Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Hämeenlinna

Uudiskohteet Hämeenlinnassa asettuvat kaupungin ykköspaikalle

Uusi asunto Hämeenlinnan parhaalla paikalla sopii elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Valikoimastamme löytyy monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia uusia asuntoja. Löydät Hämeenlinnan uudiskohteistamme uudenlaisia asumisen vaihtoehtoja ja omien toiveidesi mukaan joustavasti muuntuvia asuntoja. Kun uusi asunto on juuri toiveiden mukainen, siitä kasvaa koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Uusi asunto Hämeenlinnassa on upean huoleton vaihtoehto ja aina turvallinen valinta. Uudet asunnot sijaitsevat kaupungin parhaalla paikalla ja vetovoimaisessa naapurustossa. Tämän lähemmäs monipuolisia palveluita ja erinomaisia kulkuyhteyksiä et voi päästä, koska kaikki mukavan elämän eväät ja herkut ovat vain muutaman askeleen päässä. Tervetuloa uuteen asuntoon Hämeenlinnan keskustaan.

Myytävät asunnot Hämeenlinna

Asunnot Hämeenlinnassa

Asuntotyypit

Näe ja koe Hämeenlinnassa

Uudet myytävät asunnot Hämeeninnassa kutsuvat Vanajaveden etelärannalle Kanta-Hämeen maakunnan keskukseen. Viihtyisänä ja sijainniltaan hyvänä kotipaikkana Hämeenlinna puhuttelee monen ikäisiä asukkaita. Tässä kotikaupungissa elämä rullaa. 

Hämeenlinna sijaitsee Suomen väestöllisessä keskipisteessä, josta kahden tunnin säteellä asuu 3/4 suomalaisista. Hämeenlinnaan hurauttaa autolla hetkessä kaikista Suomen suurimmista kaupungeista: Turusta matka vie kaksi tuntia, Helsingistä noin tunnin ja Tampereelta parhaimmillaan vain kolmisen varttia. Myytävät asunnot Hämeenlinnassa asettuvat ihanteellisesti kaupungin parhaalle paikalle kulkuväylien solmukohtaan.

Keskiaikaisen Hämeen linnan ympärille rakennettu kaupunki huokuu historiaa, kulttuuria, luontoa, rauhaa, ulkoilua, urheilua, seikkailua, ruokaa, tapahtumia ja shoppailua. Hämeenlinna on helposti lähestyttävä ja ystävällisen kokoinen kotipaikka, jossa kaikki löytyy ihan läheltä. Tutustu ja löydä itsellesi uusi asunto Hämeenlinnasta.

Hämeenlinnassa koko perheen voimin

Hämeenlinnan uudet asunnot sijaitsevat monipuolisten menojen lähettyvillä. Hämeenlinnan kantakaupungista ei tarvitse lähteä pitkälle luontoa etsiäkseen, sillä se on vain kivenheiton päässä. Lähialueella on noin 300 järveä, vanhaa maalaismiljöötä sekä kulttuuri- ja kansallismaisemaa, jonka jokainen suomalainen tuntee omakseen.

Uudiskohteet Hämeenlinnassa tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Esimerkiksi Aulangon upealla ulkoilualueella riittää tekemistä koko päiväksi. Tutustu legendaariseen näkötorniin, karhuluolaan, tunnelmalliseen Joutsenlampeen, monipuolisiin ulkoilureitteihin ja rantaraittiin sekä uimarantoihin. Aulangolla voit myös golfata, pelata tennistä ja ratsastaa. 

Lapsiperheille uudet myytävät asunnot Hämeenlinnassa tarjoavat oivan kotipaikan seikkailujen solmukohdassa. Läheltä löytyy mm. Ahveniston retkialue. Flowpark-seikkailupuistossa pääsee kiipeilemään vaikkapa puissa, sillä puisto tarjoaa eritasoisia, puihin rakennettuja kiipeilyreittejä. Kiipeilyn jälkeen maistuu kotakahvit tai nuotiomakkara. Vesipetoja ja hiekkakakkujen rakentajia varten Ahvenistolta löytyy upea hiekkaranta ja maauimala. 

Ympäri vuoden avoinna oleva koko perheen seikkailu- ja pelimaailma Touhutalo tarjoilee niin ikään monenlaista puuhaa niin isoille kuin pienillekin lapsille. Kiipeilykeskus Hänkissä voi yhdistää kiipeilyn hauskuuden ja tehokkaan treenin. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse perheellesi huoleton uudiskohde Hämeenlinnasta.

Nauti kulttuurista Hämeenlinnassa

Uudiskohteet Hämeenlinnassa asettuvat lähelle kaupungin parhaita kulttuurikohteita. Tarjontaa on asukaslukuun suhteutettuna enemmän kuin monissa isommissa kaupungeissa ja lähes kaikkialle pääsee noin vartissa. 

Linnaniemi kutsuu viihtymään monin tavoin. Tarjolla on ohjattua tekemistä, erilaista ihmeteltävää ja rentoa yhdessäoloa. Yhteen niemeen mahtuu monenmoista, kuten keskiaikainen Hämeen linna ja Museo Militaria, jotka antavat historian nälkäiselle varmasti kylläisen tunteen.

Linnaa ympäröivä puisto suo mahdollisuuden vaikkapa piknikin antimista nauttimiseen ja vapaa-ajasta nautiskeluun aurinkoa palvoen, pelaillen ja frisbeetä heitellen. Linnanniemestä voi jatkaa Kaupunginpuistoon, josta pääsee rautatiesiltaa pitkin Aulangolle. 

Myytävät asunnot Hämeenlinnassa sijaitsevat lähellä vanhaan tehdasmiljööseen rakennetua Verkatehdasta, joka koostuu yli 700-paikkaisesta musiikki- ja kongressikäyttöön suunnitellusta Vanaja-salista, kokouskeskuksesta ja ravintoloista. Verkatehtaalla toimii myös esimerkiksi elokuvakeskus Bio Rex, Hämeenlinnan Teatteri, Hämeenlinnan Taidemuseo sekä Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX.

Shoppaile ja herkuttele Hämeenlinnassa

Bonavan uudiskohteet Hämeenlinnassa asettuvat vain muutaman askeleen päähän Kauppakeskus Goodmanista, joka tarjoilee kaikki mahdolliset palvelut mukavan kokoisessa ja viihtyisässä paketissa. Myytävät asunnot Hämeenlinnassa sopivat myös varttuneemmalle väelle, sillä Goodmanin erikoisuuksiin kuuluvat mm. suositut Seniorikävelyt, jotka tarjoavat helpon ja mukavan tavan kokoontua yhteen ja nauttia yhteisestä liikkumisesta kauppakeskuksen tiloissa kelistä riippumatta. 

Kaupungista löytyy ihastuttava valikoima erikoisliikkeitä, antiikkiliikkeitä ja antikvariaatteja, kirpputoreja ja tehtaanmyymälöitä. Hämeenlinnan tori on kesäisin ja kuukausimarkkinoiden aikana vilkas kauppapaikka ja ihmisten tapaamispaikka. Torilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Myytävät asunnot Hämeenlinnassa sopivat myös herkuttelijoille, sillä kaupungin keskustasta on helppo kipaista suuntaan kuin suuntaan. Hämeenlinna tarjoaakin laajan valikoiman ihania kahviloita, houkuttelevia lounasravintoloita ja viihtyisiä illanviettopaikkoja – jokaiselle jotakin moneen makuun ja menoon.

Asu Hämeenlinnassa ihanan huolettomasti

Hämeenlinnan myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.
 
Uusi asunto Hämeenlinnassa on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.
 
Uusi asunto Hämeenlinnassa tuo mielenrauhaa, koska perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien kotien asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

Ensimmäinen oma asunto löytyy Hämeenlinnasta parhaalta paikalta 

Hämeenlinnan uudet myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uudiskohde on aina turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.

Kun olet ostamassa Bonava-kotia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan uuden asuntosi sisustuksen sävyt ja materiaalit maksuttomista vaihtoehdoista. Lisäksi voit valita maksullisista Lifestyle-paketeista mieleisesi ja tehdä kodistasi juuri oman elämäntilanteesi mukaisen ja näköisen.

Hämeenlinnan myytävät asunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan. 

Hämeenlinnan uudiskohde sopii sijoittajalle

Hämeenlinnan uudet asunnot rakennetaan parhaille paikoille ja mukaviin naapurustoihin, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärelle. Uudiskohteet sopivat mainiosti sijoitusasunnoiksi, joiden valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Tutustu Hämeenlinnan kiinnostavaan asuntovalikoimaamme. 

Uusia asuntoja mukavassa naapurustossa Hämeenlinnassa 

Hämeenlinnan uudiskohteet suunnitellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Hämeenlinnaan sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. 

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)