Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tapiolan palvelut

Tapiolan perinteikäs keskusta uudistuu voimakkaasti, ja tarjoaa nyt entistäkin monipuolisemman valikoiman kauppoja ja kahviloita sekä ohjelmaa vapaa-aikaan. Vehreä puistomainen ympäristö luo luonnonläheiset puitteet palveluille.

Kiertele erikoisliikkeissä, piipahda kahville

Tapiolan kompaktissa keskustassa on mukava shoppailla, sillä kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi lähellä toisiaan. Alueelta löytyvät niin laadukkaat ruokakaupat ja tunnetut kauppaketjut kuin muodin ja sisustuksen viehättävät erikoisliikkeet.

Kulttuurista ja luonnosta iloa arkeen

Tapiola tarjoaa monia makupaloja myös kulttuurin ystäville; Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa.

 

Tapiola tunnetaan puutarhakaupunkina, jota on saavuttu ihailemaan kauempaakin. Alue on uudistunut tätä henkeä kunnioittaen, ja ympäristö on säilynyt vehreänä ja viihtyisänä. 

Tapiolan omaleimainen arkkitehtuuri on otettu huomioon alueen uudistuessa. Keskustan rakennukset ja ympäristö muodostavat kuin elävän näyttelyn suomalaisen maisemasuunnittelun ja rakentamisen vaiheista. 

Myös meri on Tapiolassa lähellä, sillä niittypolkuja pitkin pääsee kävelemään keskustan tuntumassa sijaitsevan Otsolahden rantaan saakka. Liikunnan ystäville Otsolahti on portti Espoon Rantaraitille, jota pitkin pääsee esimerkiksi pyöräillen aina Kivenlahteen saakka. 

Löydä oma kotisi Tapiolasta

Tapiolan keskustan läheisyyteen rakennetaan uusia Bonava-koteja. Tuulikellon kotikortteli houkuttelee asumaan viihtyisässä ympäristössä, lähellä Tapiolan kattavia palveluita. Tutustu koteihin ja löydä oma paikkasi Tapiolasta.

Kuvat: Sini Pennanen