Kolmiot Hämeenlinna

Myytävät kolmiot Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa on hyvä elää ja asua. Bonavan uudet myytävät kolmiot tarjoavat huoletonta asumista huippupaikalla Hämeenlinnan keskustassa. Täällä arki sujuu kuin tanssi. Katso kaikki myytävät kolmiot Hämeenlinnassa ja löydä uusi kotisi.

Hämeenlinna virkistysmahdollisuuksineen ja kehittyvine palveluineen kutsuu. Täällä raikas luonto löytyy vain askelten päästä kotiovea ja elämää siivittää arjen helppous. Bonavan myytävät kolmiot asettuvat paraatipaikalle Hämeenlinnan keskustaan aivan kauppakeskus Goodmanin naapuriin. Uudet kolmiot tarjoavat fiksuja asuntopohjia, laadukasta uudisasumista ja sujuvaa arkea. Katso nyt kaikki myytävät kolmiot Hämeenlinnan keskustassa ja valitse suosikkisi. Toimi nopeasti, sillä kaikki myytävät kolmiot ovat muuttovalmiita.

Kolmiot Hämeenlinna

Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty

Uusi kolmio tuo helpotusta elämään

Bonavan myytävät kolmiot Hämeenlinnassa on suunniteltu huolella huoletonta asumista silmällä pitäen. Jokainen uusi myytävä kolmio on toteutettu laadukkain pintamateriaalein helposti kalustettavaksi ja turvallisuuteen panostaen. Uudiskohteessa remonttitarpeista tai sisäilmaongelmista ei tarvitse huolehtia vaan ajan voi käyttää elämästä nauttimiseen. Myytävät kolmiot sijaitsevat aivan Hämeenlinnan ydinkeskustassa kauppakeskus Goodmanin naapurissa, joten ostoksilla käymiseen ei tuhlaannu turhaan aikaa. Kulkuyhteydet suuntaan kuin suuntaan toimivat ja autolla on helppo lähteä pidemmällekin, sillä Hämeenlinnanväylä löytyy kivenheiton päästä. Kaikki myytävät kolmiot Hämeenlinnassa ovat muuttovalmiita, joten näihin koteihin pääset heti kaupanteon jälkeen.

Myytävät kolmiot lapsiperheille

Bonavan myytävät kolmiot Hämeenlinnassa vastaavat monenlaisten elämäntilanteiden tarpeisiin. Uudet kolmiot on suunniteltu pohjaratkaisuiltaan toimiviksi, avariksi ja valoisiksi. Säilytystilojen runsauteen on kiinnitetty huomiota jo suunnittelupöydällä, joten näihin koteihin sopii mainiosti myös pieni perhe. Kaikki myytävät kolmiot ovat esteettömiä ja oleskelutilojen yhteydestä löytyy lasitettu parveke, jonne lastenvaunut on helppo työntää perheen pienimmän nauttiessa päiväunista. Kätevien irtaimistovarastojen lisäksi monien kotien yhteydessä on oma vaatehuone. Katso kaikki myytävät kolmiot Hämeenlinnassa ja löydä perheellesi koti, jossa arki sujuu.

Myytävät kolmiot Hämeenlinnassa kutsuvat liikkumaan

Hämeenlinnassa liikunnan iloista on helppo nauttia lähellä kotia. Uudet myytävät kolmiot kutsuvat hyödyntämään Hämeenlinnan monipuolisia harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia. Kivenheiton päässä uusista kodeista löytyy satumainen Aulangon ulkoilualue, joka tarjoaa upeita luontoelämyksiä sekä harrastusmahdollisuuksia golfista tennikseen ja ratsastuksesta uintiin. Sadesäällä sisäliikuntamahdollisuudet tulevat tarpeellisiksi, ja uusien Bonava-kotien asukkaiden iloksi myytävät kolmiot sijaitsevatkin lähellä Hämeenlinnan uimahallia sekä useita kuntokeskuksia. HPK:n kotihallille Pohjantähti Areenallekin matkaa on vain puolitoista kilometriä. Katso nyt kaikki myytävät kolmiot ja löydä koti ainutlaatuisten harrastusmahdollisuuksien ääreltä.

Uusi kolmio kulkuyhteyksien kupeesta

Hämeenlinnasta on helppo liikkua joka suuntaan. Bonavan uudet myytävät kolmiot asettuvat liikenneyhteyksien solmukohtaan ja aivan Valtatie 3:n kupeeseen, joten autolla on helppo hurauttaa töihin jopa pääkaupunkiseudulle. Uudet myytävät kolmiot ovat huoleton valinta myös autottomille, sillä keskustasijaintinsa ansiosta asioilla voi käydä kätevästi myös kävellen. Rautatieasemalle on reilun puolentoista kilometrin matka, joka taittuu näppärästi kävellen tai bussilla. Eteläkadulla sijaitsevalle Hämeenlinnan linja-autoasemalle kävelee kymmenessä minuutissa ja täältä matka taittuu mukavasti niin Helsingin kuin Tampereen suuntaan. Myytävät kolmiot ovat huoleton valinta niin paikallisille muuttajille kuin pidemmältä saapuville. Katso kaikki Bonavan myytävät kolmiot Hämeenlinnassa ja muuta vaikka heti.

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Arvi Kariston katu 13 lh 4, 13100 Hämeenlinna

050 476 2332 050 4525 254