Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Aida A 03, 2 huonetta, 60,0 m²

Muutto: kesällä 2021

Viehättävä kolmio kauniissa ympäristössä

Nauti upeasta Kruunuvuoren luonnosta ja kaikista asumisen mukavuuksista tässä huolettomassa uudessa kodissa.

Rentoudu omassa saunassa ja vietä mukavia hetkiä ikiomalla terassilla. Ensimmäisen kerroksen isossa ja valoisassa kaksiossa on kaikki suunniteltu viimeistä piirtoa myöten sujuvan arjen takaamiseksi. Kun toimit ajoissa, voit halutessasi saada kotiin toisenkin makuuhuoneen.

Viihtyisät oleskelutilat

Avaran kodin komean korkeat ikkunat lisäävät tilan tuntua.  Olohuoneen ja keittotilan yhdistelmässä viihdytään niin ruoanlaiton kuin mukavan yhdessäolon merkeissä. Keittotilassa on tyylikkäät Puustellin kaapistot ja Boschin kodinkoneet. Liukuovikaapistot ja vaatehuone Elfa-säilytysjärjestelmineen takaavat vaatteiden ja tavaroiden löytävän paikoilleen.  Kaunis, laadukas tammiparketti tuo tyylikkään ilmeen koko kotiin.

Sisustus toiveidesi mukaan

Jotta oman kodin sisustustyylin löytäminen olisi helpompaa, olemme suunnitelleet keittiöön, oleskelutiloihin ja pesutiloihin viisi vaihtoehtoista tyylikokonaisuutta. Uuden kodin hintaan sisältyy raikkaan moderni tyylikokonaisuus. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit myös valita lisähintaisista vaihtoehdoista klassisen, trendikkään, skandinaavisen tai teollisen tyylin.

Sauna ja pesutilat

Oman saunan lämmössä on ihana rentoutua juuri silloin kun itse haluaa. Kaakeloidun kylpyhuoneen varustukseen kuuluvat muun muassa moderni seinä-wc, pyykkikaappi ja varaus pesutornille.

Terassi

Koti jatkuu isolle terassille, joka avautuu luonnonkauniin Kruunuvuorenrannan metsäiseen ja kallioiseen maisemaan.

Upean luonnollinen piha ja hyvät yhteistilat

Ympäröivän maiseman kauneus ja aito tunnelma jatkuvat luontevasti rauhallisessa pihapiirissä. Aidan asukkaana käytössäsi on piharakennus, jossa on sauna, hyvät pukuhuoneet ja iso kalustettu yhteistila osin katettuine atriumpihoineen esimerkiksi juhlia tai kokouksia varten. Pyykkihuolto puolestaan hoituu kätevästi pesulassa ja kuivaushuoneissa. Arkea helpottavat myös Postin automaatti, tilavat ulkoiluvälinevarastot ja huoneistokohtaiset irtainvarastot. Lapsia ilahduttaa pihalle suunniteltu pieni leikkialue hiekkalaatikoineen. Autokatospaikkoja on varattu jokaiselle asunnolle ja ne asettuvat kadun puolelle maatasoon, asuntojen välittömään läheisyyteen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 356 900
Myyntihinta
€ 215 300
Lainaosuus
€ 141 600
Pinta-ala
60,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 119
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 632
Hoitovastike
€ 252
Kerros
1 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.