Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Turun Kirsikka

Myytavat_asunnot_Kirsikka_paakuva-1.jpg

Uusi koti sympaattisesta Westparkista

Turun Westparkin Kirsikan uudiskohde on myyty loppuun, mutta lähistölle on tulossa lisää odotettuja Bonava-koteja. Tutustu Raision ydinkeskustaan asettuvaan ihastuttavaan Selloon.

Asunto Oy Turun Westparkin Kirsikka asettuu komeasti omalle tontille suositun asuinalueen parhaalle paikalle mäen päälle. Tyylikäs nelikerroksinen Kirsikka viimeistelee ihastuttavan Westparkin asuinalueen, joten vastaavia uusia asuntoja on harvoin tarjolla. Viihtyisän asumisen kruunaa suojaisa ja hyvää oloa tarjoileva pihakeidas, jossa voi tankata energiaa arkeen sekä tavata ystäviä ja naapureita. Kirsikasta on helppo kipaista myös luontoon ja lenkkipoluille vaikka koko perheen voimin. Ystävällinen ympäristö ja turvallinen naapurusto tekevät asumisesta ihanan huoletonta. Näihin ihaniin koteihin pääset muuttamaan heti.

Hyvää oloa ja energiaa omasta uudesta kodista

Westparkin asuinalueen viimeistelevä Kirsikka asettuu tyylikkäästi alueen vaaleaan ja moderniin arkkitehtuuriin. Ihanan huolettomat asunnot on suunniteltu fiksusti ja viimeistelty laadukkaasti. Tilavalle lasitetulle parvekkeelle voi sisustaa ihanan kesähuoneen ja kutsua ystävät kylään. Kotikokki hyödyntää tilan kaupunkiviljelijän minikeitaana, josta on mukava poimia yrtit ruoanlaittoon. Iltojen pimentyessä parvekkeelle on mukava vetäytyä syksylläkin tunnelmoimaan kynttilöiden ja teekupposen kera. Viihtyisään Westparkiin on helppo kotiutua, sillä täältä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
40
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Kirsikan uusien kotien lähtökohtia ovat valoisuus ja tehokkuus sekä pelkistetyt muodot ja vaaleat pinnat. Suunnittelun tavoitteena on myös voimistaa alueen identiteettiä sekä kohottaa ympäristön laatua.

Antti Korpi ja Erja Marttila, Sigge Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Kirsikka kakun päällä

Vehreä luonto harrastusmahdollisuuksineen, Länsikeskuksen palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet. Näistä on Westparkin naapurusto tehty. Turun Kirsikan tyylikkäät Bonava-kodit vetävät puoleensa.

Tutustu Westparkin naapurustoon