Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Turun Kirsikka

1 esittely
Myytavat_asunnot_Kirsikka_paakuva-1.jpg

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Uusi koti sympaattisesta Westparkista

Myynnissä vielä muutama valoisa asunto Turun Mälikkälässä, Westparkin luonnonläheisessä kotikorttelissa. Tämä uudiskohde on kuin kirsikka kakun päällä upeine koteineen, jotka sopivat moneen makuun.

Asunto Oy Turun Westparkin Kirsikka asettuu komeasti omalle tontille suositun asuinalueen parhaalle paikalle mäen päälle. Tyylikäs nelikerroksinen Kirsikka viimeistelee ihastuttavan Westparkin asuinalueen, joten vastaavia uusia asuntoja on harvoin tarjolla. Viihtyisän asumisen kruunaa suojaisa ja hyvää oloa tarjoileva pihakeidas, jossa voi tankata energiaa arkeen sekä tavata ystäviä ja naapureita. Kirsikasta on helppo kipaista myös luontoon ja lenkkipoluille vaikka koko perheen voimin. Ystävällinen ympäristö ja turvallinen naapurusto tekevät asumisesta ihanan huoletonta. Nyt kannattaa toimia, sillä jäljellä on enää pari kaksiota ja saunallinen kolmio. Näihin ihaniin koteihin pääset muuttamaan heti.

Hyvää oloa ja energiaa omasta uudesta kodista

Westparkin asuinalueen viimeistelevä Kirsikka asettuu tyylikkäästi alueen vaaleaan ja moderniin arkkitehtuuriin. Ihanan huolettomat asunnot on suunniteltu fiksusti ja viimeistelty laadukkaasti. Tilavalle lasitetulle parvekkeelle voi sisustaa ihanan kesähuoneen ja kutsua ystävät kylään. Kotikokki hyödyntää tilan kaupunkiviljelijän minikeitaana, josta on mukava poimia yrtit ruoanlaittoon. Iltojen pimentyessä parvekkeelle on mukava vetäytyä syksylläkin tunnelmoimaan kynttilöiden ja teekupposen kera. Viihtyisään Westparkiin on helppo kotiutua, sillä täältä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
39 - 72 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
40
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
86 625 - 128 700 €
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Kirsikan uusien kotien lähtökohtia ovat valoisuus ja tehokkuus sekä pelkistetyt muodot ja vaaleat pinnat. Suunnittelun tavoitteena on myös voimistaa alueen identiteettiä sekä kohottaa ympäristön laatua.

Antti Korpi ja Erja Marttila, Sigge Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Kirsikka kakun päällä

Vehreä luonto harrastusmahdollisuuksineen, Länsikeskuksen palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet. Näistä on Westparkin naapurusto tehty. Turun Kirsikan tyylikkäät Bonava-kodit vetävät puoleensa.

Tutustu Westparkin naapurustoon