Moderni tyylikokonaisuus kuuluu aina uuden asunnon hintaan. Lisäksi voit valita lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi.

Uudessa kodissa asutaan viihtyisän huolettomasti

Uusi asunto Länsirannassa ja Linnanfältin kotikorttelissa on fiksu ja turvallinen valinta monin tavoin. Voit heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi eteenpäin ja unohtaa raskaat pihatyöt. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena. Länsirannan myytävät asunnot sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen, sillä suunnittelun kulmakivinä toimivat laatu, esteettömyys, kattava varustelu ja hyvä äänieristys. Asuntojen neliöt on käytetty toiminnallisesti ja tehokkaasti − kodikasta tunnelmaa unohtamatta. Puurakentaminen tarjoilee asumiseen lisäksi luonnonläheisiä ja ekologisia arvoja. 

Länsirannan asunnot sopivat myös sijoittajan makuun

Sijoituskohteena Länsirannan uusi asunto on upea vaihtoehto. Uudiskohteen fiksut pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit tekevät uudisasunnosta vetovoimaisen sijoituskohteen, ilman remonttihuolia. Asukkaat on helppo löytää, sillä kehittyvänä ja omaleimaisena kaupunginosana Länsiranta tarjoilee ainutlaatuista ”vanhan ajan tunnelmaa” vetäen puoleensa niin opiskelijoita, lapsiperheitä kuin omakotitaloista luopuvaa varttuneempaa väkeä. Tutustu valloittavaan Bonava-kotien valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Länsirannasta.

Uuden kodin osto