Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kruunuvuorenrannan kotikortteli

Myytävät asunnot Helsigin Kruunuvuorenranta

Naapurusto

 • Kulkuyhteydet

  Kruunuvuorenrannasta pääsee Herttoniemen metroasemalle nopeasti bussilla. Suunnitteilla oleva siltayhteys Kruunuhaasta Sompasaaren kautta Kruunuvuorenrantaan tuo raitiotie- ja kevyenliikenteen väylineen kotikulmille ihan uuden ulottuvuuden ja koko Laajasalon lähemmäksi kantakaupunkia. Kotikulmilla riittää kevyenliikenteen väyliä, joten pyörällä voi hurauttaa kätevästi paikasta toiseen. Myös autoillen liikkuminen on helppoa.

 • Lähipalvelut

  Kruunuvuorenrannan lähialueelta löytyvät jo nyt kaikki hyvän elämän eväät Laajasalon uudesta ostoskeskuksesta kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoon ja terveyskeskukseen. Lähikauppaankin on vain kilometrin matka. Lisäksi alueelle rakennetaan kaksi uutta koulua, useita päiväkoteja, asukaspuistoja ja liikuntapuisto. Kruunuvuorenrannasta on lyhyt matka Herttoniemen palveluihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Myös Stansvikin kartanoon on mukava poiketa vaikkapa kahville.

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Helsingin Laajasalossa ja Kruunuvuorenrannassa asutaan urbaania saaristolaiselämää, jossa meri on aina läsnä. Ulkoilumaastot avautuvat lähes suoraan kotiovelta laajoine puistoalueineen ja rantoineen. Lähialueella on myös urheilupuisto, palloiluhalli, golfkenttä, pienvenesatama ja uimarantoja. Upea Kruunuvuorenlampi ympäristöineen tarjoilee ihastuttavan naapuruston luonnontilaisena luonnonsuojelualueena.

 • Päiväkodit ja koulut

  Kruunuvuorenrannan asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä kotikulmille rakennetaan kaksi koulua ja useita päiväkoteja. Lähikouluja löytyy jo nyt lähiympäristöstä Laajasalosta, Jollaksesta, Herttoniemenrannasta ja Herttoniemestä. Lähialueelta löytyy myös ruotsikielinen ala-aste sekä mm. Montessori-leikkikoulu. Helsingin keskustan koulut ja oppilaitokset ovat vain reilun puolen tunnin matkan päässä.

Tutustu Laajasalon naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella