Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kuvaus

Tervetuloa ihastumaan uutuuttaan hohtavaan kotiin

Tämä suosittu uudiskohde mainiolla sijainnilla, arvostetulla Vähäheikkilän asuinalueella odottaa juuri sinua. Omalle tontille rakennetun, rauhallisen kerrostalon viimeinen vapaa koti kutsuu viihtymään.

Pohjaratkaisu

Valoisa kulmahuoneisto ajattomilla ja laadukkailla materiaaleilla tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle. Arki on täällä sujuvaa ja mutkatonta, sillä asunnon pohjaratkaisu on toimiva ja palvelee erilaisissa elämäntilanteissa. Kaksi makuuhuonetta sekä tilava ja avara olohuone-keittiötila tuovat niin avaruuden tuntua kuin valinnanvaraa erilaisiin sisustusmahdollisuuksiin. Avoin tila mahdollistaa vaikkapa illalliskutsut, tänne kun mahtuu isompikin ruokapöytä.

Erillinen wc lisää arjen toimivuutta ja eteisessä on runsaiden peililiukuovikaapistojen lisäksi tilaa vaikkapa vauvan vaunuille tai kenkäharrastajan kaappiriveille. Elfan liukuovikaapistot löytyvät myös molemmista makuuhuoneista ja tyylikäs keittiö on Puustellin ajatonta laatua. Boschin kodinkoneet täyttävät vaativammankin kokkaajan tarpeet. Huoneistokohtainen ilmanvaihto huolehtii sisäilmanlaadusta ja energiatehokas lattialämmitys pitää varpaat lämpimänä läpi vuoden.

Pesutilat ja sauna

Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys ja tilavaraus pesutornille käännettävien suihkuseinien pitäessä roiskeet kurissa ja antaen tarvittavan tilan kodinhoitoon. Oman saunan löylyt kruunaavat päivän tässä laadukkaasti toteutetussa kodissa.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, suihkunurkka kirkkain taitelasiovin, kätevä pyykkikaappi sekä tilavaraus pesutornille. Allaskalusteen yläpuolella on valopeili. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Lisäksi kodissa on arkea sujuvoittava erillis-wc. Tyylikkäät tummanharmaat lattialaatat sekä valkoiset kiiltävät seinälaatat viimeistelevät pesutilojen kokonaisuuden.

Parveke

Lasitetulle parvekkeelle katat rentoutumisen keitaan tai vaikkapa ruokaryhmän ystävien kanssa oleiluun. Toisinaan sitä haluaa olla täysin omassa rauhassa, jolloin voit vain kääntää parvekkeen laadukkaat kaihtimet kiinni. Tavarasäilytystä helpottaa parvekkeen yhteyteen toteutettu irtainvarasto.

Piha ja naapurusto

Suojainen sisäpiha rajoittuu vehreään Askaistenpuistoon ja upeaan luonnonkallioon, jota voisi ihastella loputtomiin. Asukkaiden ilona on istuskelualue, josta voi seurata kotikorttelin elämää ja vaikkapa leikkipaikan touhuja. Löytyypä pihasta myös omenapuita kesäpäivien iloksi.

Alue tunnetaan muun muassa tunnelmallisista omakotitaloistaan, rauhallisesta sijainnistaan sekä hyvistä kulkuyhteyksistä. Turun parhaat paikat, kuten Aurajokiranta, meri, Kupittaa monipuolisine palveluineen sekä vapaa-aikaan Katariinanlaakson luontopolku, Uittamon Paviljonki ja Ispoisten uimaranta talviuintipaikkoineen, ovat kätevästi ulottuvilla. Kulkeminen onnistuu kävellen, pyöräillen tai bussilla. Autolle on saatavilla maantasosta katospaikka (8 900 euroa). Paikalla oleva lämmityspiste on mahdollista muuttaa lisähinnasta sähköauton latauspaikaksi. Polkupyörille on hyvät säilytystilat sekä lämmin huoltotila vesipisteineen.

Kuvat

Naapurusto

 • Kulkuyhteydet

  Huvituksesta on hyvät kulkuyhteydet ympäri kaupunkia. Bussilinja 13 kulkee keskustaan ja Impivaaran liikuntapaikoille, linja 9 Skanssin suuntaan. Lisäksi Vähäheikkilästä on erinomaiset kevyen liikenteen väylät ja omasta kotikorttelista löytyy turvallisten säilytystilojen lisäksi pyöränhuoltopiste. Autoilevien asukkaiden iloksi osalle pysäköintipaikoista voi valita tarpeen mukaan lämpöpistokkeen sijasta mahdollisuuden sähköauton lataamiseen.

 • Kattavat palvelut kotikulmilla

  Huvitukseen on helppo kotiutua, sillä kävelyetäisyyden päästä löytyy muun muassa Lidl ja S-Market sekä hurmaavia pieniä erikoisliikkeitä. Isommat ostokset voi hoitaa näppärästi parin kilometrin päässä sijaitsevassa Kupittaan K-Citymarketissa. Mäntymäen terveyskeskukseen matkaa on 1,3 kilometriä ja keskushammashoitolaan 1,1 kilometriä.

 • Virkistäydy Vähäheikkilässä

  Vähäheikkilä tunnetaan vehreänä naapurustona, jossa on helppo virkistäytyä ja kuntoilla. Suuntaa pallopelien pariin Ispoisten palloiluhallille, haasta naapuri tennisotteluun Luolavuoren kentällä tai treenaa vesiliikuntaa Petreliuksen uimahallilla. Läheltä löytyvät niin ikään Vähäheikkilän kenttä, Kupittaan urheilupuisto ja Paavo Nurmen stadion. Kesäpäivä kuluu leppoisasti Uittamolla, jonne matkaa on vain pari kilometriä.

 • Koulut ja päiväkodit Vähäheikkilässä

  Huvitus sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä lukuisien puistojen ja harrastusmahdollisuuksien lisäksi Vähäheikkilästä löytyy useita päiväkoteja sekä kouluja. Vähäheikkilän alakoulu, Puropellon yläkoulu, Braheskolan ja Steinerkoulu ovat kaikki kävely- ja pyöräilymatkan päässä.

 • Naapuruston tarina

  Turun Huvitus asettuu idylliselle pientaloalueelle, jossa pihoja koristaa kauniisti kukkivat ja maukkaita hedelmiä notkuvat omenapuut. Nimi Huvitus tuleekin eräästä erityisen herkullisesta omenalajikkeesta. Teeman mukaan myös uuteen kotikortteliin istutetaan pieni omenapuutarha, jossa asukkaiden on mukava rentoutua ja jättää kaupungin pölyt taakseen.

Autopaikat