Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kruunuvuorenrannan kotikortteli

Kruunuvuorenrannan kotikortteli

Kruunuvuorenrannan kotikortteli

Laajasalon Kruunuvuorenrannassa asutaan meren äärellä

Merellisiä maisemia, kartanopuistoja, uimarantoja, saaristoluontoa ja uusia asuntoja mukavassa naapurustossa. Niistä on uusi kotikortteli tehty. Tervetuloa kotimatkalle urbaaniin Kruunuvuorenrantaan.

Helsingin Kruunuvuorenranta on jäänyt viime vuosiin asti kaupunkilaisille tuntemattomaksi, sillä alue oli pitkään suljettua öljysataman aluetta. Nyt Kruunuvuorenranta saa uuden elämän uutena kotikeitaana, kun alue avautuu kaupunkilaisten uudeksi kotipaikaksi. Kruunuvuorenrannan kotikortteli sijaitsee merellisessä miljöössä saaren lounaisosassa. Lännessä näkyy kantakaupunki kirkontorneineen, etelässä Suomenlinna ja idempänä saaristomaisemaa.

Urbaania elämää luonnon helmassa

Rakentamisesta huolimatta suuri osa Kruunuvuorenrannasta jää rakentamatta – joko puistoksi, metsäksi, luonnonsuojelualueeksi, vapaaksi rannaksi tai muuten virkistyskäyttöön. Rakentaminen on hyvässä vauhdissa, ja alueesta voi jo aistia ainutlaatuisen kaupunginosan muotoutumisen uimarantoineen rantakallioineen sekä venesatamineen ja rantapromenadeineen. Naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät: palvelut, päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Myös kulkuyhteydet pelaavat. Kruunuvuorenrannan uudiskohteista ensimmäisinä paikalle ehtivät sisarukset Selma ja Bianca.

Naapuruston faktat

30 askelta lenkkipolulle
4 kilometriä metrolle
8 minuuttia ostoksille
30 minuuttia Helsingin keskustaan

Kulkuyhteydet

Kruunuvuorenrannasta pääsee Herttoniemen metroasemalle nopeasti bussilla. Suunnitteilla oleva siltayhteys Kruunuhaasta Sompasaaren kautta Kruunuvuorenrantaan tuo raitiotie- ja kevyenliikenteen väylineen kotikulmille ihan uuden ulottuvuuden ja koko Laajasalon lähemmäksi kantakaupunkia. Kotikulmilla riittää kevyenliikenteen väyliä, joten pyörällä voi hurauttaa kätevästi paikasta toiseen. Myös autoillen liikkuminen on helppoa.

Lähipalvelut

Kruunuvuorenrannan lähialueelta löytyvät jo nyt kaikki hyvän elämän eväät Laajasalon Yliskylän ostoskeskuksesta kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoon ja terveyskeskukseen. Lisäksi alueelle rakennetaan kaksi uutta koulua, useita päiväkoteja, asukaspuistoja ja liikuntapuisto. Kruunuvuorenrannasta on lyhyt matka Herttoniemen palveluihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Myös Stansvikin kartanoon on mukava poiketa vaikkapa kahville.

Liiku ja nauti luonnosta

Helsingin Laajasalossa ja Kruunuvuorenrannassa asutaan urbaania saaristolaiselämää, jossa meri on aina läsnä. Ulkoilumaastot avautuvat lähes suoraan kotiovelta laajoine puistoalueineen ja rantoineen. Lähialueella on myös urheilupuisto, palloiluhalli, golfkenttä, pienvenesatama ja uimarantoja. Upea Kruunuvuorenlampi ympäristöineen tarjoilee ihastuttavan naapuruston luonnontilaisena luonnonsuojelualueena.

Koulut ja päiväkodit

Kruunuvuorenrannan asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä kotikulmille rakennetaan kaksi koulua ja useita päiväkoteja. Lähikouluja löytyy jo nyt lähiympäristöstä Laajasalosta, Jollaksesta, Herttoniemenrannasta ja Herttoniemestä. Lähialueelta löytyy myös ruotsikielinen ala-aste sekä mm. Montessori-leikkikoulu. Helsingin keskustan koulut ja oppilaitokset ovat vain reilun puolen tunnin matkan päässä.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kruunuvuorenrannan kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Tervetuloa Kruunuvuorenrantaan

Mistä on Helsingin parhaat kodit ja kotipaikat tehty? Tutustu Kruunuvuorenrannan kotikortteliin ja Laajasalon merelliseen ympäristöön. Anna kuvan kertoa puolestaan.

Hyviä uutisia

Helsingin keskustan ja Laajasalon Kruunuvuorenrannan välille rakennetaan Suomen pisin silta Lue lisää

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)