Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myyty

Lyhdynkantaja A 52, 2 huonetta, 44 m²

Naapurusto

 • Linnanfältin lähipalvelut

  Kun asuu keskustan kainalossa, kaikki tarvittava on lähellä ja vain kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Siksi Linnanfältin kotikortteliin ja Lyhdynkantajaan onkin helppo kotiutua. Kotikulmilla on mm. ihania kahviloita, kuppiloita ja ravintoloita. Kauppatorille ja Stockmannille on vain reilun parin kilometrin matka ja lähikauppoja löytyy läheisen Portsan alueelta sekä Itäiseltä Rantakadulta.

 • Koulut ja päiväkodit lähellä

  Perheelliselle Linnanfältin kotikortteli on ihanteellinen asuinpaikka, sillä naapurustosta löytyy useita päiväkoteja, myös ranskalainen. Topeliuksen kouluun on noin parinsadan metrin matka ja Turun klassilliseen lukioon pari kilometriä. Lyhdynkantaja sopii hyvin myös opiskelijoille, sillä Turun yliopiston kampusalueelle on vajaat neljä kilometriä, minkä hurauttaa näppärästi vaikka pyöräillen.

 • Liiku ja nauti lähiluonnosta

  Turkulaisten suosikki Aurajokiranta on ihan kotikulmilla ulkoilua ja virkistymistä varten. Paavo Nurmen stadionille on noin puolitoista kilometriä. ”Täl pual jokke” sijaitsevaan kuntokeskus Elixiaan pääsee kätevästi Förillä. Upeita ulkoilu- ja liikuntapaikkoja tarjoavat myös naapuri-Kakolanmäki ja Turun Saippua Center sekä kaupunkilaisten oma viherkeidas Ruissalo.

 • Kätevät kulkuyhteydet

  Lyhdynkantajasta on näppärä kävellä tai polkaista pyörällä kaikkialle. Kevyenliikenteen reitit ovat hyvät, samoin muut kulkuyhteydet. Lähin bussipysäkki on muutaman askeleen päässä. Bussilinja 1 kulkee Lyhdynkantajan uusien kotien läheltä keskustaan ja lentokentälle. Turkulaisiin erikoisuuksiin kuuluvat Föri eli Aurajoella liikennöivä lautta, jolla pääsee nopeasti joen puolelta toiselle, sekä Kakolanmäelle vielä funikulaari eli rinnehissi.