Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myynnissä

Helsingin Kaiku 2

Muutto: keväällä 2021

Kodikasta asumista ja oman korttelipihan tunnelmaa Laajasalossa

Hurmaava Kaiku 2 tuo Laajasalon keskeisimmälle paikalle monipuolisen valikoiman uusia koteja. Laadukkaiden ratkaisujen ja avarien näkymien lisäksi tunnelmaa luo korttelin keskelle muotoutuva sisäpiha.

Asunto Oy Helsingin Kaiku 2 tuo 29 kaunista uutta kotia aivan Laajasalon keskustaan, vain kivenheiton päähän Yliskylän kattavista lähipalveluista sekä päiväkodeista ja kouluista. Kaiku 2 on unelmien kotipaikka niille, jotka arvostavat merellistä, luonnonläheistä ympäristöä sekä lyhyttä matkaa ydinkeskustan sykkeeseen. Odotetun uudiskohteen valikoimassa on niin yksineläjien, pariskuntien kuin perheiden toiveiden mukaan räätälöityjä huoneistoja. Toimivien asuntopohjien ansiosta kaikki kodit ovat helposti kalustettavia ja tilankäytöltään tehokkaita. Osaan kodeista suunnitellaan myös vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja ja muuntomahdollisuuksia, jotta uusi koti vastaisi juuri sinun ja perheesi tarpeita. Kodeista avautuu harvinaisen väljiä näkymiä, ja parvekkeiden ilmansuunnat ovat ihanteelliset. Kaikissa kodeissa on hyvin varusteltu keittotila, upea kylpyhuone, lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto. Tutustu nyt Kaiku 2:n kodikkaaseen tunnelmaan ja löydä elämäsi koti ja naapurusto.

Unohtumattomia hetkiä pihapolun varrella

Kaiku 2 huokuu lämmintä tunnelmaa kotitalon aula- ja yhteistiloista aina yhteisiin ulkoalueisiin asti. Poikkeuksellisen valoisat ja viihtyisät aulatilat toivottavat tulijan tervetulleeksi heti kotiovella. Viihtyisän kotikorttelin keskelle muotoutuu toiminnallinen pihapolku, jonka ympärille tulee monipuolisesti alueita yhdessäoloon, leikkimiseen, pihapeleille, kuntoiluun ja viljelyyn. Suojaisan sisäpihan lisäksi myös kotikorttelin eteläosaan suunnitellaan rauhallisia ulkoalueita. Asukkaiden käytössä on viihtyisän korttelipihan lisäksi myös saunaosasto, kerhotila, pesula ja kuivaushuone sekä käytännölliset säilytystilat lastenvaunuille ja pyörille. Pysäköintipaikat sijoitetaan kannen alle, mistä pääsee vaivattomasti hissillä suoraan omaan kotikerrokseen säällä kuin säällä. Autopaikkoihin on saatavissa myös sähköauton latausmahdollisuus.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
48 - 118 m²
Huoneita
2 - 5
Koteja yhteensä
29
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
156 200 - 372 100 €
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Laajasalon naapurustoon:

Hyviä uutisia

Helsingin keskustan ja Laajasalon Kruunuvuorenrannan välille rakennetaan Suomen pisin silta Lue lisää