Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Linnanfältin kotikortteli

Naapurusto

 • Ekologinen uudiskohde Linnanfältissä

  Lyhdynkantajan moderni puukerrostalo on uniikki uudiskohde, joka huokuu omaleimaista tunnelmaa, ekologisia arvoja, kodikkuutta ja lämpöä. Katso video ja tutustu ainutlaatuisiin puukerrostalokoteihin kävelymatkan päässä keskustasta.

 • Syö ja shoppaile

  Turku tunnetaan kulinaristien kaupunkina. Linnanfältin kotikorttelin lähin ravintola Göran löytyy ihan naapurista. Jokirannassa on lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita, kuten Nooa ja Nerå. Houkuttelevia vaihtoehtoja tarjoilevat myös ravintolalaivat, esimerkiksi Esposito. Uutta tarjontaa edustaa pop-up -ravintola Kakolan Ruusu. Keskusta-asumisen iloihin kuuluvat myös hyvät ostosmahdollisuudet. Tavaratalot, kauppahalli ja kauppatori ovatkin vain puolentoista kilometrin päässä.

 • Virkistäydy Länsirannassa

  Vain kivenheiton päästä löytyvä Aurajokiranta on osa Linnanfältin kotikorttelin omaleimaista tunnelmaa. Jokiranta on kuin tehty ulkoilua varten. Paavo Nurmen stadionille on vain noin puolitoista kilometriä ja kuntokeskus Elixiaan vajaa kilometri. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia tarjoilevat myös naapuruston Kakolanmäen alue sekä Turun Saippua Center.

 • Kattavat palvelut kotikulmilla

  Linnanfältissä kaikki tärkeä on lähellä, joten tänne on helppo kotiutua. Kauppatorille on matkaa 2,3 km, Stockmannille 2,2 km, Aurajokirantaan 150 m, Turun linnaan 550 m, kaupunginteatteriin 1,8 km, Paavo Nurmen stadionille 1,7 km, Logomoon 3,5 km, linja-autoasemalle 3,5 km, juna-asemalle 2,6 km ja satamaan alle 1 km. Kilometrin säteellä on useita päiväkoteja, myös ranskalainen. Topeliuksen koulu löytyy 200 metrin, Turun klassinen lukio 2 kilometrin ja Turun yliopisto 3,7 kilometrin päästä.

 • Kulkuyhteydet

  Linnanfältin kotikorttelista on sujuvat ja monipuoliset liikenneyhteydet. Bussilinja 1 kulkee kätevästi ihan uusien Bonava-kotien läheltä. Kaukojunien tietyillä vuoroillakin pääsee satamaan asti eli vajaan kilometrin päähän kotikorttelista. Naapuruston erikoisuutena on turkulaisten oma Föri eli Aurajoella liikennöivä lautta, joka vie ”täl puolt jokke tois puol jokke” − ja toisinpäin. Myös kevyenliikenteen reitit ovat mainiot.

Ekologinen puukerrostalo – Modernia kaupunkiasumista

Ekologinen puukerrostalo on ajankohtainen ja houkutteleva vaihtoehto. Näytä lisää

Puu rakennusmateriaalina

Usein kysyttyä puurakentamisesta Näytä lisää

Ekologinen puukoti vetää nyt puoleensa

Lyhdynkantajan uudiskohteessa kunnioitetaan perinteitä modernilla otteella Näytä lisää

Puurakentaminen

Puu on tulevaisuuden rakennusmateriaali Näytä lisää