Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Ennakkomarkkinoinnissa

Turun Portinvartija

Arvioitu valmistuminen: toukokuu 2021

Modernia puutaloasumista tunnelmallisessa naapurustossa

Suosittu Linnanfältin kotikortteli täydentyy Portinvartijalla, modernilla puukerrostalolla, joka asettuu omalle tontille historialliseen miljööseen. Ihastu uniikin naapuruston lämpimään tunnelmaan.

Tervetuloa uuteen kotiin ja Linnanfältin viihtyisään kotikortteliin, joka asettuu Länsirantaan Turun linnan ja Aurajokivarren välittömään läheisyyteen. Linnanfältin ainutlaatuisia uudiskohteita luodaan ympäristöä ja historiallisen alueen tunnelmaa kunnioittaen. Osana valtakunnallisesti merkittävää puutalorakentamisen hanketta paikalle on noussut ensimmäisenä Lyhdynkantaja, jonka rinnalle asettuu seuraavaksi raikkaan kodikas Asunto Oy Turun Linnanfältin Portinvartija. Tässä arvonsa säilyttävässä uudiskohteessa yhdistyvät ekologisuus, nykyaikainen puurakentaminen sekä laadukas asuminen. Portinvartijan uusissa kodeissa asutaan turvallisesti ja huolettomasti keskustan palvelujen ja upeiden ulkoilumaastojen läheisyydessä. Omalta kotiovelta on helppo kipaista lenkille ja pyöräilylle tai lähteä iltakävelylle jokirannan maisemiin ja kulttuuritapahtumiin.

Viihtyisästi ekologisessa puutalossa

Turun Linnanfältin Portinvartija on modernin puuarkkitehtuurinsa ansiosta sekä viehättävän näköinen että ekologisesti kestävä uudiskohde. Erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi puu on paitsi ympäristöystävällinen ja hiilidioksidia sitova myös energiatehokas vaihtoehto. Portinvartijassa käytetäänkin puuta sekä rakennus- että sisustusmateriaalina. Puun luoma lämmin tunnelma ulottuu julkisivusta aina sisätiloihin asti, sillä puun käyttö näkyy niin kotien sisäpinnoissa kuin kotitalon porraskäytävässäkin. Myös Portinvartijan ihanteellinen sijainti tukee ekologista elämäntapaa, sillä erinomaiset kevyen liikenteen reitit, yhteiskäyttöiset polkupyörät ja läheiset kaupunkipyöräasemat tekevät pyörällä liikkumisesta helppoa vauhdikkaassakin arjessa. Autopaikat sijoitetaan maanalaiseen autohalliin, jossa on myös sähköautojen latausmahdollisuus. Kotien ihana tunnelma jatkuu Linnanfältin omalla korttelipihalla, josta luodaan viihtyisä, suojaisa keidas. Oleskelualueilla ja yhteisellä grillipaikalla voi viettää unohtumattomia kesäiltoja ja vaihtaa kuulumisia naapureiden kanssa. Myös ympäröivästä naapurustosta muotoutuu lähivuosina tunnelmaltaan ainutlaatuinen asuinalue, jossa on helppo viihtyä.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
4
Pinta-ala
29 - 111 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
58
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
52 000 - 186 800 €
Valmistuminen
Toukokuu 2021

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty

Ekologinen puukerrostalo – Modernia kaupunkiasumista

Ekologinen puukerrostalo on ajankohtainen ja houkutteleva vaihtoehto. Lue lisää