Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ihastu Huvituksen kotien sisustukseen

Turun Vähäheikkilään omalle tontille asettuva Huvitus 2 kutsuu sinut remonttivapaaseen kaupunkielämään sympaattiselle pientaloalueelle. Innostu vielä vapaana olevien kotien laadukkaista sisustusmateriaaleista sekä tasokkaista keittotiloista, ja löydä unelmakotisi.

Mikä olisikaan ihanampaa kuin raukea aurinkoinen kesäaamu linnunlaulun säestämänä omalla parvekkeella? Kata herkullinen aamiainen ja nauti Vähäheikkilän naapuruston idyllisistä maisemista tai korttelipihan vieressä komeilevan suojellun ketopuiston vehreydestä.  

Huvitus 2 asettuu kotikorttelinsa paraatipaikalle, jossa väljät näkymät on pystytty hyödyntämään erityisen monipuolisesti. Löytyypä suojaisalta sisäpihalta myös pieni omenapuutarha. Tämä uudiskohde tarjoaa niin kerrostalon helppoutta keskellä vehreää ja rauhallista omakotitaloaluetta kuin keskustan palvelujen nopeaa saatavuutta. Uuteen kotiin pääset muuttamaan kesällä 2022. 

Raikas pohja omalle sisustukselle 

”Huvituksen vapaissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleasävyinen moderni sisustustyyli. Tämä ajaton ja selkeä kokonaisuus sopii moneen makuun”, kuvailee Huvituksen sisustusvalinnoista vastaava Jaana Karjalainen. 

Moderni tyyli tarjoaa neutraalin tyylikkään pohjan, jota on helppo lisämaustaa oman maun mukaan tekstiilein, lempivärein ja persoonallisin yksityiskohdin. Olit sitten skandinaavisen, teollisen, klassisen tai boheemin sisustuksen ystävä – uudessa kodissasi vain mielikuvitus on rajana.  

Ihastu-Huvituksen-kotien-sisustukseen-eteinen-380x380.gif
Ihastu-Huvituksen-kotien-sisustukseen-olkkari-380x380.gif
Ihastu-Huvituksen-kotien-sisustukseen-olohuone-380x380.gif

Kaikista Huvitus 2:n vapaista kodeista löytyy parveke, lattialämmitys, tasokkaat sisustusmateriaalit ja keittiöstä kotikokkeja hemmottelevia lisäominaisuuksia. Parvekkeet tuovat kotiin hyödyllisiä lisäneliöitä, sillä lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta tilaa on helppo hyödyntää vuoden ympäri. Tilaan voi luoda esimerkiksi rennon oleskelutilan, ihanan yrttitarhan tai tunnelmallisen lukunurkkauksen. Osassa kodeista irtainvarasto on sijoitettu parvekkeen reunalle, mikä tekee esimerkiksi arvokkaan pyörän talvisäilytyksestä huoletonta. Isot sälekaihtimin varustetut ikkunat päästävät luonnonvalon kauniisti sisään. 

Ihastuttavan tasokas varustelu  

Kotien iso keittotila on sijoitettu oleskelutilojen yhteyteen, jolloin vieraita on helppo ja mukava viihdyttää patojen poristessa liedellä. Keittiöissä on teräksen väriset Boschin kodinkoneet, kuten kalusteisiin sijoitettava uuni, jääkaappipakastin ja kalustemikro. Kalustepeitteinen astianpesukone sulautuu keittiöön saumattomasti, ja induktiotaso sekä uunin monet toiminnot ilahduttavat perheen kotikokkeja. Laadukkaat Puustellin keittiön kaapistot ovat valkoiset ja työtaso tummaa kestävää laminaattia. Kaapistojen välitila on ajattoman vaalea ja led-valaistus korostaa keittiön linjakasta ilmettä. Tässä keittiössä on ilo tehdä ruokaa.  

Ihastu-Huvituksen-kotien-sisustukseen-keittio-760x380.gif
Ihastu-Huvituksen-kotien-sisustukseen-keittio-380x380.gif

Asunnon hyvät säilytystilat takaavat liukuovelliset Elfan säilytysjärjestelmät. Osassa kodeista löytyy arjen unelmaratkaisu; vaatehuone. Raikkaiden kylpyhuoneiden ilme jatkaa asunnon modernia tunnelmaa. Pesutiloissa on muun muassa suihkunurkka kirkkain taitelasiovin, sähkötoiminen pyyhekuivain, valopeili, sekä kätevä pyykkikaappi. Tyylikkäät tummanharmaat lattialaatat sekä valkoiset kiiltävät seinälaatat viimeistelevät pesutilojen kokonaisuuden. Useassa asunnossa on upea sauna, jonka lauteet ovat tervaleppää.  

Ihastu-Huvituksen-kotien-sisustukseen-makuuhuone-580x400.gif
Ihastu-Huvituksen-kotien-sisustukseen-tyopoyta-580x400.gif
Ihastu-Huvituksen-kotien-sisustukseen-kylpyhuone-580x400.gif
Ihastu-Huvituksen-kotien-sisustukseen-sauna-580x400.gif

Tervetuloa tutustumaan Huvituksen vapaisiin koteihin.