Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Aida B 18, 2 huonetta, 94,0 m²

1 esittely

Muutto: kesällä 2021

Ensimmäisen kerroksen iso kulmahuoneisto

Tervetuloa arkkitehtuuriltaan näyttävän Aidan persoonalliseen, nuorekkaaseen kotiin, jossa nautit oman saunan löylyistä ja vilvoittelusta viihtyisällä terassilla. Ensimmäisen kerroksen kodissa ja omalla terassilla myös luonto on vahvasti läsnä.

Kodissa on hyvin varusteltu keittotila ja laadukkaat materiaalit. Upea lasiseinä erottaa olohuoneesta tilan, joka on helposti sisustettavissa kotitoimistoksi tai vierashuoneeksi. Kun toimit ajoissa, voit halutessasi säilyttää olohuoneen ja työhuoneen yhtenäisenä tilana.

Viihtyisät oleskelutilat

Kodin sydämen muodostaa viihtyisä olohuoneen ja keittotilan yhdistelmä, joka jatkuu omalle terassille. Keittotila on sijoitettu kätevästi omalle seinustalleen. Kotikokkaajaa ilahduttavat Puustellin tyylikkäät kaapistot ja Boschin laadukkaat kodinkoneet. Ikkunan edustalle mahtuu isompikin ruokapöytä.  Olohuone on selkeästi omana tilanaan helposti sisustettavissa. Isot liukuovelliset kaapistot takaavat tavaroiden löytävän paikkansa.

Sisustus toiveidesi mukaan

Jotta oman kodin sisustustyylin löytäminen olisi helpompaa, olemme suunnitelleet keittiöön, oleskelutiloihin ja pesutiloihin viisi vaihtoehtoista tyylikokonaisuutta. Uuden kodin hintaan sisältyy raikkaan moderni tyylikokonaisuus. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit myös valita lisähintaisista vaihtoehdoista klassisen, trendikkään, skandinaavisen tai teollisen tyylin.

Pesutilat ja sauna

Napsauta sauna päälle juuri silloin kun haluat ja rentoudu tervaleppälauteilla. Kaakeloidussa kylpyhuoneessa on moderni seinä-wc, kätevä pyykkikaappi ja tilavaraus pesutornille. Kodissa on myös erillis-wc.

Terassi

Etelään avautuva kivetty terassi ja nurmipiha kylpevät auringossa aamusta alkaen. Ikiomaan ulkotilaan mahtuu isompikin ruokailu- ja oleskeluryhmä rentoon ajanviettoon sekä istutuslaatikoita yrttien, salaattien ja kesäkukkien kasvattamiseen.

Upean luonnollinen piha ja hyvät yhteistilat

Ympäröivän maiseman kauneus ja aito tunnelma jatkuvat luontevasti rauhallisessa pihapiirissä. Aidan asukkaana käytössäsi on piharakennus, jossa on sauna, hyvät pukuhuoneet ja iso kalustettu yhteistila osin katettuine atriumpihoineen esimerkiksi juhlia tai kokouksia varten. Pyykkihuolto puolestaan hoituu kätevästi pesulassa ja kuivaushuoneissa. Arkea helpottavat myös Postin automaatti, tilavat ulkoiluvälinevarastot ja huoneistokohtaiset irtainvarastot. Lapsia ilahduttaa pihalle suunniteltu pieni leikkialue hiekkalaatikoineen. Autokatospaikkoja on varattu jokaiselle asunnolle ja ne asettuvat kadun puolelle maatasoon, asuntojen välittömään läheisyyteen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 469 800
Myyntihinta
€ 282 600
Lainaosuus
€ 187 200
Pinta-ala
94,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 157
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 835
Hoitovastike
€ 395
Kerros
1 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.