Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kaivoksela

Myytävät asunnot Vantaa Kaivoksela

Naapurusto

 • Lähipalvelut Kaivokselassa

  Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Lähimpien markettien lisäksi Kaivokselasta pääsee asioimaan näppärästi Myyrmannissa tai kauppakeskus Kaaressa. Koulut ja päiväkodit sekä Malminkartanon kirjasto, neuvola ja terveysasema sijaitsevat kaikki kätevästi kävely- ja pyöräilyetäisyydellä.

 • Naapuruston tarina

  Kaivokselan uusista Bonava-kodeista avautuvat näkymät pihalle ja luonnonmukaiseen puistoon. Kotikortteli rajautuu kasvistoltaan rikkaaseen ja kulttuuriperinnöllisesti arvokkaaseen purolaaksoon, joka on osa Vantaanjoen lasku-uomaa. Täällä voi kuulla satakielen laulavan ja puron solisevan. Nimensä Kaivoksela on saanut vanhasta Sillbölen kaivoksesta.

 • Liiku ja nauti luonnosta Kaivokselassa

  Kaivokselassa asutaan kodikkaasti luonnon helmassa ja lenkkipolkujen äärellä. Naapuruston kanssa yhteinen puistomainen ja turvallinen korttelipiha on rauhoitettu oleskelulle, rentoutumiselle ja lasten leikeille. Kotipihalta pääsee helposti myös lähiympäristön virkistysreiteille ja puron varteen. Purojokilaakson alue tunnetaan runsaasta linnustosta.

 • Kulkuyhteydet

  Autoilijalle sijainti Hämeenlinnanväylän kupeessa helpottaa liikkumista eri puolille pääkaupunkiseutua. Bussilinjalla 39 pääsee kulkemaan Konalan ja Meilahden kautta Kamppiin asti. Lentokentälle vievä P-junakin pysähtyy kivenheiton päässä Malminkartanossa. Pyöräilijän iloksi uudet Bonava-kodit sijaitsevat myös näppärien pyöräilyreittien varrella.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella