Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kodikas naapurusto

Vähäheikkilän Huvitus

Uusia koteja Vähäheikkilän idyllisissä maisemissa

Näytä kohteet
Kuvaus

Uusia koteja Vähäheikkilän idyllisissä maisemissa

Vähäheikkilän Huvitus tuo rauhallisen ja perinteikkään kotipaikan sydämeen raikkaan modernin tuulahduksen huolettomia Bonava-koteja. Täällä nautitaan suojellun luonnon vehreydestä keskustan palvelujen kupeessa.

Huvitus kutsuu nauttimaan elämästä ja arjesta viihtyisään kotikortteliin Vähäheikkilän sydämeen. Huvituksen kotikorttelissa vehreys ja energisyys yhdistyvät rentoon yhdessäoloon. Suojaisa, rauhallinen korttelipiha jatkuu saumattomasti viereiseen kalliomäkeen ja suojeltuun ketopuistoon. Asukkaiden iloksi suurelle pihalle tulee tilaa niin lasten leikeille kuin rennolle yhdessäololle. Viihtyisyys vuoden ympäri taataan panostamalla ulkovalaistukseen. Pihan kruununa on tunnelmallinen terassi, jossa komeaa kalliomaisemaa voi ihailla yksin tai yhdessä naapurien kanssa. Lisäksi pihalle tulee hurmaava pieni omenapuutarha. Vehreästä naapurustosta voi nauttia myös pyörällä, sillä mukavat reitit kulkevat viihtyisissä maisemissa ja oma kotikortteli tarjoaa turvalliset säilytystilat sekä näppärän polkupyörien huoltotilan.

Arjen sujuvuutta vailla remonttihuolia

Kahden kuusikerroksisen uudiskohteen muodostama kotikortteli asettuu valmiiseen ja viihtyisään naapurustoon, jossa palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat. Uusien Bonava-kotien suunnittelussa on panostettu valoisuuteen sekä asumisen huolettomuuteen. Lattialämmityksen mahdollistamat isot ikkunat tuovat ympäröivän maiseman osaksi kodin sisustusta. Väljät parvekkeet tarjoavat kesäisiä lisäneliötä ja näkymiä sympaattiseen naapurustoon. Täällä on hyvä elää ja olla. Heitä hyvästit remonttitarpeille ja pihatöille ja aloita kotimatkasi kohti huoletonta uudiskohdetta.

Kuvat
Etäisyydet
2 km
Aurajoen rantaan
2 km
maauimalaan
3 km
Kauppatorille
650 m
lähileipomoon
850 m
lähikauppaan
2 km
Kupittaan Citymarketiin
Naapurusto
 • Naapuruston tarina

  Kotikorttelin nimi juontaa juurensa herkulliseen huvituksen omenalajikkeeseen, jonka kerrotaan saaneen alkunsa torppari Juho Korpelan vuonna 1895 Huvituksen omenatarhasta löytämistä siemenistä. Vähäheikkilä tunnetaan sympaattisena pientaloalueena, jossa vehreitä pihoja koristavat upeat omenapuut. Idyllinen ja luonnonläheinen teema jatkuu myös Huvituksen kotikorttelissa, jonne istutetaan asukkaiden iloksi oma pieni omenapuutarha.

 • Luonnonkaunis maisema ihastuttaa

  Kallioiseen Askaisten puistoon rajautuvalla tontilla asutaan mukavasti omassa rauhassa luonnon kauneudesta nauttien. Täällä ei tarvitse lähteä omaa korttelipihaa kauemmas virkistäytymään, sillä suojaisa piha-alue sovitetaan saumattomasti ympäröivään luontoon. Naapurustosta löytyy muun muassa Huvituksenpuisto, Luolavuoren tenniskenttä, Ispoisten palloiluhalli, Paavo Nurmen stadion sekä Kupittaan urheilupuisto.

 • Koulut ja päiväkodit

  Luonnonläheisenä ja turvallisena naapurustona tunnettu Vähäheikkilä tarjoaa ihanteellisen kotipaikan lapsiperheille. Vähäheikkilän alakouluun on matkaa vain 1,2 kilometriä ja Puropellon yläkouluun 1,5 kilometriä. Lähistöltä löytyy myös lukuisia päiväkoteja, Braheskolan sekä Turun Steinerkoulu.

 • Pyöräilijän paratiisi

  Ympäröivä luonto lenkkipolkuineen ja tunnelmallisine kevyenliikenteenväylineen houkuttelee tankkaamaan energiaa raittiissa ulkoilmassa. Pyöräilevien asukkaiden iloksi kotikortteliin tulee turvalliset säilytystilat sekä kätevä huoltotila. Matka keskustaan taittuu mukavasti kujien ja katujen idyllisiä pientalonäkymiä ihaillen.

  Lue lisää

Vähäheikkilän Huvitus

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty