amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hämeenlinnassa

Uudessa asunnossa ja kutsuvassa naapurustossa asuvat ilo ja onni. Luomme Hämeenlinnan ytimeen ykköspaikalle uutta kutsuvaa kotikorttelia ja uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on hulppea valikoima uudisasuntoja, joten tule jo valitsemaan omasi.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hämeenlinnassa

Uudessa asunnossa ja kutsuvassa naapurustossa asuvat ilo ja onni. Luomme Hämeenlinnan ytimeen ykköspaikalle uutta kutsuvaa kotikorttelia ja uusia myytäviä asuntoja. Tarjolla on hulppea valikoima uudisasuntoja, joten tule jo valitsemaan omasi.

Tervetuloa uuteen asuntoon Hämeenlinnaan

Uusi Bonava-koti sopii elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Siksi valikoimassamme on moneen menoon ja makuun sopivia uusia asuntoja: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja isompia perheasuntoja. Löydät Hämeenlinnan uudiskohteistamme uudenlaisia asumisen vaihtoehtoja ja omien toiveidesi mukaan joustavasti muuntuvia asuntoja. Kun uusi asunto on juuri omien toiveidesi mukainen, siitä kasvaa koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Valitse omaksesi uusi asunto Hämeenlinnasta, sillä se on upean huoleton vaihtoehto ja aina turvallinen valinta. Uudet asunnot rakennetaan kaupungin parhaalle paikalle ja vetovoimaiseen naapurustoon. Tämän lähemmäs monipuolisia palveluita ja erinomaisia kulkuyhteyksiä et voi päästä, koska kaikki mukavan elämän eväät ja herkut ovat vain muutaman askeleen päässä.

Hämeenlinna on Vanajaveden etelärannalla sijaitseva Kanta-Hämeen maakunnan keskus. Viihtyisänä ja sijainniltaan hyvänä kotipaikkana Hämeenlinna puhuttelee monenikäisiä asukkaita. Tässä kotikaupungissa elämä rullaa. Tervetuloa uuteen kotiin Hämeenlinnan keskustaan!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hämeenlinnassa

Kaupunginosat Hämeenlinnassa

Kaikki kaupunginosat Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hämeenlinnassa

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)