Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Hämeenlinna

Myytävät asunnot Hämeenlinna

Uudiskohteet Hämeenlinnassa asettuvat kaupungin ykköspaikalle

Uusi asunto Hämeenlinnan parhaalla paikalla sopii elämäsi erilaisiin vaiheisiin. Valikoimastamme löytyy monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia uusia asuntoja. Löydät Hämeenlinnan uudiskohteistamme uudenlaisia asumisen vaihtoehtoja ja omien toiveidesi mukaan joustavasti muuntuvia asuntoja. Kun uusi asunto on juuri toiveiden mukainen, siitä kasvaa koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Uusi asunto Hämeenlinnassa on upean huoleton vaihtoehto ja aina turvallinen valinta. Uudet asunnot sijaitsevat kaupungin parhaalla paikalla ja vetovoimaisessa naapurustossa. Tämän lähemmäs monipuolisia palveluita ja erinomaisia kulkuyhteyksiä et voi päästä, koska kaikki mukavan elämän eväät ja herkut ovat vain muutaman askeleen päässä. Tervetuloa uuteen asuntoon Hämeenlinnan keskustaan.

Uudiskohteet ja myytävät asunnot Hämeenlinnassa

Bonavan uudisasunnot Hämeenlinnassa

Oma kaksio tai kolmio Hämeenlinnan keskustasta

Haaveiletko huolettomasta keskustakodista Hämeenlinnan ykköspaikalla? Bonavan myytävät kaksiot ja kolmiot kutsuvat paraatipaikalle kauppakeskus Goodmanin naapuriin. Ensiasunnon ostajan ajatuksissa on usein uusi yksiö Hämeenlinnan keskustassa. Yksiön lisäksi myös pieni kaksio tai kolmio ovat varteenotettavia vaihtoehtoja, jotka kestävät aikaa ja elämän muuttuvia tilanteita. Toisin kuin yksiö, kaksio tarjoaa tarvittaessa myös omaa rauhaa ja lisää säilytystilaa. Perhekoon kasvaessa uusi kolmio Hämeenlinnan keskustasta on mitä mainioin ratkaisu, sillä uudiskohteessa sisäilman raikkaudesta tai remonttitarpeista ei tarvitse kantaa huolta. Aivan kuten yksiö, myös uusi kaksio voi olla taloudellisesti järkevä ratkaisu, sillä uudiskohteessa kulut ovat kurissa ja vastike kohtuullinen. Lisäksi uudet myytävät kaksiot ja kolmiot Hämeenlinnassa on suunniteltu pohjaratkaisuiltaan tehokkaiksi vailla hukkaneliöitä. Katso kaikki Bonavan myytävät kaksiot ja kolmiot Hämeenlinnan keskustassa ja löydä oma kotisi, joka toimii nyt ja tulevaisuudessa.

Näe ja koe Hämeenlinnassa

Uudet myytävät asunnot Hämeeninnassa kutsuvat Vanajaveden etelärannalle Kanta-Hämeen maakunnan keskukseen. Viihtyisänä ja sijainniltaan hyvänä kotipaikkana Hämeenlinna puhuttelee monen ikäisiä asukkaita. Tässä kotikaupungissa elämä rullaa. 

Hämeenlinna sijaitsee Suomen väestöllisessä keskipisteessä, josta kahden tunnin säteellä asuu 3/4 suomalaisista. Hämeenlinnaan hurauttaa autolla hetkessä kaikista Suomen suurimmista kaupungeista: Turusta matka vie kaksi tuntia, Helsingistä noin tunnin ja Tampereelta parhaimmillaan vain kolmisen varttia. Myytävät asunnot Hämeenlinnassa asettuvat ihanteellisesti kaupungin parhaalle paikalle kulkuväylien solmukohtaan.

Keskiaikaisen Hämeen linnan ympärille rakennettu kaupunki huokuu historiaa, kulttuuria, luontoa, rauhaa, ulkoilua, urheilua, seikkailua, ruokaa, tapahtumia ja shoppailua. Hämeenlinna on helposti lähestyttävä ja ystävällisen kokoinen kotipaikka, jossa kaikki löytyy ihan läheltä. Tutustu ja löydä itsellesi uusi asunto Hämeenlinnasta.

Hämeenlinnassa koko perheen voimin

Hämeenlinnan uudet asunnot sijaitsevat monipuolisten menojen lähettyvillä. Hämeenlinnan kantakaupungista ei tarvitse lähteä pitkälle luontoa etsiäkseen, sillä se on vain kivenheiton päässä. Lähialueella on noin 300 järveä, vanhaa maalaismiljöötä sekä kulttuuri- ja kansallismaisemaa, jonka jokainen suomalainen tuntee omakseen.

Uudiskohteet Hämeenlinnassa tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Esimerkiksi Aulangon upealla ulkoilualueella riittää tekemistä koko päiväksi. Tutustu legendaariseen näkötorniin, karhuluolaan, tunnelmalliseen Joutsenlampeen, monipuolisiin ulkoilureitteihin ja rantaraittiin sekä uimarantoihin. Aulangolla voit myös golfata, pelata tennistä ja ratsastaa. 

