Onni on uusi koti Paasikulmassa

Kun kaikki toiveet toteutuvat

Marjatta Andsten valitsi kotipaikakseen kodikkaan Hämeenlinnan ja löysi uuden kodin Hämeenlinnan sydämestä Paasikulman uudiskohteesta. Toiveiden koti on valoisa 69-neliöinen kolmio. Täällä on kaikki kohdillaan.

Hämeenlinnan Paasikulman uuden Bonava-kodin parvekkeelta avautuvat mukavan urbaanit näkymät. Kauppakeskus Goodmanin kainalossa asumisen suuriin iloihin kuuluu, että naapurista löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut.

”Jos sämpylät puuttuvat aamiaispöydästä, Paasikulmasta on helppo poiketa ostoksille, sillä kaupat ovat vain muutaman askeleen päässä”, Marjatta sanoo.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/hameenlinna/onni_on_uusi_koti_urbaani_miljoo.jpg

Marjatta Andsten arvostaa asumisen urbaania miljöötä. Paasikulman uudesta kodista on helppo poiketa niin lähikauppaan kuin teatteriin.

Tilaa rakkaille kalusteille

Marjatta sanoo olevansa kotoisin ”ei mistään”, sillä asumisen historiaa on kertynyt 30 paikasta. Hämeenlinna on tuntunut heti alusta alkaen kodikkaalta ja sopivan kokoiselta kotikaupungilta.

Asuinpaikka on tullut tutuksi, sillä puoliso Aarre Tuomistolla on ollut koti Paasikulman naapurissa Tulliaukiolla jo vuoden ajan. Uuden yhteisen kodin sijainti on pariskunnalle ihanteellinen, koska Hattulan mökille on Hämeenlinnasta vain 15 kilometrin matka. Mökille voi lähteä aamulla ja tulla illaksi kotiin.

”Uudessa kerrostalokodissamme on ihanan iso makuuhuone, jossa on ikkunat kahteen suuntaan. Tilaa on sängyn ohella rakkaille kalusteille, kuten kauniille valkoiselle senkille ja vaalealle nojatuolille. Makuuhuoneessa oleva vaatehuonekin on niin tilava, että sinne saa jopa lipaston. Toisesta makuuhuoneesta teemme kirjaston ja työhuoneen”, Marjatta kertoo.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/hameenlinna/onni_on_uusi_koti_sisustus.jpg

Uusi valoisa koti innostaa sisustamaan. Marjatta Andstenin kolmannen kerroksen kolmio on juuri sitä, mitä kodilta voi odottaa.

Mukavasti keskellä kaikkea

”Hämeenlinnassa kaikki on lähellä. Torille on matkaa vajaa puoli kilometriä ja teatteriin kilometri. Mukavaa on myös yhteisöllisyys. Olemme tutustuneet vuoden aikana naapureihin ja saaneet paljon uusia ystäviä.”

Uuden kodin materiaalivalinnat sujuivat Marjatan mukaan leppoisasti. Vastavalmistunut kolmio sopii pariskunnan tarpeisiin ja vastaa kaikkiin odotuksiin.

”Uusi koti on ihanan huoleton vaihtoehto. Täältä ei ole tarvetta muuttaa enää mihinkään muualle”, Marjatta pohtii.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/hameenlinna/onni_on_uusi_koti_paasikulma.jpg

”Siellä se uusi koti on”, Marjatta Andsten hymyilee.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/hameenlinna/onni_on_uusi_koti_kulmahuoneisto_uusi.jpg

Kulmahuoneistosta avautuvat avarat näkymät moneen suuntaan.

Hämeenlinnaan on helppo kotiutua

Hämeenlinnan Paasikulman ja naapurissa sijaitsevan Paasiaukion uudet kerrostalot sijaitsevat Kaivokadulla, kauppakeskus Goodmanin välittömässä yhteydessä. Vain kivenheiton päästä löytyvät niin kutsuvat kahvilat ja ravintolat kuin kulttuuririennot ja upeat ulkoilumaastot.

Hämeenlinnan keskustan kainalossa sijaitsee myös upea Aulanko luonnonsuojelualueineen, hotelleineen, kylpylöineen, golfkenttineen, näkötorneineen, ratsastustalleineen ja leirintäalueineen. Hämeenlinnan mukavan kokoiseen kaupunkiin on helppo asettua kodiksi.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/hameenlinna/onni_on_uusi_koti_goodman.jpg

Kauppakeskus Goodmanista löytyvät kaikki palvelut.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/hameenlinna/onni_on_uusi_koti_kahvila.jpg

Cafe Il Mondo ja kahvilan omistaja Mahmut Tekes on tullut Marjatalle jo tutuksi.