amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hämeenlinnassa

Uudessa asunnossa ja kutsuvassa naapurustossa asuvat ilo ja onni. Luomme Hämeenlinnan ytimeen ykköspaikalle uutta kutsuvaa kotikorttelia ja uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on hulppea valikoima uudisasuntoja, joten tule jo valitsemaan omasi.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hämeenlinnassa

Uudessa asunnossa ja kutsuvassa naapurustossa asuvat ilo ja onni. Luomme Hämeenlinnan ytimeen ykköspaikalle uutta kutsuvaa kotikorttelia ja uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on hulppea valikoima uudisasuntoja, joten tule jo valitsemaan omasi.

Tervetuloa uuteen asuntoon Hämeenlinnaan

Uusi Bonava-koti sopii elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Siksi valikoimassamme on moneen menoon ja makuun sopivia uusia asuntoja: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja isompia perheasuntoja. Löydät Hämeenlinnan uudiskohteistamme uudenlaisia asumisen vaihtoehtoja ja omien toiveidesi mukaan joustavasti muuntuvia asuntoja. Kun uusi asunto on juuri omien toiveidesi mukainen, siitä kasvaa koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Valitse omaksesi uusi asunto Hämeenlinnasta, sillä se on upean huoleton vaihtoehto ja aina turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan kaupungin parhaalle paikalle ja vetovoimaiseen naapurustoon. Tämän lähemmäs monipuolisia palveluita ja erinomaisia kulkuyhteyksiä et voi päästä, koska kaikki mukavan elämän eväät ja herkut ovat vain muutaman askeleen päässä.

Hämeenlinna on Vanajaveden etelärannalla sijaitseva Kanta-Hämeen maakunnan keskus. Viihtyisänä ja sijainniltaan hyvänä kotipaikkana Hämeenlinna puhuttelee monenikäisiä asukkaita. Tässä kotikaupungissa elämä rullaa. Tervetuloa uuteen kotiin Hämeenlinnan keskustaan!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hämeenlinnassa

Kaupunginosat Hämeenlinnassa

KAIKKI KAUPUNGINOSAT MYYTÄVÄT ASUNNOT JA UUDISKOHTEET HÄMEENLINNASSA

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Mannerheimintie 103a, 00280 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)