Lapsiperheille uudet myytävät asunnot Hämeenlinnassa tarjoavat oivan kotipaikan seikkailujen solmukohdassa. Läheltä löytyy mm. Ahveniston retkialue. Flowpark-seikkailupuistossa pääsee kiipeilemään vaikkapa puissa, sillä puisto tarjoaa eritasoisia, puihin rakennettuja kiipeilyreittejä. Kiipeilyn jälkeen maistuu kotakahvit tai nuotiomakkara. Vesipetoja ja hiekkakakkujen rakentajia varten Ahvenistolta löytyy upea hiekkaranta ja maauimala. 

Ympäri vuoden avoinna oleva koko perheen seikkailu- ja pelimaailma Touhutalo tarjoilee niin ikään monenlaista puuhaa niin isoille kuin pienillekin lapsille. Kiipeilykeskus Hänkissä voi yhdistää kiipeilyn hauskuuden ja tehokkaan treenin. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse perheellesi huoleton uudiskohde Hämeenlinnasta.

Nauti kulttuurista Hämeenlinnassa

Uudiskohteet Hämeenlinnassa asettuvat lähelle kaupungin parhaita kulttuurikohteita. Tarjontaa on asukaslukuun suhteutettuna enemmän kuin monissa isommissa kaupungeissa ja lähes kaikkialle pääsee noin vartissa. 

Linnaniemi kutsuu viihtymään monin tavoin. Tarjolla on ohjattua tekemistä, erilaista ihmeteltävää ja rentoa yhdessäoloa. Yhteen niemeen mahtuu monenmoista, kuten keskiaikainen Hämeen linna ja Museo Militaria, jotka antavat historian nälkäiselle varmasti kylläisen tunteen.

Linnaa ympäröivä puisto suo mahdollisuuden vaikkapa piknikin antimista nauttimiseen ja vapaa-ajasta nautiskeluun aurinkoa palvoen, pelaillen ja frisbeetä heitellen. Linnanniemestä voi jatkaa Kaupunginpuistoon, josta pääsee rautatiesiltaa pitkin Aulangolle. 

Myytävät asunnot Hämeenlinnassa sijaitsevat lähellä vanhaan tehdasmiljööseen rakennettua Verkatehdasta, joka koostuu yli 700-paikkaisesta musiikki- ja kongressikäyttöön suunnitellusta Vanaja-salista, kokouskeskuksesta ja ravintoloista. Verkatehtaalla toimii myös esimerkiksi elokuvakeskus Bio Rex, Hämeenlinnan Teatteri, Hämeenlinnan Taidemuseo sekä Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX.

Shoppaile ja herkuttele Hämeenlinnassa

Bonavan uudiskohteet Hämeenlinnassa asettuvat vain muutaman askeleen päähän Kauppakeskus Goodmanista, joka tarjoilee kaikki mahdolliset palvelut mukavan kokoisessa ja viihtyisässä paketissa. Myytävät asunnot Hämeenlinnassa sopivat myös varttuneemmalle väelle, sillä Goodmanin erikoisuuksiin kuuluvat mm. suositut Seniorikävelyt, jotka tarjoavat helpon ja mukavan tavan kokoontua yhteen ja nauttia yhteisestä liikkumisesta kauppakeskuksen tiloissa kelistä riippumatta. 

Kaupungista löytyy ihastuttava valikoima erikoisliikkeitä, antiikkiliikkeitä ja antikvariaatteja, kirpputoreja ja tehtaanmyymälöitä. Hämeenlinnan tori on kesäisin ja kuukausimarkkinoiden aikana vilkas kauppapaikka ja ihmisten tapaamispaikka. Torilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Myytävät asunnot Hämeenlinnassa sopivat myös herkuttelijoille, sillä kaupungin keskustasta on helppo kipaista suuntaan kuin suuntaan. Hämeenlinna tarjoaakin laajan valikoiman ihania kahviloita, houkuttelevia lounasravintoloita ja viihtyisiä illanviettopaikkoja – jokaiselle jotakin moneen makuun ja menoon.

Asu Hämeenlinnassa ihanan huolettomasti

Hämeenlinnan myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.
 
Uusi asunto Hämeenlinnassa on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.
 
Uusi asunto Hämeenlinnassa tuo mielenrauhaa, koska perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Esimerkiksi uusien kotien asuntokohtainen vedenmittaus on asukkaille merkittävä etu. 

Ensimmäinen oma asunto löytyy Hämeenlinnasta parhaalta paikalta 

Hämeenlinnan uudet myytävät asunnot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uudiskohde on aina turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.

Kun olet ostamassa Bonava-kotia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan uuden asuntosi sisustuksen sävyt ja materiaalit maksuttomista vaihtoehdoista. Lisäksi voit valita maksullisista Lifestyle-paketeista mieleisesi ja tehdä kodistasi juuri oman elämäntilanteesi mukaisen ja näköisen.

Hämeenlinnan myytävät asunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan. 

Hämeenlinnan uudiskohde sopii sijoittajalle

Hämeenlinnan uudet asunnot rakennetaan parhaille paikoille ja mukaviin naapurustoihin, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärelle. Uudiskohteet sopivat mainiosti sijoitusasunnoiksi, joiden valintaa ohjaavat sijainti, kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Tutustu Hämeenlinnan kiinnostavaan asuntovalikoimaamme. 

Uusia asuntoja mukavassa naapurustossa Hämeenlinnassa 

Hämeenlinnan uudiskohteet suunnitellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Koska uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Hämeenlinnaan sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka.