Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Linnanfältin kotikortteli

Tervetuloa viihtyisään puutalojen kotikortteliin

Linnanfältin kotikortteli tuo Turun keskustaan ja Länsirannan elämää sykkivään naapurustoon uniikkeja puukerrostaloja. Näissä uutta ja vanhaa yhdistävissä Bonava-kodeissa on sitä jotakin.

Linnanfältin kotikortteli kuuluu puurakentamisen valtakunnallisiin kärkihankkeisiin. Laadukas uudiskohde on tunnelmaltaan aivan erityinen ja sijainniltaan ylivoimainen Turun linnan, sataman ja Aurajoen välittömässä läheisyydessä. Linnankadulle nouseva kotikortteli muodostuu kolmesta 3–5-kerroksisesta asuinkerrostalosta. Uudiskohteet edustavat modernia arkkitehtuuria ja matalaa, miljööseen hyvin sopivaa rakentamista. Rauhallinen kotipaikka tekee asumisesta ihanan viihtyisää tarjoillen puutaloasumisen ekologisia arvoja sekä uuden kodin helppoutta ja huolettomuutta. Näissä arvonsa säilyttävissä kodeissa hinta-laatu-suhde on kohdillaan ja vastike kohtuullinen. Osasta asunnoista on näkymiä Turun linnalle ja Aurajoelle.

Arjen pieniä suuria iloja

Linnanfältin asukkaiden ilona on pihasuunnittelijan suunnittelema viihtyisä korttelipiha, joka tarjoaa ihanaa yhteisöllisyyttä ja suojaisan keitaan keskellä kaupunkia. Pihalle tulee muun muassa useita istuskelupaikkoja, perennoja, muurikivin rajattuja istutuksia sekä hauskoja oleskelualueita, kuten korttelin oma ”biitsi”. Levitä hiekalle vaikka viltti tai aurinkotuoli ja nauti kesäpäivän auringosta omassa kotikorttelissa. Osakkeina myytävät autopaikat sijoittuvat maanalaiseen pysäköintihalliin. Myös polkupyörille varataan runsaasti säilytystilaa. Talviaikaan asukkaat voivat luoda tunnelmaa omilla jouluvaloilla, joita varten pihalle on varattu oma pistorasia. Täällä on helppo nauttia olosta aamusta iltaan ja ympäri vuoden.

Naapuruston faktat

3
puukerrostaloa
100
asuntoa
2
kilometriä kaupungin ydinkeskustaan
2
minuuttia Aurajoen rantaan
4
kilometriä Ruissalon luontopoluille
550
metriä Turun linnaan
2018
rakentaminen alkaa

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Linnanfältin kotikortteli

  • Huoneita1 - 3
  • Pinta-ala28 - 74.5 m²
  • Myyntihinta81 000 - 186 900 €
  • Koteja57
  • ValmistuminenMuuttovalmis
  • Huoneita1 - 4
  • Pinta-ala28.5 - 110.5 m²
  • Myyntihinta52 000 - 186 800 €
  • Koteja58
  • ValmistuminenToukokuu 2021
Muuttovalmis/Myynnissä
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Ekologinen puukerrostalo – Modernia kaupunkiasumista

Ekologinen puukerrostalo on ajankohtainen ja houkutteleva vaihtoehto. Lue lisää

Puu rakennusmateriaalina

Usein kysyttyä puurakentamisesta Lue lisää

Ekologinen puukoti vetää nyt puoleensa

Lyhdynkantajan uudiskohteessa kunnioitetaan perinteitä modernilla otteella Lue lisää

Puurakentaminen

Puu on tulevaisuuden rakennusmateriaali Lue lisää