Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Laajasalo uudiskohteet

Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Laajasalossa

Kuvaus

Uudiskohteet Laajasalossa tarjoavat urbaania saaristoelämää

Helsingin Laajasalo tunnetaan merellisenä ja luonnonläheisenä kotipaikkana. Laajasalon uudet myytävät asunnot vetävät puoleensa tarjoten huoletonta asumista kodikkaassa naapurustossa. Uudiskohde Laajasalossa on upea mahdollisuus.

Laajasalon saaren lounaisosan merellisissä maisemissa sijaitsee kutsuva Kruunuvuorenrannan kotipaikka.  Viime vuosiin asti suljettuna öljysataman alueena tunnettu kohde saa nyt uuden elämän upeana kotikeitaana uusine asuntoineen, uimarantoineen, venesatamineen sekä rantapromenadeineen. Kehittyvä Yliskylän alue puolestaan tarjoaa Laajasalon keskustan kattavia lähipalveluja kivenheiton päässä kotiovelta. Rakentamisesta huolimatta suuri osa alueesta jää puistoiksi, metsäksi, luonnonsuojelualueeksi, vapaiksi rannoiksi ja virkistyskäyttöön.

Laajasalon uusien asuntojen naapurusto on suunniteltu moni-ilmeiseksi kerrostalo- ja pientalovaltaiseksi asuinympäristöksi, joka koostuu kahdeksasta osa-alueesta: Borgströminmäestä, Gunillankalliosta, Kaitalahdesta, Hopealaaksosta, Haakoninlahdesta, Kruunuvuoresta, Koirasaaresta ja Stansvikinnummesta.

Kruunuvuorenrannan ja Laajasalon keskustan parhaisiin puoliin kuuluu paitsi meren myös palvelujen läheisyys. Kotikulmilta löytyvätkin kaikki mukavan elämisen ja asumisen eväät huolettomassa paketissa. Hyvin suunnitellut Helsingin Laajasalon uudet asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Uudiskohteet Laajasalossa hurmaavat

Merellisen Laajasalon helmi, Kruunuvuorenranta, saa uuden elämän tuttavallisena ja luonnonläheisenä kotipaikkana. Uudiskohteet Laajasalossa asettuvat upeaan Kruunuvuorenrannan kotikortteliin Borgströminmäelle ja Gunillankalliolle sekä uuden ostoskeskus Saaren naapuriin Laajasalon keskustaan. Laajasalon Kaiku antaa uuden elämän vanhan ostoskeskuksen tontille tarjoten aikanaan koteja niin lapsiperheille kuin huolettomasta asumisesta haaveilevalle vanhemmalle väelle. Siisti ympäristö ja upouudet palvelut tekevät elämästä huolettoman viihtyisää valotaideteosten tuodessa valon myös pimeimpään vuodenaikaan. Asumisen omassa kotikorttelissa kruunaa kotiovelta avautuva suojeltu luonto lenkkipolkuineen. Tutustu ja ihastu, uudiskohteet Laajasalossa rakentuvat hyvää vauhtia ja lisää on tulossa.

Vehreän luonnon ympäröimänä Laajasalossa

Laajasalon myytävät asunnot sijaitsevat upeilla paikoilla lähellä Kruunuvuorenrannan suojeltua luontoa. Luontopolut, historialliset kartanomaisemat ja kuuden kilometrin mittainen rantaviiva tuovat poikkeuksellisen säväyksen elämään Kruunuvuorenrannassa. Stansvikin lehdon suojeltu metsä kätkee sisäänsä ihastuttavia polkuja ja luonnon rauhaa. Hopealaakson laajan metsäalueen kupeeseen rakentuu upea urheilualue jalkapallo- ja tenniskenttineen. Tullisaaren lenkkeilypolut ja vihreät nurmikot kutsuvat viettämään kiireetöntä kesäpäivää piknikin merkeissä. Valitse omaksesi uusi asunto Laajasalosta ja nauti liikunnan riemusta vehreän luonnon helmassa.

