Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Asunnot Hämeenlinnan keskusta

Hämeenlinnan keskusta

Uudiskohteet Hämeenlinnan keskustassa hurmaavat

Hämeenlinnan keskustassa pääset asumaan kaupungin ykköspaikalle. Uudet myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa sopivat moneen makuun huoletonta asumista tarjoillen. Tutustu ja valitse upea uudiskohde huippupaikalta mukavasta naapurustosta.

Uudet myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa asettuvat ihanteellisesti lähelle kaupungin vetovoimaisimpia vierailukohteita. Vanajavesi tuo luonnon Hämeenlinnan kaupungin sydämeen. Historian siipien havinaa puolestaan tarjoilee 1200-luvulta peräisin oleva Hämeen linna. Uusinta rakentamista edustaa moottoritien päälle 2014 valmistunut kaupungin laajennus, jonka myötä uusien asuintalojen ohella moottoritien päälle nousi kauppakeskus Goodman.

Uudiskohteet Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevat kauppakeskus Goodmanin naapurissa keskellä palveluja, mikä tekee asumisesta ainutlaatuisen helppoa. Naapurustosta ja vain kävelymatkan päästä löytyvät myös muut kasvavan ja kehittyvän kaupungin monipuoliset palvelut, harrastusmahdollisuudet ja työpaikat. Uudet myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa myös upealle Aulangolle, jossa luonnonsuojelualue hotelleineen, kylpylöineen, golfkenttineen, näkötorneineen, ratsastustalleineen ja leirintäalueineen hurmaa niin paikalliset kuin turistit. 

Hämeenlinnan keskustan uudet asunnot asettuvat omalle tontille Kaivokadulle kaikkien mukavaan elämään kuuluvien palvelujen naapuriin. Yhdessä uudiskohteet muodostavat upean kokonaisuuden, jotka tarjoilevat avaria, raikkaita ja nuorekkaita citykoteja, joiden suunnittelussa on panostettu valoisuuteen, selkeyteen ja esteettömyyteen. Tutustu muuttovalmiisiin koteihin ja valitse omaksesi uusi asunto Hämeenlinnan keskustasta.

Hämeenlinnan keskustan myytävät asunnot

Tutustu Hämeenlinnan Paasiaukion ja -kulman naapurustoon

Uusia citykoteja huippusijainnilla

Hämeenlinnan keskustan sykkeessä sijaitsevat Paasiaukion ja Paasikulman uudet asunnot hurmaavat avarilla pohjaratkaisuillaan ja laadukkailla materiaaleillaan.

Uusi asunto Hämeenlinnan keskustassa puhuttelee shoppailijaa ja herkkusuuta

Tästä ei sijainti parane. Bonavan myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa asettuvat huippupaikalle aivan kauppakeskus Goodmanin naapuriin. Irwin Goodmanin mukaan nimetyssä ostosparatiisissa on yli 70 liikettä, ravintolaa ja palvelupistettä. Uudiskohteet Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevat vain kivenheiton päässä Hämeenlinnan torista, joka tunnetaan paitsi kauppapaikkana myös kaupunkilaisten toisena olohuoneena. Mikä sen rattoisampaa kuin kävellä muutama viihtyisä korttelin väli ystäviä tapaamaan lämpöisen kahvikupin äärelle. Valitse omaksesi uusi asunto Hämeenlinnan keskustasta ja kotiudu kaupungin parhaalle paikalle.

Asunto Hämeenlinnan keskustasta innostaa liikkumaan

Hämeenlinnassa luonto on läsnä kaikkialla. Bonavan myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa asettuvat loistavien harrastusmahdollisuuksien äärelle. Uudiskohteet Hämeenlinnan keskustassa kutsuvat myös Aulangon luonnonsuojelualueelle golfaamaan, ratsastamaan, hiihtämään ja reippailemaan luonnossa. Ulkoilun lomassa voi pysähtyä paistamaan makkaraa ulkoilumajalle tai pulahtaa uimaan raikkaaseen järviveteen. Valitse omaksesi uusi asunto Hämeenlinnan keskustasta ja reippaile lähiluonnossa ympäri vuoden.

Kulkuyhteydet

Bonavan uudet myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa asettuvat loistopaikalle vain muutaman korttelin päähän linja-autoasemasta. Täältä matka käy kätevästi niin eri puolille Hämeenlinnaa kuin lähikaupunkeihin Lahteen, Tampereelle ja Helsinkiin. VR:n lähiliikennejunista R-linja pysähtyy Hämeenlinnan juna-asemalla ja kuljettaa aina Helsingin Rautatientorille saakka.

Myös autoilijalle uusi asunto Hämeenlinnan keskustasta on mitä mainioin valinta. Hämeenlinnassa on helppo liikkua niin kaupungin sisällä kuin pidemmällekin. Bonavan myytävät asunnot Hämeenlinnassa sijaitsevat aivan Hämeenlinnanväylän kupeessa, joten lähtö tien päälle sujuu näppärästi. Valitse omaksesi uusi asunto Hämeenlinnan keskustasta ja nauti arjen helppoudesta kätevien kulkuyhteyksien varrella.

Uusi asunto Hämeenlinnan keskustasta hurmaa huolettomuudellaan

Bonavan myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa tarjoilevat ihanaa arjen helppoutta. Kerrostalossa voit unohtaa lumityöt ja heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Uudiskohteen perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä tuo mielenrauhaa. Oivaltavien pohjaratkaisujen ansiosta Bonavan myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Laadukkaat materiaalit, esteettömyys, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu puhuttelevat niin nuorta paria, perheellisiä kuin omakotitalosta muuttavia. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Hämeenlinnan keskustasta.

Ensiasunto Hämeenlinnan keskustasta

Ensimmäisen oman kodin osto on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Uusi asunto Hämeenlinnasta on huoleton ja turvallinen valinta, sillä uudiskohteen perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden takuu piilevistä virheistä. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Lisäksi uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Mikä parasta, kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan mieleisesi sisustusmateriaalit uuteen kotiisi. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse ensimmäiseksi omaksi kodiksi uusi asunto Hämeenlinnan keskustasta.

Uusi asunto Hämeenlinnan keskustasta on sijoittajan unelma

Bonavan uudet myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa tarjoavat kiinnostavia kohteita asuntosijoittajalle. Kulkuväylien solmukohtaan ja kattavien palvelujen äärelle asettuvat uudiskohteet Hämeenlinnan keskustassa tarjoavat vetovoimaisen kotipaikan, jonne vuokralaiset on helppo löytää. Muuttovalmiiden kotien raikkaat pinnat, toimivat pohjaratkaisut ja energiatehokkuus puhuttelevat asukkaita elämäntilanteesta rippumatta. Sijoittajan kannalta asunto Hämeenlinnan keskustassa on huoleton valinta, sillä kaupunki vetää puoleensa niin opiskelijoita kuin työvoimaa. Uudet myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa kutsuvat kaupungin parhaalle paikalle.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)