Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Muuttovalmis

Vantaan Neidonkenkä

Muuttovalmiit kodit viimeistelevät Kaivokselan luonnonläheisen korttelin

Tontin omistus:
Valinnainen vuokratontti
Pinta-ala:
35,5 - 68,5 m²
Huoneita:
1 - 3
Velaton hinta:
158 590 -
274 690 €
Valmistuminen:
Muuttovalmis

Vantaan Neidonkenkä A 01

Esittelyasunto: 2h+kt, 47,5 m²

Tämä 47,5-neliöinen kulmahuoneisto on helppo sisustaa mieleisekseen. Kodin viihtyisyyden viimeistelevät ikkunan ääreen sijoitettu keittotila, suuret ikkunat ja lattialämmitys. Oleskelutilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle.

Seuraavat esittelyt

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Vantaan Neidonkengän muuttovalmiisiin koteihin, joista A 01 (2h+kt, 47,5 m², 1. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Os. Vanha Kaarelantie 6, Vantaa. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Muuttovalmiit kodit viimeistelevät Kaivokselan luonnonläheisen korttelin

Kaivokselan rauhallisessa naapurustossa sijaitseva Neidonkenkä tuo virkistävät luontokokemukset ja ulkoilun ilon aivan kotiovelle. Onko toiveidesi koti tämän viihtyisän korttelin viimeisessä uudiskohteessa?

Kauniista, rauhoitetusta kämmekkälajista nimensä saanut kuusikerroksinen uudiskohde Vantaan Neidonkenkä sijaitsee luonnon sylissä ja poikkeuksellisen monipuolisten ulkoilumaastojen äärellä. Lähimmät harrastusmahdollisuudet alkavat heti omalta korttelipihalta, sillä kaikenikäisten asukkaiden ilona on muun muassa rantalentopallokenttä sekä oleskelu- ja leikkialue. Luonnonläheinen teema näkyy myös kotitalon aula- ja porrastiloissa, joissa hyödynnetty luonnonvalo luo lämmintä tunnelmaa. Neidonkenkään tullessa tuntee olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi. Kohde on nyt valmistunut ja muuttovalmiit kodit odottavat uusia asukkaitaan. Tutustu Neidonkengän koteihin, ihastu ja löydä omasi.

Raikasta sisäilmaa ja energiatehokasta asumista

Suunnittelussa on panostettu selkeisiin pohjaratkaisuihin ja tehokkaaseen tilankäyttöön. Miellyttävän väljät näkymät avautuvat piha-alueen tai Vanhan Kaarelantien suuntaan, joten heti vastapäätä ei ole asuntoja. Modernit asumisen ratkaisut tekevät kodeista turvallisia ja energiatehokkaita. Kaikissa kodeissa on miellyttävä lattialämmitys. Älykäs ilmanvaihtojärjestelmä tunnistaa niin tehostetun ilmanvaihdon tarpeen kuin liian kosteudenkin ja on säädettävissä esimerkiksi poissaolojen aikana energiaa säästävään pienempitehoiseen tilaan. Asukkaiden käytössä on yhteinen saunaosasto vilvoitteluterasseineen. Osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat kotitalon vieressä erillisessä pysäköintilaitoksessa, minkä lisäksi tarjolla on myös pihapaikkoja.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Taloyhtiössä on kaukolämpö ja lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla.
 • Rauhallinen sijainti Kaivokselan viihtyisällä Vaskipellon alueella, hyvien yhteyksien varrella.
 • Miellyttävän väljät näkymät piha-alueen ja Vanhan Kaarelantien suuntaan.
 • Osakkeina myytävät autopaikat sijoitetaan kotitalon viereen erilliseen pysäköintilaitokseen. Autopaikat
Valinnainen vuokratontti

Tässä uudiskohteessa on valinnainen vuokratontti.

Lue lisää
Neighbourhood sustainability

Esittelyasunto

Kuvat

Neidonkengän asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS on huikeat 100. Olemme saaneet kiitosta erityisesti loistavasti suunnitelluista pohjaratkaisuista, materiaalien laadukkuudesta sekä isojen ikkunoiden mahdollistamasta valoisuudesta. Naapurustoa asiakkaamme ovat kehuneet erityisen rauhalliseksi.

Maiju Koivunen-Vinkvist, kaupallinen johtaja, Bonava Suomi Oy

Naapurusto

 • Raikas sisäilma ympäri vuoden

  Nykyaikainen ilmanvaihtojärjestelmä pitää sisäilman laadukkaana läpi vuoden. Ilmanvaihtokone tunnistaa automaattisesti sekä liiallisen ilmankosteuden että tilanteet, joissa tarvitaan tehostettua ilmanvaihtoa. Asukas voi ohjata ilmanvaihtoa tilavalinnoilla, esimerkiksi valitsemalla pitkän poissaolon ajaksi pienempitehoisen, energiaa säästävän poissa-tilan. Järjestelmä tehostaa toimintaansa myös kesäisin lämpiminä jaksoina, jolloin sisäilman ylilämpöä korvataan tehostetusti viileämmällä yöilmalla.

 • Energiaa luonnosta ja liikunnasta

  Neidonkengässä luonto ja lähimmät lenkki- ja hiihtopolut avautuvat lähes kotiovelta. Lisää monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tarjoavat mm. Kaarelan Ratsutalli, Kaivokselan liikuntapuisto tenniskenttineen sekä porrastreeneihin soveltuva Malminkartanonhuippu. Kesäisin Vetokannaksen valvottu uimaranta on suosittu vapaa-ajanviettopaikka. Malminkartanon omenatarhassa puolestaan järjestetään joka syksy kaikille avoin sadonkorjuupäivä, ja keväällä puiden kukkiessa tarha avaa ovensa piknikkäyttöön.

 • Korttelipihalla on tilaa harrastaa

  Vaikka Neidonkengässä asutaan luonnon ympäröimänä, aina ei tarvitse lähteä omaa korttelipihaa kauemmas harrastamaan ja retkeilemään. Korttelin keskiössä on monipuolinen yhteispiha, joka tarjoaa vaihtelevaa ja liikunnallista tekemistä kaikenikäisille asukkaille. Omalla rantalentopallokentällä on hauska kisata vaikkapa naapuritalon joukkuetta vastaan. Leikkipaikalla on mm. hiekkalaatikko, jousikeinu, karuselli sekä kiipeilyteline. Myös muuhun ajanviettoon varataan viihtyisää oleskelutilaa.

 • Sujuvasti joka suuntaan

  Kaivoksela on käytännöllinen kotipaikka sekä autoilijoille että autottomille asukkaille. Autolla pääsee jouhevasti niin Hämeenlinnanväylälle, Vihdintielle  kuin Kehäteillekin. Aivan kotitalon vieressä on Kaarenmäenkujan pysäkki, josta kulkee suoralla bussiyhteydellä Kamppiin noin 40 minuutissa. Kotikortteli kuuluu B-vyöhykkeeseen. Lähimmälle juna-asemalle Malminkartanoon on vain kilometrin matka. Pyöräilijöiden suosima reitti keskustaan kulkee Keskuspuiston vehreissä maisemissa.

Autopaikat

Myytävät asunnot