Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Kaiku 2 C 09, 2 huonetta, 47,5 m²

Muutto: keväällä 2021

Kolmannen kerroksen kaksio sujuvaan arkeen

Tämän tunnelmallisen 47,5-neliöisen kaksion sydän on olohuoneen ja keittotilan muodostama avara yhteistila. Keittotilassa on modernit kalusteet sekä laadukas varustelu.

Oleskelutilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle, joka avautuu vehreän korttelipihan suuntaan. Säilytystilaa on runsaasti, sillä eteisen liukuovellisen säilytysjärjestelmän lisäksi kodissa on vaatehuone.

Viihtyisät oleskelutilat

Sisään astuessa avautuu pitkä näkymä parvekkeelle korttelipihan suuntaan. Eteisessä on tilavan peiliovellisen Elfa-säilytysjärjestelmän lisäksi tilaa erilliselle säilytyskalusteelle. Tyylikäs keittotila on keskitetty oleskelutilan yhdelle sivulle, minkä ansiosta olohuone on helppo kalustaa monin eri tavoin. Keittotilassa on Puustelli-kalusteiden lisäksi mm. jääkaappipakastin, integroitu kalusteovellinen astianpesukone, kalusteuuni sekä ulosvedettävä liesikupu. Tilankäytöltään tehokkaassa makuuhuoneessa on reilun kokoinen vaatehuone. Asumismukavuutta lisää miellyttävä lattialämmitys.

Sisustus toiveidesi mukaan

Jotta oman kodin sisustustyylin löytäminen olisi helpompaa, olemme suunnitelleet keittiöön, oleskelutiloihin ja pesutiloihin viisi vaihtoehtoista tyylikokonaisuutta. Uuden kodin hintaan sisältyy raikkaan moderni tyylikokonaisuus. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit myös valita lisähintaisista vaihtoehdoista klassisen, trendikkään, skandinaavisen tai teollisen tyylin.

Kylpyhuone

Tilavassa kylpyhuoneessa on seinä-wc, pyyhekuivain, valopeili, korkea pyykkikaappi sekä varaus pesukoneelle. Suihkunurkkauksen taiteovet ovat kirkasta lasia. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Lasitettu parveke

Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka avautuu länteen korttelipihan puolelle. Lasituksen ansiosta parvekkeella voi nauttia ilta-auringosta ja oleilusta pitkälle syksyyn.

Yhteistilat

Kaiku 2:n viihtyisä tunnelma alkaa heti, kun astuu sisään avariin ja näyttäviin aula- ja porrastiloihin. Asukkaiden käytössä on kalustettu kerhotila sekä tyylikäs saunaosasto vilvoitteluparvekkeineen. Pihapiirissä on modernin raikas talopesula, ja pyykit kuivuvat kätevästi kuivaushuoneessa omassa kotitalossa. Varastotilat lastenvaunuille, ulkoiluvälineille ja polkupyörille ovat erinomaiset. Pyörät voi pestä ja huoltaa oman kotikorttelin pajassa. Suojaisasta sisäpihasta luodaan keidas, jossa kaikenikäiset asukkaat viihtyvät. Pihapolun varrelle tulee leikkipaikkoja, pihapelejä, oleskelualueita, kuntoilualue sekä viljelylaatikoita.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 287 900
Myyntihinta
€ 159 400
Lainaosuus
€ 128 500
Pinta-ala
47,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 105
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 568
Hoitovastike
€ 195
Kerros
3 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.