Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Helsingin Kaiku 4

Myytävät asunnot Laajasalo Helsingin Kaiku

Arvioitu valmistuminen: loppuvuodesta 2021

Huoletonta asumista merellisessä ja luonnonläheisessä Laajasalossa

Laajasalon keskustaan kohoava Kaiku 4 viimeistelee viihtyisän kotikorttelin. Suunnitteilla oleva linjakas talo tarjoaa huolettomia koteja ja rentoa yhteisöllisyyttä Laajasalon parhaalla paikalla.

Kun Asunto Oy Helsingin Kaiku 4 valmistuu, on koko kortteli ja vehreät piha-alueet valmiita. Omalle tontille nouseva Kaiku 4 kohoaa naapuritaloja korkeammalle seitsemällä kerroksellaan. Tarjolla on 43 uutta kaunista kotia erilaisiin elämäntilanteisiin – 28,5-neliöisistä yksiöistä 65,5-neliöisiin kolmioihin. Suosituissa Duo-kodeissa kaksi asuntoa on mahdollista yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin sivuasunto sopii esimerkiksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmalle, vuokrattavaksi tai antamaan lisätilaa omalle perheelle. Lattialämmitys mahdollistaa kotien isot ikkunat, joista avautuvat avarat näkymät – ylimmissä kerroksissa saattaa merikin pilkahtaa. Lisäviihtyvyyttä koteihin tuovat tilavat lasitetut parvekkeet tai tunnelmalliset ranskalaiset parvekkeet. Jätä yhteystietosi nyt, niin pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan kodin Kaiku 4:sta ensimmäisten joukossa.

Energistä ja sujuvaa arkea

Kaiku 4:n sijainti on ihanteellisesti vain kivenheiton päässä rannoista ja luontopoluista. Kaikun korttelin sydämen muodostavat suojaisat ja autottomat piha-alueet, jotka tarjoavat tiloja niin aktiiviseen tekemiseen ja kuntoiluun kuin mukavaan yhdessäoloon ja omien vihannesten viljelyyn. Kotitalon yhteistiloihin kuuluvat viihtyisä sauna ja kerhohuone, jossa on helppo järjestää erilaisia tilaisuuksia ja vaikka syntymäpäiväjuhlia. Talopesula on naapuritalon kanssa yhteinen, kuivaushuone löytyy omasta talosta. Lastenvaunut ja ulkoiluvälineet pysyvät hyvässä tallessa omissa varastoissaan. Autopaikat tulevat pihakannen alle autohalliin. Kaiku 4:ssä on myös kaksi erikseen myytävää toimitilaa, joten nyt olisi mahdollisuus sijoittaa oma yritys ihanan lähelle kotia.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Loppuvuodesta 2021
Koteja yhteensä
43
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_sahkoauto_lataus_180x180px.png

Joustava sähköauton latausmahdollisuus jokaisella autopaikalla.

Lue lisää sähköauton latauksesta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_duo_180x180px.png

Bonava Duo tuplaa asumisen mahdollisuudet ja tuo joustoa uuden asunnon hankintaan.

Lue lisää Bonava Duosta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

Bonava-kodeissa on digitaalinen iLOQ-lukitusjärjestelmä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)