Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Suosikkiparvekkeet

Kesä kolkuttelee ovella, ja mieli haikailee jo omalle parvekkeelle nauttimaan luonnon heleistä äänistä. Tutustu kauden kutsuvimpiin parvekkeisiin ja lähde kanssamme ikimuistoiselle kotimatkalle.

1. Vehreän naapuruston äärellä

Härmälänrannan Vellamo 1:ssä asutaan vain muutaman askeleen päässä Pyhäjärvestä ja ainutlaatuisista luontoelämyksistä. Kaikkiin koteihin tulee lasitettu parveke, jossa on mukava loikoilla aurinkoisina kesäpäivinä sekä tunnelmoida syysiltoja lyhtyjen valossa. Vellamo 1:n parvekkeille ei tarvitse sisustaa omaa jumppatilaa, sillä hurmaavalle korttelipihalle tulee jopa asukkaiden yhteinen kuntoilualue.

Tampereen Vellamo 1

2. Puun lämpöä ja Tapiolan puutarhakaupungin tunnelmaa

Tuulikello 1:n ja Tuulikello 2:n tilavilla, lautaverhoilluilla parvekkeilla voi aistia Tapiolan persoonallisen hengen. Kotitaloa ympäröivä puistomaisema jatkuu saumattomasti korttelipihalla, ja antaa ihastuttavan lisän kodin ja parvekkeen ilmeeseen. Haaveilitpa sitten kukoistavasta ruukkupuutarhasta, rennosta illanvietosta perheen kesken tai aamujoogasta leudon tuulenvireen säestämänä, lasitetulla parvekkeella on vapaus päästää mielikuvitus valloilleen.

Espoon Tuulikello

3. Kalusta kesähuone Kaivokselaan

Vantaan Kaivokselaan asettuvaan Neidonkenkään tulee tilavia ja helposti kalustettavia parvekkeita. Väljät näkymät avautuvat joko pitkälle sympaattiseen naapurustoon tai suojaisalle korttelipihalle, jossa harvinaista herkkua tarjoilee muun muassa asukkaiden yhteinen rantalentopallokenttä

Vantaan Neidonkenkä

4. Keskellä puistoa lähellä Turun keskustan sykettä

Mikä olisikaan ihanampaa kuin verkkainen kesäaamu linnunlaulun säestämänä. Kata aamiainen parvekkeelle ja nauti Kirstinpuiston puistomaisista maisemista viherkattoineen. Solina 3 ja Solina 14 asettuvat upouuden naapuruston paraatipaikalle, jossa keskustan urbaani syke kohtaa kylämäisen yhteisöllisyyden. Tuleepa alueelle myös kaunis vesi- ja valoaiheinen keskuspuisto.

Turun Kirstinpuisto

5. Sunnuntaibrunsseja sympaattisen naapuruston sydämessä

Koivuhaan Kukonaskeleen lähes kaikkiin koteihin tulee parveke, jota on helppo hyödyntää lasituksen ansiosta aina alkukeväästä pitkälle syksyyn. Täällä rauhallisen naapuruston ytimessä on mukava järjestää vaikkapa kesäinen sunnuntaibrunssi nauttien oman parvekepuutarhan tuoksuista. Sisusta oman makusi mukaan ja rentoudu yhdessä ystävien kanssa.

Vantaan Kukonaskel

Tutustu Tampereen Vellamo 1:n parvekkeeseen virtuaalisesti

Poimi vinkit parvekkeen suursiivoukseen ja sisustamiseen