Kehittyvät kulkuyhteydet

Laajasalon myytävät asunnot sijaitsevat bussilinjan 84 varrella. Kruunuvuorenrantaan rakentuu lisäksi uusi raitiovaunureitti. Kruunusiltojen valmistuessa raitiovaunut ja kevyt liikenne kulkevat keskustasta Hakaniemen ja Korkeasaaren kautta suoraan Kruunuvuorenrantaan. Autolla Laajasaloon ja Kruunuvuorenrantaan pääsee näppärästi Itäväylältä.

Pyöräilijän iloksi Bonavan myytävät asunnot Laajasalossa sijaitsevat viihtyisien kevyen liikenteen väylien varrella. Pistä pyörät pyörimään ja polje rantoja pitkin vaikka Vuosaareen asti tai suuntaa keskustaan Kulosaaren, Mustikkamaan ja Isoisänsillan kautta.

Harvinaisia helmiä herkkusuille

Laajasalon myytävät asunnot sopivat herkkusuulle. Ravintolatarjonta yllättää ja kutsuu viihtymään maittavan ruoan pariin kotikulmille. Upean luonnon keskellä sijaitsevan Stansvikin kartanon lounaan voi nauttia vaikka terassilla laineiden liplatusta kuunnellessa. Ravintola Pyysaari eli tuttavallisemmin Palma de Pyy on avoinna toukokuusta syyskuuhun tarjoillen perinteisiä herkkuruokia upeissa maisemissa. Italialaisen ruoan ystäville legendaarinen navettapizzeria Fornitaly on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Miltä kuulostaisi tunnelmallinen ravintolailta arjen askareiden päätteeksi? Bonavan myytävät asunnot Laajasalossa kutsuvat herkuttelemaan kotikulmille.

Uudiskohde Laajasalon parhaalta paikalta

Laajasalon Kruunuvuorenrannasta muotoutuu vehreän merellinen kotipaikka 13 000 helsinkiläiselle. Laajasalon uudiskohteiden moderni arkkitehtuuri sulautuu kauniisti alueen suojeltuun luontoon tehden kotimatkasta tunnelmallisen. Bonavan uudiskohteet Kruunuvuorenrannassa asettuvat suojaisalle sijainnille päättyvän tien varrelle. Pääväylänä tunnetulle Koirasaarentielle on vain parin sadan metrin matka. Jo nyt Koirasaarentiellä pysähtyvät bussit ja tulevaisuudessa ohi kiitää ratikka. Kruunuvuorenrannan uudiskohteet tekevät myös vapaa-ajasta mieluisaa, sillä kotiovelta avautuvat ihastuttavat luontopolut ja lenkkeilyreitit. Täällä on mukava elää ja asua.

Uusi asunto Laajasalosta oman tyylisi mukaan

Bonavan myytävät asunnot Laajasalossa tarjoavat sisustustyylejä moneen menoon ja makuun. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuden asunnon sisustustyylin viidestä upeasta kokonaisuudesta. Uuden asunnon hintaan kuuluu tyylikkään pelkistetty ja valoisan vaalea moderni sisustuskokonaisuus, joka luo ajattoman pohjan kodikkaalle sisustukselle. Voin halutessasi valita lisähintaisista vaihtoehdoista klassisen, skandinaavisen, teollisen tai trendikkään tyylin. Valinta on sinun.

Uusi asunto Laajasalossa on oiva sijoitus

Sijoituskohteeksi uusi asunto Laajasalosta on mitä mainioin. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit tekevät uudisasunnosta vetovoimaisen sijoituskohteen. Uudisasunnossa remonttihuolet eivät paina mieltä. Lisäksi asukkaat on helppo löytää, sillä pääkaupunkina Helsinki vetää puoleensa työvoimaa ja opiskelijoita. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Laajasalosta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58