Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Upea päätyasunto näkymillä kolmeen ilmansuuntaan

Valitse omaksesi valoisa 89,5-neliöinen päätyneliö lasitetulla parvekkeella ja omalla saunalla. Tästä kolmannen kerroksen asunnosta on näkymät kolmeen ilmansuuntaan ja ympäröivän luonnon rauhaan.

Vantaan Kilpukan asunto B47 kutsuu viihtymään luonnonläheiseen ympäristöön Vantaan Kaivokselaan. Tässä huolettomassa ja laadukkaassa uudisasunnossa elät ilman remonttihuolia.

Maksa nyt vain 9000 € ja loput kotisi valmistuttua

Kun teet kaupat Kilpukan uudesta Bonava-kodista 21.9.-31.10. välisenä aikana, saat kampanjaetuna joustavat  maksuehdot. Maksat kaupanteon yhteydessä vain 9000 €,  ja loput vasta uuden kotisi valmistuessa.

Viihtyisät oleskelutilat

Selkeästi rajatun eteisen Elfa-säilytysjärjestelmä on toteutettu tilaa säästävin liukuovin. Olohuone saa rutkasti auringonvaloa isoista ikkunoista parkettilattian viimeistellessä viihtyisän kokonaisuuden. Keittiössä on runsaasti laskupintaa sekä hyvin tilaa ruokapöydälle. Asunnon kruunaa lasitettu parveke, josta avautuu näkymät kahteen suuntaan ja ilta-aurinkoon. Kaikissa makuuhuoneissa on omat säilytystilat ja vaatehuoneessa Elfa-säilytysjärjestelmä.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, ilmeikäs tehosteseinä, tilavaraus pesutornille, pyykkikaappi sekä kääntyvä, kirkas suihkuseinä. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään ja erillinen WC helpottaa kiireistä arkea.

Viimeistelty koti kauniilla pintamateriaaleilla

Tähän kotiin on luotu pehmeä ja vaalean lämmin tunnelma Karelian kauniilla Tammi Natural Vanilla Matt -parketilla, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Eteisen kaapistoon ja vaatehuoneeseen mahtuvat tavarat hyvään järjestykseen. Asunnon yleisilmettä rytmittää moderni keittiö, johon on valittu satiininvalkoiset matat kalusteovet ja raikkaat kiiltävät valkoiset laatat välitilaan. Työtaso on betonia muistuttava tummanharmaa laminaattitaso. Keittiöstä löytyvät AEGn laadukkaat kodinkoneet ja kalustepeitteinen astianpesukone. Moderni pesuhuone toistaa vaaleaa värimaailmaa. Lattialaattana on ajaton, aitoa kiveä muistuttava, vaalean vaniljainen 10x10 cm LPC Vegas Bianco -laatta. Seinäpinnoille on valittu valkoiset isot kiiltävät 20x40 cm laatat sekä tehosteseinälle lattian sävyinen iso laatta. Pesuhuoneen Svedbergs Forma -malliston kaapistojen kalusteovet ovat satiininvalkoiset ja kätkevät sisälleen hyvin säilytystilaa. Pesualtaan yläpuolella on Top-Line peilikaappi.

Toimivat yhteistilat

Vantaan Kilpukassa arki rullaa. Taloyhtiöstä löytyy kaikki mukavan asumisen herkut kuten monikäyttöinen kerhotila, hyvät ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, polkupyörien pesu- ja huoltopaikka, pesutupa ja kuivaushuone sekä viihtyisä yhteinen talosauna vilvoitteluterrasseineen. Puistomainen korttelipiha on mukavan väljä. Asuntokohtaiset palvelueteiset tekevät esimerkiksi nettitilausten tai painavien kauppakassien toimituksen suoraan kotiin helpoksi.

Kuvat
Naapurusto
 • Uusia koteja vehreällä paikalla

  Vantaan Kaivokselan uudenraikkaat Bonava-kodit tarjoilevat huoletonta elämää vehreän luonnon ja kattavien lähipalvelujen äärellä. Katso video ja tutustu Kilpukan viihtyisään naapurustoon.

 • Palvelueteinen

  Palvelueteinen on näppärä ja turvallinen kodin lisätila, joka tekee tavaroiden ja palvelujen toimitukset kotiin ja kodista mahdollisiksi silloinkin, kun et ole itse paikalla – ilman pääsyä itse huoneistoon. Palvelueteisen avulla saat suoraan kotiisi muun muassa verkko-ostokset, postin, kuriirien toimitukset ja painavat ruokakassit. Palvelueteinen mahdollistaa lähes kaikenkokoiset lähetykset ja se voidaan lisävarustaa esimerkiksi hyllyin ja kylmälaitteella.

  Lue lisää
 • Ihastu Kaivokselan vehreään luontoon

  Kilpukassa asutaan kodikkaasti luonnon helmassa ja lenkkipolkujen äärellä. Naapuruston kanssa yhteinen puistomainen ja turvallinen korttelipiha on rauhoitettu oleskelulle, rentoutumiselle ja lasten leikeille. Kotipihalta pääsee helposti myös lähiympäristön virkistysreiteille ja puron varteen. Purojokilaakson alue tunnetaan runsaasta linnustosta.

 • Lähipalvelut Kaivokselassa

  Sympaattiseen Kilpukkaan on helppo kotiutua. Vantaan Kaivokselan, Myyrmäen ja Malminkartanon kaupat ja palvelut ovat vain kävely- ja pyöräilymatkan päässä. Lähimpiin päiväkoteihin ja kouluihin on matkaa parisen kilometriä. Kauppakeskuksen lisäksi Myyrmäestä löytyvät myös mm. terveydenhuollon palvelut sekä kirjasto.

 • Kulkuyhteydet

  Kaivokselasta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Autolla pääsee helposti niin Vihdintielle, Hämeenlinnanväylälle kuin Kehäteille. Puolentoista kilometrin säteellä ovat Malminkartanon ja Myyrmäen juna-asemat. Myyrmäestä kulkevat myös monet bussireitit. Autoilevien kilpukkalaisten pysäköintipaikat löytyvät pihalta oman talon edustalta. Osa paikoista on mahdollista toteuttaa hitaina sähköauton latauspisteinä.

 • Naapuruston tarina

  Vantaan Kilpukan kodeista avautuvat näkymät pihalle ja luonnonmukaiseen puistoon. Kotikortteli rajautuu kasvistoltaan rikkaaseen ja kulttuuriperinnöllisesti arvokkaaseen purolaaksoon, joka on osa Vantaanjoen lasku-uomaa. Täällä voi kuulla satakielen laulavan ja puron solisevan. Nimensä Kaivoksela on saanut vanhasta Sillbölen kaivoksesta.