Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudisasunnot ja myytävät neliöt Vantaalla.

Perheasunnot Vantaa

Kuvaus

Myytävät perheasunnot Vantaalla

Millainen asunto vastaa sinun perheesi tarpeita ja toiveita? Oman perheen näköisessä kodissa on tilaa rentoutua ja viettää ikimuistoisia hetkiä. Bonavan uudet myytävät perheasunnot Vantaalla on suunniteltu huolella ja toteutettu viimeistä piirtoa myöden sujuvaa arkea silmällä pitäen. Katso kaikki myytävät perheasunnot ja kotiudu Vantaalle. 

Bonavan uudet myytävät perheasunnot kutsuvat ystävällisiin ja kodikkaisiin naapurustoihin Vantaan vetovoimaisimpiin naapurustoihin. Laadukkaat uudiskohteet sijaitsevat luonnon, hyvien kulkuyhteyksien, kattavien lähipalvelujen ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärellä. Valikoimasta löytyy runsaasti lapsiperheitä hemmottelevia kolmen ja neljän makuuhuoneen perheasuntoja Vantaan mukavimmissa naapurustoissa ja turvallisissa kotikortteleissa. Ota vastaan Vantaan kutsu ja löydä unelmiesi perheasunto.

Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty