Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytavat-asunnot-helsinki-laajasalo-yliskyla-kaiku

Muuttovalmis

Helsingin Kaiku 2

Vastavalmistunut koti Laajasalon sydämestä

Tontin omistus:
Oma
Valmistuminen:
Muuttovalmis
Katso asunnot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Helsingin Kaiku 2:n muuttovalmiita Bonava-koteja ja sisustettua esittelyasuntoa C1 (5h+kt+s, 118 m², 1. krs) toistaiseksi vain henkilökohtaisissa asuntoesittelyissä. Ehdota kalenterista sinulle sopivaa aikaa tai ole yhteydessä sähköpostitse myynti@bonava.fi tai puhelimitse 0800 05558 (maksuton).

Varaa tapaamisaika
Kuvaus

Vastavalmistunut koti Laajasalon sydämestä

Muuttovalmis Kaiku 2 kutsuu merellisen Laajasalon keskeisimmälle paikalle kauppakeskus Saaren naapuriin. Toimi pian, sillä jäljellä on enää yksi ihastuttava perheasunto.

Asunto Oy Helsingin Kaiku 2 asettuu aivan Laajasalon keskustaan, vain kivenheiton päähän Yliskylän kattavista lähipalveluista sekä päiväkodeista ja kouluista. Kaiku 2 on unelmien kotipaikka niille, jotka arvostavat merellistä, luonnonläheistä ympäristöä sekä lyhyttä matkaa ydinkeskustan sykkeeseen. Toimivien asuntopohjien ansiosta kaikki kodit ovat helposti kalustettavia ja tilankäytöltään tehokkaita. Kodeista avautuu harvinaisen väljiä näkymiä, ja parvekkeiden ilmansuunnat ovat ihanteelliset. Kaikissa kodeissa on hyvin varusteltu keittotila, upea kylpyhuone, lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto. Tutustu nyt Kaiku 2:n kodikkaaseen tunnelmaan ja löydä elämäsi koti ja naapurusto.

Unohtumattomia hetkiä pihapolun varrella

Kaiku 2 huokuu lämmintä tunnelmaa kotitalon aula- ja yhteistiloista aina yhteisiin ulkoalueisiin asti. Poikkeuksellisen valoisat ja viihtyisät aulatilat toivottavat tulijan tervetulleeksi heti kotiovella. Viihtyisän kotikorttelin keskelle muotoutuu toiminnallinen pihapolku, jonka ympärille tulee monipuolisesti alueita yhdessäoloon, leikkimiseen, pihapeleille, kuntoiluun ja viljelyyn. Asukkaiden käytössä on viihtyisän korttelipihan lisäksi myös saunaosasto, kerhotila, pesutupa ja kuivaushuone sekä käytännölliset säilytystilat lastenvaunuille ja pyörille. Osakkeina myytävät autopaikat löytyvät maanalaisesta pysäköintihallista, josta pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotikerrokseen. Jokaisella autopaikalla on lämpöpistoke valmiina ja erillisellä sopimuksella mahdollisuus sähköauton lataamiseen. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Kuvat
Naapurusto
 • Energiaa lähiluonnosta

  Kaiku 2:n vehreä ympäristö tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ulkoilla ja nauttia merellisestä luonnosta. Helsingin suurin saari Laajasalo tunnetaan polveilevan rantaviivan lisäksi suurista, yhtenäisistä viheralueista sekä neljästä luonnonsuojelualueesta. Uusista kodeista on uimarannalle vain kilometrin kävely- tai pyöräilymatka. Kotikulmilla on myös Laajasalon liikuntapuisto kuntoratoineen ja rantalentopallokenttineen sekä useita muita harrastusmahdollisuuksia, kuten tennishallit ja koirapuisto.

 • Sähköauton lataus ja auton lämmitys

  Kaiku 2:n kaikissa autopaikoissa on valmius sekä auton lämmittämi­seen että sähköauton lataamiseen. Näin latauspisteitä on varmasti juuri oikea määrä asukkaiden käytettävissä. Asukas voi valita omalle autopaikalleen sähköauton pysäköintilatauksen, nopeamman Type 2 -latauksen tai pelkän perinteisen lämmityksen. Tarpeiden muuttuessa palvelua on helppo vaihtaa.

  Lue lisää
 • Naapuruston kattavat palvelut

  Kaiku 2 asettuu ainutlaatuiselle paikalle aivan Laajasalon kehittyvään keskustaan monipuolisten arjen palvelujen äärelle. Parin sadan metrin päässä sijaitsevassa uudessa kauppakeskus Saaressa on kahden päivittäistavarakaupan ja useiden ravintoloiden lisäksi mm. konditoria, kukkakauppa, kampaamopalveluja, apteekki ja kuntosali. Kauppakeskuksessa toimii myös Laajasalon kirjasto. Terveysasemalle, neuvolaan ja hammashoitolaan on vain viiden minuutin kävelymatka.

 • Linjakasta arkkitehtuuria Laajasalon ytimessä

  Vanhan ostoskeskuksen tontti Laajasalon keskustassa saa uuden elämän kaikkiaan viiden asuinkerrostalon kotikorttelina. Tontin itäsivuun rajautuva Kaiku 2 mukailee Laajasalon modernistista perinnettä ja on arkkitehtuuriltaan linjakas. Raikkaan vaalea yleisilme tekee korttelin rakennuksista tunnelmaltaan modernin merelliset. Kaiku 2:n suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti aula- ja porrastilojen valoisuuteen ja viihtyisyyteen. Korttelin sydän on suojaisa, autoton sisäpiha.

 • Koulut ja päiväkodit

  Kaiku 2:n sijainti on ihanteellinen perheille ja opiskelijoille. Laajasalon peruskouluun on vain puolen kilometrin koulumatka. Kotikulmilla järjestetään monipuolista iltapäivätoimintaa, ja naapuruston päiväkoteihin ja leikkipuistoihin on puistomaiset jalankulkuyhteydet. Inspiroivaa tekemistä kaikenikäisille tarjoavat läheinen kirjasto ja alle kilometrin päässä sijaitseva Laajasalon opisto. Helsingin yliopistolle ja pääkaupunkiseudun muihin oppilaitoksiin on erinomaiset kulkuyhteydet.

Myytävät asunnot

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

5h+kt+s

Videoesittely

Tässä Kaiku 2:n muuttovalmiissa 118-neliöisessä ensimmäisen kerroksen kodissa arki sujuu mutkattomasti, sillä asunnosta löytyy mm. sauna, kodinhoitohuone, lasitettu terassi sekä saarekkeellinen keittotila.

Tutustu sisustettuun kotiin ja yhteistiloihin

Videoesittely

Tervetuloa omaan kotiin Laajasalon uuteen keskustakortteliin. Merellisen kotipaikan ytimestä löytyy kaikki, mitä huolettomalta asumiselta voi toivoa.