Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kruunuvuorenranta

Laajasalon Kruunuvuorenrannassa asutaan meren äärellä

Merellisiä maisemia, kartanopuistoja, uimarantoja, saaristoluontoa ja uusia asuntoja mukavassa naapurustossa. Niistä on uusi kotikortteli tehty. Tervetuloa kotimatkalle urbaaniin Kruunuvuorenrantaan.

Helsingin Kruunuvuorenranta on jäänyt viime vuosiin asti kaupunkilaisille tuntemattomaksi, sillä alue oli pitkään suljettua öljysataman aluetta. Nyt Kruunuvuorenranta saa uuden elämän uutena kotikeitaana, kun alue avautuu kaupunkilaisten uudeksi kotipaikaksi. Kruunuvuorenrannan kotikortteli sijaitsee merellisessä miljöössä saaren lounaisosassa. Lännessä näkyy kantakaupunki kirkontorneineen, etelässä Suomenlinna ja idempänä saaristomaisemaa.

Urbaania elämää luonnon helmassa

Rakentamisesta huolimatta suuri osa Kruunuvuorenrannasta jää rakentamatta – joko puistoksi, metsäksi, luonnonsuojelualueeksi, vapaaksi rannaksi tai muuten virkistyskäyttöön. Rakentaminen on hyvässä vauhdissa, ja alueesta voi jo aistia ainutlaatuisen kaupunginosan muotoutumisen uimarantoineen, rantakallioineen sekä venesatamineen ja rantapromenadeineen. Naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät: palvelut, päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Myös kulkuyhteydet pelaavat. Jo valmistuneiden Selman, Biancan ja Margaretan kaveriksi suunnitellaan Gunillankalliolle luontopolkujen ja meren äärelle puolestaan ihastuttavaa Aidaa. Tervetuloa uuteen kotiin Kruunuvuorenrantaan.

Kuvat

Naapuruston faktat

30
askelta lenkkipolulle
4
kilometriä metrolle
8
minuuttia ostoksille
30
minuuttia Helsingin keskustaan

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kruunuvuorenranta

Tutustu Laajasalon naapurustoon:

Hyviä uutisia

Helsingin keskustan ja Laajasalon Kruunuvuorenrannan välille rakennetaan Suomen pisin silta Lue lisää

Uusia koteja luonnon äärellä

Kruunuvuorenrannan kotikortteli kutsuu uudenraikkaan asuinalueen parhalle paikalle. Kehittyvät palvelut, hyvät kulkuyhteydet ja kotiovelta avautuva luonto kartanoineen tekevät elämästä makoisaa.
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)