Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Syyskasvit parvekkeelle

Viihtyisä syysparveke kylpee ruskan väriloistossa

Kesän taittuessa kohti syksyä on hyvä hetki antaa erityistä huomiota parvekkeelle. Vaihtamalla kesäkukat sitkeämpiin selviytyjiin, saat nauttia vehreän värikkäästä parvekkeesta pitkälle pimeneviin iltoihin.

Onni on oma lasitettu parveke

Lasitettu parveke tuo kaupunkiasumiseen oman säväyksensä. Mikä sen ihanampaa kuin nauttia aamupala leppoisasti luonnon äänien säestyksessä tai istua iltaa auringonlaskua ihaillen. Lasituksen ansiosta parvekkeesta voi nauttia lähes vuoden ympäri. Upeita parvekkeita löytyy monista uusista Bonava-kodeista kuten Helsingin Margaretasta, Vantaan Vaniljasta, Espoon Päivänkorennosta, Tampereen Aamusta ja Turun Kirsikasta. Kalusta parveke mielesi mukaan ja lisää viihtyisyyttä ripauksella vihreää. 

siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parvekekasvit_kurrenpiilo_b36_uusi.jpg
siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parvekekasvit_espoon-ampeeri-e186.jpg
siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parvekekasvit_inkivaari_h134.jpg
siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parveke_kasvit_amurin-hurmuri-a9.jpg
siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parvekekasvit_fredrika_a33_uusi.jpg

Kasveilla lisäväriä parvekkeelle

Kotoisan parvekkeen kruunaavat kauden kauneimmat kasvit. Syksyllä luonnon väriloisto on upeimmillaan ja tunnelma on helppo tuoda myös omaan kotiin. Sadepäivien piristyksenä ja koti-iltojen ilona toimivat toinen toistaan ihastuttavammat syyskasvit. Kokosimme listan syysparvekkeen suosikkikasveistamme.

 


Keijunkukka

Keijunkukasta saa ammennettua todellista syysintoa. Se kukkii monessa upeassa värissä ja toimii hyvin sekä yksinään että upeissa ruukkuasetelmissa.

siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parvekekasvit_keijunkukka.jpg

Keijunkukka on helppo yhdistää syysruukun muihin kasveihin.

siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parvekekasvit_kanerva.jpg

Kanerva pysyy koristeellisena pitkään.

 


Kanerva

Kanerva pääsee oikeuksiinsa syysruukussa ja runsaat kukinnat pysyvät koristeellisina pitkään. Oikealla kastelulla kanervan elämä parvekkeella jatkuu aina kevääseen saakka.

 

Koristekaali

Kaali ilahduttaa myös muualla kuin ruokalautasella. Koristekaali on trendikäs syyskasvi, jonka värikkäät lehdet ja persoonallinen muoto toimii pimenevien iltojen väripilkkuna. Koristekaali kestää hyvin jopa pikkupakkasia.

siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parvekekasvit_koristekaali.jpg

Koristekaalin värit heräävät eloon lämpötilan laskiessa.

siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parvekekasvit_syysasteri.jpg

Syysasteri sopii loistavasti parvekeruukkuun ja osaksi olohuoneen sisustusta.

 

Syysasteri

Tämä kaunis tähtimäinen kukka tuo parvekkeelle hurmaavia lilan ja punaisen sävyjä. Pakkasöiden koittaessa syysasteri kannattaa tuoda sisälle piristämään olohuoneen sisustusta.


Koristeheinä

Koristeheinä luo parvekkeelle luonnollisen ja eloisan tunnelman. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja sisustusideat ovat loputtomat. Näyttävät lajikkeet toimivat sisustuselementteinä sellaisenaan, puskat ilahduttavat ruskan väriloistolla ja matalammat heinät antavat ilmeikkään taustan kukka-asetelmille. Pakkasilla koristeheinä hurmaa huurteisine kärkineen.

siteassets/yleiset/inspiraatio/oma-parveke/parvekekasvit_koristeheina.jpg

Koristeheinää löytyy lukuisissa eri väreissä ja muodoissa.