Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Kaivoksela

Vantaan Kaivoksela

Uudiskohteet Kaivokselassa hurmaavat

Vantaan Kaivokselassa asutaan hyvällä paikalla mukavassa naapurustossa. Uudet myytävät asunnot tekevät elämästä mukavan kodikasta ja huoletonta. Ota kutsu vastaan ja valitse omaksesi uudiskohde Kaivokselasta.

Vantaan Kaivoksela on saanut nimensä vanhasta Sillbölen kaivoksesta. Tänä päivänä entiselle kaivosalueelle on helppo kotiutua, sillä Kaivokselan, Myyrmäen ja Malminkartanon kaupat ja palvelut ovat vain kävely- ja pyöräilymatkan päässä. 

On luksusta asua luonnon helmassa ja lenkkipolkujen äärellä. Naapuruston kanssa yhteinen puistomainen, suojaisa ja turvallinen korttelipiha on rauhoitettu oleskelulle, rentoutumiselle ja lasten leikeille. Uudiskohteen kotipihalta pääsee helposti lähiympäristön virkistysreiteille ja vaikkapa lenkille puron varteen. Täällä voi kuulla satakielen laulavan ja puron solisevan.

Vantaan Kaivokselan uusista asunnoista avautuvat näkymät pihalle ja luonnonmukaiseen puistoon. Kotikortteli rajautuu kasvistoltaan rikkaaseen ja kulttuuriperinnöllisesti arvokkaaseen purolaaksoon, joka on osa Vantaanjoen lasku-uomaa. Kaivokselan uudet asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin asumisen uutta ajattelua tarjoten.

Kaivokselan myytävät asunnot

Uudiskohteet Kaivokselassa tarjoilevat vehreyttä ja väljyyttä

Mikä olisikaan ihanampaa kuin kotiovelta avautuva luonto ja väljät näkymät. Uudiskohteet Kaivokselassa asettuvat viihtyisän vehreälle tontille lähelle kattavia palveluja. Huolella suunnitellut asunnot, turvallinen ympäristö ja näppärät kulkuyhteydet tekevät elämästä leppoisaa. Ihastu Kilpukan ja Punakoison viihtyisään naapurustoon. Tervetuloa kotiin. Uudiskohteet Kaivokselassa odottavat.

Uusia koteja vehreällä paikalla

Vantaan Kaivokselan uudenraikkaat Bonava-kodit tarjoilevat huoletonta elämää vehreän luonnon ja kattavien lähipalvelujen äärellä. Tutustu Kilpukan ja Punakoison viihtyisään naapurustoon.

Kaivoksela inspiroi kuntoilemaan

Vantaan Kaivokselassa luonto on läsnä upeine lenkkipolkuineen. Pääkaupunkiseutulaisille rakkaan kuntoilumäen Malminkartanonhuipun portaissa vilisee liikkujia aamurahaisesta iltamyöhään. Talvisin alueella kulkevat hiihtoladut ja löytyypä sieltä myös pulkkamäkikin. Valitse uusi asunto Kaivokselasta ja kotiudu upeiden ulkoilumaastojen äärelle.

Kaarelanpuistossa sijaitsevan omenatarhan puuloisto koostuu pääosin omenapuista, mutta joukkoon mahtuu myös päärynä- luumu- ja kirsikkapuita. Keväällä kukinta-aikaan puisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Upeine kukkaloistoineen se on kuin taianomainen satumetsä. Syksyllä sadonkorjuuaikaan kannattaa paikalla olla ämpärin kanssa. Kaarelanpuistossa toimii myös hevostalli, joka tarjoaa kenttäratsastuksen lisäksi maastoretkiä ympäröivään luontoon. Valitse omaksesi uusi asunto Kaivokselasta ja nauti monipuolisista harrastusmahdollisuuksista lähiluonnossa.

Lähipalvelut kätevästi kivenheiton päässä

Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Bonavan uudet myytävät asunnot Kaivokselassa asettuvat kattavien palveluiden äärelle tarjoten sujuvuutta arkeen. Lähimpien markettien lisäksi Kaivokselasta pääsee asioimaan näppärästi Myyrmannissa tai kauppakeskus Kaaressa. Koulut ja päiväkodit sekä Malminkartanon kirjasto, neuvola ja terveysasema sijaitsevat kätevästi kävelyetäisyydellä.

Kulkuyhteydet

Kaivokselan uudet myytävät asunnot asettuvat loistavien kulkuyhteyksien varrelle. Autoilijalle sijainti Hämeenlinnanväylän kupeessa helpottaa liikkumista eri puolille pääkaupunkiseutua. Bussilinjalla 39 pääsee kulkemaan Konalan ja Meilahden kautta Kamppiin asti. Lentokentälle vievä P-juna pysähtyy kivenheiton päässä Malminkartanossa.

Pyöräilijän iloksi Bonavan uudet myytävät asunnot Kaivokselassa sijaitsevat näppärien pyöräilyreittien varrella. Pistä pyörät pyörimään ja polje vaikka Vuosaaren rannoille kesäiselle piknikille. Työmatkapyöräily Pitäjänmäkeen, Pasilaan ja Helsingin keskustaan sujuu mutkitta ja aikaa säästyy ilman liikenneruuhkia.

Uusi asunto Kaivokselassa tarjoaa huoletonta arkea

Bonavan myytävät asunnot Kaivokselassa tuovat mielenrauhaa, sillä uudessa kodissa kaikki on kunnossa. Heitä hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi ja unohda pihatyöt. Uudiskohteen taloyhtiöllä on huolto-ohjelma ajan tasalla ja energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Oivaltavien pohjaratkaisujen ansiosta Bonavan myytävät asunnot Kaivokselassa sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Laadukkaat materiaalit, hyvä äänieristys ja kattava varustelu puhuttelevat niin ensiasunnon ostajaa kuin asuntosijoittajaa. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Kaivokselasta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)