Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Kaivoksela Vantaalla.
Kodikas naapurusto

Kaivoksela

Huoletonta asumista Länsi-Vantaalla

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Vantaan Neidokengän Bonava-kotien suunnitelmiin Teams-etätapaamiseen tai sisustettuun esittelyasuntoon A1 (2h+kt, 47,5 m², 1. krs). Os. Vanha Kaarelantie 6, Vantaa. Erikseen sovittaessa mahdollisuus tulla katsomaan myös muita koteja.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Huoletonta asumista Länsi-Vantaalla

Kaivokselassa asutaan hyvällä paikalla mukavassa naapurustossa. Uudet myytävät asunnot tekevät elämästä mukavan kodikasta ja huoletonta. Ota kutsu vastaan ja valitse omaksesi uudiskohde Kaivokselasta.

Vantaan Kaivoksela on saanut nimensä vanhasta Sillbölen kaivoksesta. Tänä päivänä entiselle kaivosalueelle on helppo kotiutua, sillä Kaivokselan, Myyrmäen ja Malminkartanon kaupat ja palvelut ovat vain kävely- ja pyöräilymatkan päässä.

On luksusta asua luonnon helmassa ja lenkkipolkujen äärellä. Naapuruston kanssa yhteinen puistomainen, suojaisa ja turvallinen korttelipiha on rauhoitettu oleskelulle, rentoutumiselle ja lasten leikeille. Uudiskohteen kotipihalta pääsee helposti lähiympäristön virkistysreiteille ja vaikkapa lenkille puron varteen. Täällä voi kuulla satakielen laulavan ja puron solisevan.

Vantaan Kaivokselan uusista asunnoista avautuvat näkymät pihalle ja luonnonmukaiseen puistoon. Kotikortteli rajautuu kasvistoltaan rikkaaseen ja kulttuuriperinnöllisesti arvokkaaseen purolaaksoon, joka on osa Vantaanjoen lasku-uomaa. Kaivokselan uudet asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin asumisen uutta ajattelua tarjoten. Naapurustoon viimeisenä uudiskohteena asettuneessa Neidonkengässä on tarjolla vielä valoisia ja selkeäpohjaisia muuttovalmiita koteja. Tutustu koteihin ja löydä omasi.

Kuvat

Naapurusto

 • Lähipalvelut Kaivokselassa

  Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Lähimpien markettien lisäksi Kaivokselasta pääsee asioimaan näppärästi Myyrmannissa tai kauppakeskus Kaaressa. Koulut ja päiväkodit sekä Malminkartanon kirjasto, neuvola ja terveysasema sijaitsevat kaikki kätevästi kävely- ja pyöräilyetäisyydellä.

 • Naapuruston tarina

  Kaivokselan uusista Bonava-kodeista avautuvat näkymät pihalle ja luonnonmukaiseen puistoon. Kotikortteli rajautuu kasvistoltaan rikkaaseen ja kulttuuriperinnöllisesti arvokkaaseen purolaaksoon, joka on osa Vantaanjoen lasku-uomaa. Täällä voi kuulla satakielen laulavan ja puron solisevan. Nimensä Kaivoksela on saanut vanhasta Sillbölen kaivoksesta.

 • Liiku ja nauti luonnosta Kaivokselassa

  Kaivokselassa asutaan kodikkaasti luonnon helmassa ja lenkkipolkujen äärellä. Naapuruston kanssa yhteinen puistomainen ja turvallinen korttelipiha on rauhoitettu oleskelulle, rentoutumiselle ja lasten leikeille. Kotipihalta pääsee helposti myös lähiympäristön virkistysreiteille ja puron varteen. Purojokilaakson alue tunnetaan runsaasta linnustosta.

 • Kulkuyhteydet

  Autoilijalle sijainti Hämeenlinnanväylän kupeessa helpottaa liikkumista eri puolille pääkaupunkiseutua. Bussilinjalla 39 pääsee kulkemaan Konalan ja Meilahden kautta Kamppiin asti. Lentokentälle vievä P-junakin pysähtyy kivenheiton päässä Malminkartanossa. Pyöräilijän iloksi uudet Bonava-kodit sijaitsevat myös näppärien pyöräilyreittien varrella.

Etäisyydet

850 m

juna-asemalle

6 min

pyörällä Myyrmanniin

100 m

lenkkipoluille

11 km

pyörällä keskustaan

2 km

Konalan palveluihin

Myytävät asunnot Kaivoksela