Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Suosikkiparvekkeet

Ihanimmat parvekkeet juuri nyt

Kesä kolkuttelee ovella, ja mieli haikailee jo omalle parvekkeelle nauttimaan luonnon heleistä äänistä. Tutustu kauden kutsuvimpiin parvekkeisiin ja lähde kanssamme ikimuistoiselle kotimatkalle.

1. Merellisen naapuruston sydämessä

Laajasalon Kaikussa asutaan vain muutaman askeleen päässä merellisen Helsingin upeista rannoista ja ainutlaatuisista luontoelämyksistä. Suojaisalle korttelipihalle aukeavalla lasitetulla parvekkeella on mukava nautiskella vapaapäivästä lasten leikkejä seuraillen. Kaikun parvekkeille ei tarvitse sisustaa omaa jumppatilaa, sillä hurmaavan piharaitin varrelta löytyy jopa asukkaiden yhteinen kuntoilupiste.

Laajasalon Kaiku

2. Puun lämpöä ja Tapiolan puutarhakaupungin tunnelmaa

Tuulikello 1:n tilavilla, lautaverhoilluilla parvekkeilla voi aistia Tapiolan persoonallisen hengen. Kotitaloa ympäröivä puistomaisema jatkuu saumattomasti korttelipihalla, ja antaa ihastuttavan lisän kodin ja parvekkeen ilmeeseen. Haaveilitpa sitten kukoistavasta ruukkupuutarhasta, rennosta illanvietosta perheen kesken tai aamujoogasta leudon tuulenvireen säestämänä, lasitetulla parvekkeella on vapaus päästää mielikuvitus valloilleen.

Espoon Tuulikello 1

3. Kalusta kesähuone Kaivokselaan

Vantaan Kaivokselaan asettuvan Neidonkengän parvekkeista suunnitellaan tilavia ja helposti kalustettavia. Väljät näkymät avautuvat joko pitkälle sympaattiseen naapurustoon tai suojaisalle korttelipihalle, jossa harvinaista herkkua tarjoilee muun muassa asukkaiden yhteinen rantalentopallokenttä.

Vantaan Neidonkenkä

4. Luonnon helmassa lähellä Turun keskustan sykettä

Mikä olisikaan ihanampaa kuin verkkainen kesäaamu linnunlaulun säestämänä. Kata aamiainen parvekkeelle ja nauti Vähäheikkilän naapuruston idyllisistä maisemista tai korttelipihan vieressä komeilevan suojellun ketopuiston vehreydestä. Huvitus 2 asettuu kotikorttelinsa paraatipaikalle, jossa väljät näkymät on pystytty hyödyntämään erityisen monipuolisesti. Löytyypä pihalta myös pieni omenapuutarha.

Turun Huvitus 2

5. Kaupungin kattojen yllä

Raision Sellon ylimpien kerrosten parvekkeilla kaupungin sykkeen voi nähdä ja tuntea. Silti täällä saa nauttia kesäisen brunssin omassa rauhassa ja katseilta piilossa. Komeita näkymiä ihaillessa arjen kiireet unohtuvat ja ajatukset vievät kohti lähestyvää kesää. Lasituksen ansiosta tilaa on helppo hyödyntää ympäri vuoden, juuri mielesi mukaan. Mikä parasta, tälle parvekkeelle pääset vaikka heti.

Raision Sello

6. Näsijärven laineiden liplatusta

Ranta-Tampellan Laiturissa yhdistyvät keskustan urbaani syke, uuden naapuruston yhteisöllisyys sekä oma rauha Näsijärven äärellä. Viihdy kattoterassilla naapuriesi seurassa tai nauti hiljaisuudesta omalla, hulppealla parvekkeellasi. Järvinäkymien lisäksi tarjolla on etelään uudelle kanavalle sekä suojaisalle korttelipihalle aukeavia maisemia.

Tampereen Laituri

Poimi vinkit parvekkeen suursiivoukseen ja sisustamiseen