Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Turun Kirsikka

2 esittelyä
Myytavat_asunnot_Kirsikka_paakuva-1.jpg

Muutto: marraskuussa 2018

Valitse uusi koti sympaattisesta Westparkista

Myynnissä lisää uusia asuntoja Turun Mälikkälään, Westparkin luonnonläheiseen kotikortteliin. Tämä uudiskohde on kuin Kirsikka kakun päällä upeine koteineen, jotka sopivat moneen makuun.

Asunto Oy Turun Westparkin Kirsikka asettuu komeasti omalle tontille suositun asuinalueen parhaalle paikalle mäen päälle. Tyylikäs nelikerroksinen Kirsikka viimeistelee ihastuttavan Westparkin asuinalueen, joten vastaavia uusia asuntoja on harvoin tarjolla. Viihtyisän asumisen kruunaa suojaisa ja hyvää oloa tarjoileva pihakeidas, jossa voi tankata energiaa arkeen sekä tavata ystäviä ja naapureita. Kirsikasta on helppo kipaista myös luontoon ja lenkkipoluille vaikka koko perheen voimin. Ystävällinen ympäristö ja turvallinen naapurusto tekevät asumisesta ihanan huoletonta.

Hyvää oloa ja energiaa omasta kodista

Turun Mälikkälän uudiskohde on nimensä mukaisesti kuin kirsikka kakun päällä. Westparkin asuinalueen viimeistelevä Kirsikka asettuu tyylikkäästi alueen vaaleaan ja moderniin arkkitehtuuriin. Ihanan huolettomat asunnot suunnitellaan huolella ja viimeistellään laadukkaasti. Sisusta tilavalle lasitetulle parvekkeelle ihana kesähuone ja kutsu ystävät kylään tai perusta tilaan kaupunkiviljelijän minikeidas, josta kotikokin on mukava poimia yrtit ruoanlaittoon. Parvekkeelle on mukava vetäytyä myöhään syksylläkin tunnelmallisten kynttilöiden ja teekupposen kanssa. Kodikkaaseen Westparkiin on helppo kotiutua, sillä täältä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
39 - 75 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
40
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
86 625 - 139 500 €
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Kirsikan uusien kotien lähtökohtia ovat valoisuus ja tehokkuus sekä pelkistetyt muodot ja vaaleat pinnat. Suunnittelun tavoitteena on myös voimistaa alueen identiteettiä sekä kohottaa ympäristön laatua.

Antti Korpi ja Erja Marttila, Sigge Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Kirsikka kakun päällä

Vehreä luonto harrastusmahdollisuuksineen, Länsikeskuksen palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet. Näistä on Westparkin naapurusto tehty. Turun Kirsikan tyylikkäät Bonava-kodit vetävät puoleensa.

Tutustu Westparkin naapurustoon